• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle ilgili dürüstçe yorum istiyorum

Şöyle bir durum var annem şu an öyle aylık 50 bin bile kazanan bir insan değil. Memurların bir nebze daha rahat olduğunu ve evlenince de iki memur maaşı olacağını biliyor. Kendi kazanınca göre de fazla olacağının farkında. Annemin benden direkt bir talebi yok gerçekten ancak aile kavramını tam olarak yaşayamadığından olsa gerek benden eşimle benim ilişkimi ayrı yere, kendisiyle benim ilişkimimi de ayrı yere koyup iki tarafa da aynı ölçüde yetebilmemi bekliyor gibi. Umarım anlatabilmişimdir.Bunu bazı cümlelerinden anlıyorum.
Kızım senin aklına böyle şeyleri erkek arkadaşın mı sokuyor.
Çünkü bu annenin aklı değil besbelli.

iPhone dan hisse senedi mi alacak yahu kadin bile istemiyor konu sahibi acaba mi diye söyleniyor

Benim iki cocugum var kendimden eksiltip onlari harcadim ve evet büyüdükleri zaman kendi paralariyla benim kücük bir hayalimi gerceklestirseler bundan gurur duyardim

Niye gocunim ki ben demem ki beni aylik maasa baglasin gücüm yettikce calisirim kimseye muhtac degilim annesi de muhtac degil hayali arabasini modelini yükseltmek kizi da biraz yardim etse annesi cok mutlu olur ne var bunda ya

Siz baya feminist yaklasiyorsunuz

Kiminin hayali yeni buzdolabi kiminin bir üst Model araba
İşte konu sahibi yanlış düşünüyor BENCE ben doğururken beklenti ile doğurmadım benim ailemde de çocuklarım hayatını kursun düşüncesi var aile destek olur düşüncesi var böylece hayata 1-0 yenik başlamazsıj annenin geliri yoksa parası yoksa tabii ki desteklersin biz kayınvalideme ev almasına destek olduk evi yoktu hayatı ihtiyaç olarak gördüm ama yeni mezun yeni çalışan olsaydık yapamazdık kendi hayatımızı kurma derdindeydik. Ben babamın evine gidince market alışverişi bile yaptırmaz anneme hediye alsam annem gider bana başka hediye alır. Annenin anneliğini yapması ödenmesi gereken bir borç değil destek olsun ama kendi hayatından alıp götürmeden

İşte konu sahibi yanlış düşünüyor BENCE ben doğururken beklenti ile doğurmadım benim ailemde de çocuklarım hayatını kursun düşüncesi var aile destek olur düşüncesi var böylece hayata 1-0 yenik başlamazsıj annenin geliri yoksa parası yoksa tabii ki desteklersin biz kayınvalideme ev almasına destek olduk evi yoktu hayatı ihtiyaç olarak gördüm ama yeni mezun yeni çalışan olsaydık yapamazdık kendi hayatımızı kurma derdindeydik. Ben babamın evine gidince market alışverişi bile yaptırmaz anneme hediye alsam annem gider bana başka hediye alır. Annenin anneliğini yapması ödenmesi gereken bir borç değil destek olsun ama kendi hayatından alıp götürmeden
Kayinvalidene ev alirken destek oluyorsun ve konu sahibine Alma diyorsun

O yorumun sahibine göre annesi onu 18 yasina geldiginde evden sutlamali cünkü kadin bakti büyüttü kendi ayaklari üzerinde duruyor artik bakmak zorunda degil 😂

Insanlar ne kadar duygusuzlasmis farkinda misin Robot gibi oysa dedigin gibi ne kadar güzel anne kiz iliskisi

Annem ikide bir bana kiyma makinasindan bahseder di öbür ay alacam domates cekerim diye gittim aldim verdim cok sevindi yarim sene kullandi simdi kilerde duruyor ama neyse o anki sevgisi bana yeter😂
Bu arada 17 yaşında evden gittim okul için bi daha da dönmedim 🤣 ama ailemin desteği tabii ki vardı hala ailemle görüşüyorum yakın mesafedeyiz. Ama yeni atanmış halimde sırf ona borcumu ödemek için hayatımdan çalmazdım önce kendi düzenimi kurardım ki kurdum da

Yapma onlar seni dogurdu diye bunlari yapmak zorunda degilsin ..

Bu arada 17 yaşında evden gittim okul için bi daha da dönmedim 🤣 ama ailemin desteği tabii ki vardı hala ailemle görüşüyorum yakın mesafedeyiz. Ama yeni atanmış halimde sırf ona borcumu ödemek için hayatımdan çalmazdım önce kendi düzenimi kurardım ki kurdum da
Tamam canim kayinannecine ev alip millete annesine karsi dolduran gisla sana da Tamam

Kayinvalidene ev alirken destek oluyorsun ve konu sahibine Alma diyorsun
Çünkü biz yeni mezun değiliz karı koca ikimizin de arabası var evimiz var düzenimiz oturdu maddi olarak zorlayacak bi miktar değildi annem olsa annem evsiz olsa ona da destek olurdum ama burada konu sahibinin durumu yok parası yok

O yorumun sahibine göre annesi onu 18 yasina geldiginde evden sutlamali cünkü kadin bakti büyüttü kendi ayaklari üzerinde duruyor artik bakmak zorunda degil 😂

Insanlar ne kadar duygusuzlasmis farkinda misin Robot gibi oysa dedigin gibi ne kadar güzel anne kiz iliskisi

Annem ikide bir bana kiyma makinasindan bahseder di öbür ay alacam domates cekerim diye gittim aldim verdim cok sevindi yarim sene kullandi simdi kilerde duruyor ama neyse o anki sevgisi bana yeter😂
Bizde de yakın arkadaşlarım sen ailenin annesi olmuşsun der. Annem senelerce yoğun iş hayatında olunca mutfakta facia kaldı.
Haliyle ben dolma, kuru fasulye gibi küçük porsiyon yapılmayan yemek yaptıysam büyük yapar bir kavanoz da ona gönderirim. Menemenlik sever diye yaparım ona da gönderirim.
Elimi üstünden çekmiyorum. O da ama mesela arkadaşlarıyla tatile gitse bile illa pazara gider bana Muğla tarhanası yabani ot falan alır ben seviyorum diye.
Anne çocuk ilişkisinde bunlar bana sıcaklık geliyor.
Bugün anneme sıkıştım anne bu ay desek biliyorum mutlaka bulur bir yerden gönderir. Ama aynı şekilde eski arıza yapan arabası varsa ben de bir şekilde destek olmak isterim.
Bizim büyük aile böyle ama tek anne kız olarak değiş. Teyzem bir ara yazlık almak istedi, bir miktar para bulamadı. Annemler tüm kardeşler biraz para gönderdi almasını sağladılar. Teyzem de geri ödedi.
Bizde teyzeler dayılar dahil birimiz sıkışınca koşar.
Ben bu durumu çok seviyorum. Biliyorum ki zor günümde herkes yanımda durur çünkü bunu bilmek güç veriyor hayatta insana

Kizzz bosver gelinim yapar senin gibi biri lazim yalniz 😹
Benim gibi gelinin olursa oğlunun evine giremez torununu göremezsin doğru dua hfjcjvjdjcj başıma bela olmasın en azınsan evi olsun otursun diye verdik bu arada öyle çok bi para da değil ama para. Sevgiden borcunu ödemek için değil

Onunla bu konuyu hiç konuşmadım.
Pekiala o zaman sen neden bu konuyu bu kadar dallanıp budaklandırdın, çalıştığın vakit içinden geliyorsa yardımcı olursun gelmiyorsa olmazsın bu kadar basit.
Hem sen dereyi görmeden paçaları sıvama zamanın kime ne getireceği belli olmaz.
Sen önce kendi ayaklarının üstüne bir kalk kendi kazancın bir olsun sonrası sonra.
Kafanı da olmayan düşüncelerle boşuna yorma.

Pekiala o zaman sen neden bu konuyu bu kadar dallanıp budaklandırdın, çalıştığın vakit içinden geliyorsa yardımcı olursun gelmiyorsa olmazsın bu kadar basit.
Hem sen dereyi görmeden paçaları sıvama zamanın kime ne getireceği belli olmaz.
Sen önce kendi ayaklarının üstüne bir kalk kendi kazancın bir olsun sonrası sonra.
Kafanı da olmayan düşüncelerle boşuna yorma.
Haklısınız. Hayat bu insan yaşadıklarından düşündüğünü şeylerin ne kadar boş olduğunu da anlayabiliyor bazen. Teşekkürler

Back
X