Annemle küstük, barışmalı mıyım?

Tabiki evlat olarak ustune duseni yap bayramlar küserin barismasina vesiledir. Anne hakki ayri bir yerdedir zaten. Bundan sonra annenle alakali hamlelerini daha dikkatli atarsin.
Yok ben yine yanlarındayım anam babamdır vesselam yine gider ellerine varırım ama üzülmüyor da değilim hani

Anne normal degil. Anne olsa sevilmez o derece yani. Ama anne iste napcan

Yok ben küsmedim de annem bana iyi bir küsmüş olabilir ondan tırsıyorum

hiç takma canım. annen kaprisli biri anlaşılan. benim annem de evlatlarına karşı kaprisli küstüm çiçeği gibidir. çocukken bile gunlerce kuserdi bazen. halbuki yaptığımız da çocukluk yani. ya da onu haksiz cikardik diye alınırdı.

bu saatten sonra düzelmez. besbelli plan yapmış sana gününü göstermek için aklı sıra. misilleme ustası falan saniyo heralde teyze kendini

git bayramlas takma da kafana. sen üzülürsün çünkü

Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için malesef hemen herşeye küsüyor ama ben de haklıyım anlamıyor beni bir türlü, olsun yinede ben gideceğim bayram bayram küs kalmayalım napayım

Yapacak bi sey yok. Degisik bi annen var. Boyle kabul edeceksiniz. Bu yastan sonra genelde daha kotu olur daha iyi olmazlar uzgunum. Oldugu gibi kabul edip yaptiklarina takilmamaya calisacaksin
Kardeşlerim de dahil aynısını söylüyor zaten bu saatten sonra kimse asla huyunu suyunu değiştirmez bunu çok iyi biliyorum

Anne kiz oldugunuza emin misiniz? Cok sacma sapan tripler. Bazi insanlara gercekten sasiyorum. Hayatlarinda pek sorun yok gibi sorun yaratmak icin ugrasiyorlar.
Yok bence el opmeyin, kanli bicakli olun annenizle.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için malesef hemen herşeye küsüyor ama ben de haklıyım anlamıyor beni bir türlü, olsun yinede ben gideceğim bayram bayram küs kalmayalım napayım

sen biraz uyanık ol bence. mesela bankada işi olani degil neden seni ariyo. çünkü kimden daha rahat istediğini alır biliyo. sen biraz hassas duyarlisin sanırım. o yüzden herkesten çok sana bu şekilde davraniyo gibi geldi bana.

ben olsam elinden telefonu alır birazdan arariz der kapatirim mesela 2 saat bekleyemem paparayi yerim ama olsun. kapattiririm yine de. yani o yapiyosa ben de farklı şekilde ugrasirim mutlaka.

Bu kadar küçük şeyler için annelere küsülse ohoooo annesiyle küsmeyen çok az insan kalırdı heralde

Sen benim ablalarimdan biri falan misin. kalabalik misafir gelse menu yapar coluk cocuk hepsini yapmani bekler asla yardima gelmez misafirle gelir onla gider. Eksik kusur gorse elestirir ama ben bikac ay önce dogum yaptım herseyi kendim hazırladım ettim kuzenim dogum yapti yeni hastane suslemesinin cicek kurdela uyumuna kadar kosturdu. Elin iyisi evin delisi diye bi laf vardir tamda o cins benim annem basim sıkissa hastalansam bisey olsa en son aklima annem gelir

Bazi arkadaslar meseleyi basit goruyor hafife aliyor ama kendini baskalarinin hizmetine ve begenisine sunan annenin 2.planinda olmak uzucu ve yorucu bisey. Detaylara inince bi suru kirici olay çıkıyor malesef. Bi kere senin hic bir sınırın olmuyor senin uzulmen, alinman, veya cocugunun uykusunu bolmen telas etmenin hic bi anlaminin olmadığını anladigin an hele ki hosnut olmadığın biri icin bu cok kirici bisey. Annem hic bir planıni bozmaz benim icin bunu cok iyi biliyorum. Ama beni satar 2 dakikada baska akrabasi icin

Anne kiz oldugunuza emin misiniz? Cok sacma sapan tripler. Bazi insanlara gercekten sasiyorum. Hayatlarinda pek sorun yok gibi sorun yaratmak icin ugrasiyorlar.
Yok bence el opmeyin, kanli bicakli olun annenizle.
Hanımefendi ben tripli değilim ki zaten gitmek istiyorum ama annem küsüyor herşeye tepikisini kestiremiyorum, hayatım da da uğraşacak bir ton sorunum var her insan gibi ama her ailenizin evine gidildiğinde aynı şey olsa siz de aaa ne saçma der misiniz, şunu birisinin kayınvalidesi yapsa kıyamet kopar geliniyim istenmiyorum diye, ben sorun aramaya değil sorularıma yanıt aramaya geldim dertler paylaştıkça azalır..

Son düzenleme:
Valla kardeşim olabilirsin aynı anneler malesef misafir çağırınca onlarla gelip onlarla gidiyor ben zaten alıştığım için hiç gel demem misafirden önce , diğer şeylerde de öyle 2 doğumda da yapayalnızdım şimdi aslında okuyan saçma sapan şeyler diyor ama bu anlattıklarımın önceside var kırk kapı ele yapılıp sana uzaktan el sallanınca şöyle bir kahrolmuyor değil insan

Evet malesef ki öyle ben hiç birşeye hayır diyemeyen kişiyim o evde, ve en duyarlılık gösteren diğer kardeşlerim arasa da açmaz veya işimiz var der savuştururlar ama ben öyle olamıyorum içim rahat etmiyor, sonrada başım böyle saçmalıklarfan kurtulmuyor, ahh o telefonu da aldık elinden ama bu sefer karşıdakiler 5 dk sonra yine arıyor yine açıyor arıszlık ööööyle gidiyor anlayacağınız

valla öbür kardeşler gibi yapacaksın. böyle böyle soguyo insanlar canım. yaslanp elden ayaktan duserse bakmak da sana zor olur ki ya da sen bu sekilde fazla yipranirsin.

cidden annen asirinin asirisi biri. sen git ama bundan sonra bu kadar yumusak basli olma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…