- 4 Aralık 2015
- 536
- 607
- 103
- Konu Sahibi Melek_melek11
-
neolursa olsun anneniz belki nazı gectıgı ıcın yapmıstır evı zaten sızın evınız gıbı dusundugundendır bence barışın uzatmayınMerhaba bayanlar, öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim size danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arefe günü çocuklarım rahatsızlandı ve eşim işte olduğu için küçük erkek kardeşimi çağırdım hastaneye gidelim mi diye, kız kardeşim de beraber gelmiş yardımım dokunur diye hastaneye gittik geldik bende kahvaltıyı bende yapalım o kadar yol geldiniz dedim onlarda kabul etti güzel bir kahvaltı yaptık,
Bu sırada erkek kardeşimin banka işi çıktı siz oturun abla ben seni sonra alırım işim bitince dedi kız kardeşime gitti daha sonra annem beni 3 kere aradı neden bize gelmediniz vs. Hadi bize gelin, bak yalnızım bekliyorum, dedim ki daha saat 13.30, ufak bir banka işi çıktı kardeşimden için gelsin olmazsa hep beraber size geliriz, işi en geç 16 da bitermiş dedim o saatte sizde oluruz inşallah dedim, üzerine 2 daha aradı ayy hadi gelin otobüsle gelin vs. Dedim anne acele etme bizim buradan otobüs çok geç geçiyor kardeşim gelsin geliriz dedim tamma dedi,
Derken 14.00 de erkek kardeşim işim bitti diye geri bize geldi, küçük oğlumda uyumuştu, annem bekliyor kaç kere aradı artık uyusada anneme ayıp olmasın kucaklayıp çıkalım dedim çıktık anneme geldik hepimiz,
Tam kapıdan girdik, aa siz mi geldiniz bende tam çıkıyordum dedi bana, bende hayırdır nereye dedim bir yiğeni var annemin biz görüşmesini istemiyoruz ama ısrarla görüşüyor, ona gideceğini beraber sarma falan saracağını söyledi, çok bozuldum ama yine birşey demedim kız kardeşim anne ama bizi çağırdın sen gidiyorsun madem öyle neden ısrar kıyamet bizi çağırdın bak bir yemek bile yok onuda yapmamışsın biz yaptın sandık herkes ne yiyecek dedi, oturun yapın ikiniz dedi ve gitti ve ben hala şoktayım..
Derkenn o sinirle yemeğe koyulduk içimden saydıra saydıra yaptım ama yine bişey demedim 3 saat sonrası telefonum çaldı baktım annem efendim dedim
Dedi ki babana söyle beni çarşıya götürsün alışveriş yapacağım dedim söyleyeyim iyi olur beni de geçerken evime bıraksın babam dedim, niye gidiyorsun ki dedi bekle dedi 5 dk. Sonrada eve geldi
Hiç konuşmadım birşey de yemedim kardeşime dedim ki, beni eve bırakabilir misin?
Tamam abla sen hazırlan dedi, tam hazırlandım dedi neden gidiyorsun dedim sen insanla dalga mı geçiyorsun benim evimde yemeğim hazırdı, herşeyim hazırdı, bizim planımızda vardı çay bahçesine gidecektik ama belki 5 kere telefon ettin ısrar kıyamet çağırdın bende üzülme, yalnız kalma diye uyuyan çocuğu uyandırdım da geldim dedim, benim buraya gelmemin ne anlamı var evine çağıran insan çağırdığı kişiyi böyle bırakır gider mi ayıptır senin bu yaptığın dedim, sonrası ağlama sızlama krizleri bağırdı çağırdı kapıları çarptı bana nankörsün sen dedi bende çıktım eve geldim, şimdi yarın bayram gezmesi malum bu kadar hengameden sonra nasıl davranmalıyım, yinede gidip ellerini öpeyim mi sizce? Burada suçum varsa söyleyin lütfen bende bileyim sizce nankörlük olacak ne yapmışım hatalı mıyım?
Haklısınız zaten ömrü hayatımda ilk defa tartıştık diyebilirim ama annem bunu hep yapıyor ben zaten aldırmıyorum amann annemin, babamın evi diyorum ama saçma olan şu ki çağırır ama bırakır gider, ya da saatlerce telefonla konuşur yanımıza gelmez, mesela çay yaparız içeceğiz telefonu bırakıp gelmez, yemek yiyeceğiz yine gelmez, kahvaltı yapacağız yine aynı şekilde asla o telefonu kapatıp gelmez yalvarırım sonra konuş hadi gel bak biz evimize gideceğiz yüzünü görelim diye yine getiremem en kısa 2,5 saat konuşur yada gider işte 1 değil 5 değil en sonu buda patlama noktam oldu ama yinede gideceğim ne yapayım sonuçta annem, hem babamda var el öpmeye gitmesem babamın ne suçu varneolursa olsun anneniz belki nazı gectıgı ıcın yapmıstır evı zaten sızın evınız gıbı dusundugundendır bence barışın uzatmayın
Yok bu ilk olan birşey değil ben normalde hiç önemsemem babamla falan otururum ama bir anda sinir patlaması oldu, annem çocuk gibi malesef hemen alınıyor zaten küslük sürdürme gibi bir derdim yok ama kendisi benimle konuşmayabilir :)Böyle ufak mevzular için anneme alınmam.
O ev benim de evim neticede. Annem olmasa da otururum, istemiyorsam kalkar giderim.
Umarım siz de uzatmayıp barışırsınız ..
Merhaba bayanlar, öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim size danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arefe günü çocuklarım rahatsızlandı ve eşim işte olduğu için küçük erkek kardeşimi çağırdım hastaneye gidelim mi diye, kız kardeşim de beraber gelmiş yardımım dokunur diye hastaneye gittik geldik bende kahvaltıyı bende yapalım o kadar yol geldiniz dedim onlarda kabul etti güzel bir kahvaltı yaptık,
Bu sırada erkek kardeşimin banka işi çıktı siz oturun abla ben seni sonra alırım işim bitince dedi kız kardeşime gitti daha sonra annem beni 3 kere aradı neden bize gelmediniz vs. Hadi bize gelin, bak yalnızım bekliyorum, dedim ki daha saat 13.30, ufak bir banka işi çıktı kardeşimden için gelsin olmazsa hep beraber size geliriz, işi en geç 16 da bitermiş dedim o saatte sizde oluruz inşallah dedim, üzerine 2 daha aradı ayy hadi gelin otobüsle gelin vs. Dedim anne acele etme bizim buradan otobüs çok geç geçiyor kardeşim gelsin geliriz dedim tamam dedi,
Derken 14.00 de erkek kardeşim işim bitti diye geri bize geldi, küçük oğlumda uyumuştu, annem bekliyor kaç kere aradı artık uyusada anneme ayıp olmasın kucaklayıp çıkalım dedim çıktık anneme geldik hepimiz,
Tam kapıdan girdik, aa siz mi geldiniz bende tam çıkıyordum dedi bana, bende hayırdır nereye dedim bir yiğeni var annemin biz görüşmesini istemiyoruz ama ısrarla görüşüyor, ona gideceğini beraber sarma falan saracağını söyledi(kızın sarmasını) çok bozuldum ama yine birşey demedim kız kardeşim anne ama bizi çağırdın sen gidiyorsun madem öyle neden ısrar kıyamet bizi çağırdın bak bir yemek bile yok onuda yapmamışsın biz yaptın sandık herkes ne yiyecek dedi, oturun yapın ikiniz ve gitti ve ben hala şoktayım..
Derkenn o sinirle yemeğe koyulduk içimden saydıra saydıra yaptım ama yine bişey demedim 3 saat sonrası telefonum çaldı baktım annem efendim dedim
Dedi ki babana söyle beni çarşıya götürsün alışveriş yapacağım dedim söyleyeyim iyi olur beni de geçerken evime bıraksın babam dedim, niye gidiyorsun ki dedi bekle dedi 5 dk. Sonrada eve geldi
Hiç konuşmadım birşey de yemedim kardeşime dedim ki, beni eve bırakabilir misin?
Tamam abla sen hazırlan dedi, tam hazırlandım dedi neden gidiyorsun dedim sen insanla dalga mı geçiyorsun benim evimde yemeğim hazırdı, herşeyim hazırdı, bizim planımızda vardı çay bahçesine gidecektik ama belki 5 kere telefon ettin ısrar kıyamet çağırdın bende üzülme, yalnız kalma diye uyuyan çocuğu uyandırdım da geldim dedim, benim buraya gelmemin ne anlamı var evine çağıran insan çağırdığı kişiyi böyle bırakır gider mi ayıptır senin bu yaptığın dedim, sonrası ağlama sızlama krizleri bağırdı çağırdı kapıları çarptı bana nankörsün sen dedi bende çıktım eve geldim, şimdi yarın bayram gezmesi malum bu kadar hengameden sonra nasıl davranmalıyım, yinede gidip ellerini öpeyim mi sizce? Burada suçum varsa söyleyin lütfen bende bileyim sizce nankörlük olacak ne yapmışım hatalı mıyım?
Aynen öyle annem çocuk gibi iyi analiz olmuş sizin ki yarın yinede gideceğim annem sonuçta konuşmazsa da canı sağolsun napayımçocuk gibi kapris yapmış teyze. neden direkt gelmediniz diye:)
gidin bayramlaşın. vesileyle barışmış olursunuz.
}haklısınız bence de yine bir kısa bayramlaşın dönün derimMerhaba bayanlar, öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim size danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu sırada erkek kardeşimin banka işi çıktı siz oturun abla ben seni sonra alırım işim bitince dedi kız kardeşime gitti daha sonra annem beni 3 kere aradı neden bize gelmediniz vs. Hadi bize gelin, bak yalnızım bekliyorum, dedim ki daha saat 13.30, ufak bir banka işi çıktı kardeşimden için gelsin olmazsa hep beraber size geliriz, işi en geç 16 da bitermiş dedim o saatte sizde oluruz inşallah dedim, üzerine 2 daha aradı ayy hadi gelin otobüsle gelin vs. Dedim anne acele etme bizim buradan otobüs çok geç geçiyor kardeşim gelsin geliriz dedim tamam dedi,
Tam kapıdan girdik, aa siz mi geldiniz bende tam çıkıyordum dedi bana, bende hayırdır nereye dedim bir yiğeni var annemin biz görüşmesini istemiyoruz ama ısrarla görüşüyor, ona gideceğini beraber sarma falan saracağını söyledi(kızın sarmasını) çok bozuldum ama yine birşey demedim kız kardeşim anne ama bizi çağırdın sen gidiyorsun madem öyle neden ısrar kıyamet bizi çağırdın bak bir yemek bile yok onuda yapmamışsın biz yaptın sandık herkes ne yiyecek dedi, oturun yapın ikiniz ve gitti ve ben hala şoktayım..
belkı başkası olsa evet haklısın derdım ama insanın annesi bir başka yani herkes gibi düşünemezsin napacan??allah korusun allah gecınden versin birdaha göremeyecek olsan ömür boyu pişman olursun vicdan azabından..sen doğru olanı yapmışsın gıttıgın yemek yaptıgın evde senın evın babanın evi hıc öyle kalbını karartma ..arkadasın olsa eşin olsa hatta kardeşin yapsa belkı uzatabılırsın tavrını koy anlasın derdim ama anne işte hem bayramda zaten yarın gıt elini öp hatta hıcbısey olmamıs gıbı davran unut gitsin sıkma canınıHaklısınız zaten ömrü hayatımda ilk defa tartıştık diyebilirim ama annem bunu hep yapıyor ben zaten aldırmıyorum amann annemin, babamın evi diyorum ama saçma olan şu ki çağırır ama bırakır gider, ya da saatlerce telefonla konuşur yanımıza gelmez, mesela çay yaparız içeceğiz telefonu bırakıp gelmez, yemek yiyeceğiz yine gelmez, kahvaltı yapacağız yine aynı şekilde asla o telefonu kapatıp gelmez yalvarırım sonra konuş hadi gel bak biz evimize gideceğiz yüzünü görelim diye yine getiremem en kısa 2,5 saat konuşur yada gider işte 1 değil 5 değil en sonu buda patlama noktam oldu ama yinede gideceğim ne yapayım sonuçta annem, hem babamda var el öpmeye gitmesem babamın ne suçu var
Malesef üzülerek gidiyorum böyle olsun istemezdim ama hep aynı hep aynı buda son demi oldu işin,kimseyi üzmek istemezdim 2 çocuk var yerim uzak o kadar yol gidipte böyle olunca patladım artık, ben yarın gideceğim yine alttan alacağım yapacak bir şeyim yok anne sonuçta}haklısınız bence de yine bir kısa bayramlaşın dönün derim
Çok sağol, aynen ben yine birşey olmamış gibi yapacağım sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum 3 günlük dünya sonuçta 2 gündür canım çok sıkkındı vallabelkı başkası olsa evet haklısın derdım ama insanın annesi bir başka yani herkes gibi düşünemezsin napacan??allah korusun allah gecınden versin birdaha göremeyecek olsan ömür boyu pişman olursun vicdan azabından..sen doğru olanı yapmışsın gıttıgın yemek yaptıgın evde senın evın babanın evi hıc öyle kalbını karartma ..arkadasın olsa eşin olsa hatta kardeşin yapsa belkı uzatabılırsın tavrını koy anlasın derdim ama anne işte hem bayramda zaten yarın gıt elini öp hatta hıcbısey olmamıs gıbı davran unut gitsin sıkma canını
Yok ben küsmedim de annem bana iyi bir küsmüş olabilir ondan tırsıyorumAnneye küslük olmaz heleki böyle basit bir mevzu için.
Büyüklerimiz yaş aldıkça çocuklaşıyor , bunu kendi annemle yaşadıklarımdan ve bu forumda dahi okuduğum bir çok konudan görebiliyorumYok bu ilk olan birşey değil ben normalde hiç önemsemem babamla falan otururum ama bir anda sinir patlaması oldu, annem çocuk gibi malesef hemen alınıyor zaten küslük sürdürme gibi bir derdim yok ama kendisi benimle konuşmayabilir :)
Aslında kime isterse gitsin ama ben onun için fersah fersah yol koşup gelirken her seferinde böyle yüz üstü kalınca çok zoruma gidiyor, inanın peşinden koştuğu insanlarda onu kullanıyor 5 para etmez kişiler ama bizimle değilde onlarla olmayı tercih ediyor buda çok ağrıma gidiyor mesela bugün yaprağımı tek başıma sardım ben hatta her bayram tek başımayım bana yardıma hiç kimse gelmez biliyor musunuzArkadasim sanki kendi annemi okudum. Onunda boyle halleri vardir. Baska insanlar ona iyi desin dye bizi ikinci plana atardi hep baskalarina kosardi hep. O baskalarinin isini gorur biz onunkini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?