- 4 Aralık 2015
- 536
- 607
- 103
- Konu Sahibi Melek_melek11
-
Yok ben yine yanlarındayım anam babamdır vesselam yine gider ellerine varırım ama üzülmüyor da değilim haniTabiki evlat olarak ustune duseni yap bayramlar küserin barismasina vesiledir. Anne hakki ayri bir yerdedir zaten. Bundan sonra annenle alakali hamlelerini daha dikkatli atarsin.
Merhaba bayanlar, öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim size danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arefe günü çocuklarım rahatsızlandı ve eşim işte olduğu için küçük erkek kardeşimi çağırdım hastaneye gidelim mi diye, kız kardeşim de beraber gelmiş yardımım dokunur diye hastaneye gittik geldik bende kahvaltıyı bende yapalım o kadar yol geldiniz dedim onlarda kabul etti güzel bir kahvaltı yaptık,
Bu sırada erkek kardeşimin banka işi çıktı siz oturun abla ben seni sonra alırım işim bitince dedi kız kardeşime gitti daha sonra annem beni 3 kere aradı neden bize gelmediniz vs. Hadi bize gelin, bak yalnızım bekliyorum, dedim ki daha saat 13.30, ufak bir banka işi çıktı kardeşimden için gelsin olmazsa hep beraber size geliriz, işi en geç 16 da bitermiş dedim o saatte sizde oluruz inşallah dedim, üzerine 2 daha aradı ayy hadi gelin otobüsle gelin vs. Dedim anne acele etme bizim buradan otobüs çok geç geçiyor kardeşim gelsin geliriz dedim tamam dedi,
Derken 14.00 de erkek kardeşim işim bitti diye geri bize geldi, küçük oğlumda uyumuştu, annem bekliyor kaç kere aradı artık uyusada anneme ayıp olmasın kucaklayıp çıkalım dedim çıktık anneme geldik hepimiz,
Tam kapıdan girdik, aa siz mi geldiniz bende tam çıkıyordum dedi bana, bende hayırdır nereye dedim bir yiğeni var annemin biz görüşmesini istemiyoruz ama ısrarla görüşüyor, ona gideceğini beraber sarma falan saracağını söyledi(kızın sarmasını) çok bozuldum ama yine birşey demedim kız kardeşim anne ama bizi çağırdın sen gidiyorsun madem öyle neden ısrar kıyamet bizi çağırdın bak bir yemek bile yok onuda yapmamışsın biz yaptın sandık herkes ne yiyecek dedi, oturun yapın ikiniz ve gitti ve ben hala şoktayım..
Derkenn o sinirle yemeğe koyulduk içimden saydıra saydıra yaptım ama yine bişey demedim 3 saat sonrası telefonum çaldı baktım annem efendim dedim
Dedi ki babana söyle beni çarşıya götürsün alışveriş yapacağım dedim söyleyeyim iyi olur beni de geçerken evime bıraksın babam dedim, niye gidiyorsun ki dedi bekle dedi 5 dk. Sonrada eve geldi
Hiç konuşmadım birşey de yemedim kardeşime dedim ki, beni eve bırakabilir misin?
Tamam abla sen hazırlan dedi, tam hazırlandım dedi neden gidiyorsun dedim sen insanla dalga mı geçiyorsun benim evimde yemeğim hazırdı, herşeyim hazırdı, bizim planımızda vardı çay bahçesine gidecektik ama belki 5 kere telefon ettin ısrar kıyamet çağırdın bende üzülme, yalnız kalma diye uyuyan çocuğu uyandırdım da geldim dedim, benim buraya gelmemin ne anlamı var evine çağıran insan çağırdığı kişiyi böyle bırakır gider mi ayıptır senin bu yaptığın dedim, sonrası ağlama sızlama krizleri bağırdı çağırdı kapıları çarptı bana nankörsün sen dedi bende çıktım eve geldim, şimdi yarın bayram gezmesi malum bu kadar hengameden sonra nasıl davranmalıyım, yinede gidip ellerini öpeyim mi sizce? Burada suçum varsa söyleyin lütfen bende bileyim sizce nankörlük olacak ne yapmışım hatalı mıyım?
Yok ben küsmedim de annem bana iyi bir küsmüş olabilir ondan tırsıyorum
Çok üzülüyorum keşke böyle olmasaAnne normal degil. Anne olsa sevilmez o derece yani. Ama anne iste napcan
Yok ben küsmedim de annem bana iyi bir küsmüş olabilir ondan tırsıyorum
barışmali miyim diye sormuşsunz başlkta neyse siz küsmediyseniz annenizin küslüğü de fazla sürmez bence.Yok ben küsmedim de annem bana iyi bir küsmüş olabilir ondan tırsıyorum
Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için malesef hemen herşeye küsüyor ama ben de haklıyım anlamıyor beni bir türlü, olsun yinede ben gideceğim bayram bayram küs kalmayalım napayımhiç takma canım. annen kaprisli biri anlaşılan. benim annem de evlatlarına karşı kaprisli küstüm çiçeği gibidir. çocukken bile gunlerce kuserdi bazen. halbuki yaptığımız da çocukluk yani. ya da onu haksiz cikardik diye alınırdı.
bu saatten sonra düzelmez. besbelli plan yapmış sana gününü göstermek için aklı sıra. misilleme ustası falan saniyo heralde teyze kendini
git bayramlas takma da kafana. sen üzülürsün çünkü
Çok üzülüyorum keşke böyle olmasa
Aslında kırgınım aslını söylemek gerekirse ama uzatmakta istemiyorum küsülse küsecek olan benim aslında yinede önemsememeye çalışıyorumbarışmali miyim diye sormuşsunz başlkta neyse siz küsmediyseniz annenizin küslüğü de fazla sürmez bence.
Kardeşlerim de dahil aynısını söylüyor zaten bu saatten sonra kimse asla huyunu suyunu değiştirmez bunu çok iyi biliyorumYapacak bi sey yok. Degisik bi annen var. Boyle kabul edeceksiniz. Bu yastan sonra genelde daha kotu olur daha iyi olmazlar uzgunum. Oldugu gibi kabul edip yaptiklarina takilmamaya calisacaksin
Anne kiz oldugunuza emin misiniz? Cok sacma sapan tripler. Bazi insanlara gercekten sasiyorum. Hayatlarinda pek sorun yok gibi sorun yaratmak icin ugrasiyorlar.Merhaba bayanlar, öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim size danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arefe günü çocuklarım rahatsızlandı ve eşim işte olduğu için küçük erkek kardeşimi çağırdım hastaneye gidelim mi diye, kız kardeşim de beraber gelmiş yardımım dokunur diye hastaneye gittik geldik bende kahvaltıyı bende yapalım o kadar yol geldiniz dedim onlarda kabul etti güzel bir kahvaltı yaptık,
Bu sırada erkek kardeşimin banka işi çıktı siz oturun abla ben seni sonra alırım işim bitince dedi kız kardeşime gitti daha sonra annem beni 3 kere aradı neden bize gelmediniz vs. Hadi bize gelin, bak yalnızım bekliyorum, dedim ki daha saat 13.30, ufak bir banka işi çıktı kardeşimden için gelsin olmazsa hep beraber size geliriz, işi en geç 16 da bitermiş dedim o saatte sizde oluruz inşallah dedim, üzerine 2 daha aradı ayy hadi gelin otobüsle gelin vs. Dedim anne acele etme bizim buradan otobüs çok geç geçiyor kardeşim gelsin geliriz dedim tamam dedi,
Derken 14.00 de erkek kardeşim işim bitti diye geri bize geldi, küçük oğlumda uyumuştu, annem bekliyor kaç kere aradı artık uyusada anneme ayıp olmasın kucaklayıp çıkalım dedim çıktık anneme geldik hepimiz,
Tam kapıdan girdik, aa siz mi geldiniz bende tam çıkıyordum dedi bana, bende hayırdır nereye dedim bir yiğeni var annemin biz görüşmesini istemiyoruz ama ısrarla görüşüyor, ona gideceğini beraber sarma falan saracağını söyledi(kızın sarmasını) çok bozuldum ama yine birşey demedim kız kardeşim anne ama bizi çağırdın sen gidiyorsun madem öyle neden ısrar kıyamet bizi çağırdın bak bir yemek bile yok onuda yapmamışsın biz yaptın sandık herkes ne yiyecek dedi, oturun yapın ikiniz ve gitti ve ben hala şoktayım..
Derkenn o sinirle yemeğe koyulduk içimden saydıra saydıra yaptım ama yine bişey demedim 3 saat sonrası telefonum çaldı baktım annem efendim dedim
Dedi ki babana söyle beni çarşıya götürsün alışveriş yapacağım dedim söyleyeyim iyi olur beni de geçerken evime bıraksın babam dedim, niye gidiyorsun ki dedi bekle dedi 5 dk. Sonrada eve geldi
Hiç konuşmadım birşey de yemedim kardeşime dedim ki, beni eve bırakabilir misin?
Tamam abla sen hazırlan dedi, tam hazırlandım dedi neden gidiyorsun dedim sen insanla dalga mı geçiyorsun benim evimde yemeğim hazırdı, herşeyim hazırdı, bizim planımızda vardı çay bahçesine gidecektik ama belki 5 kere telefon ettin ısrar kıyamet çağırdın bende üzülme, yalnız kalma diye uyuyan çocuğu uyandırdım da geldim dedim, benim buraya gelmemin ne anlamı var evine çağıran insan çağırdığı kişiyi böyle bırakır gider mi ayıptır senin bu yaptığın dedim, sonrası ağlama sızlama krizleri bağırdı çağırdı kapıları çarptı bana nankörsün sen dedi bende çıktım eve geldim, şimdi yarın bayram gezmesi malum bu kadar hengameden sonra nasıl davranmalıyım, yinede gidip ellerini öpeyim mi sizce? Burada suçum varsa söyleyin lütfen bende bileyim sizce nankörlük olacak ne yapmışım hatalı mıyım?
Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral için malesef hemen herşeye küsüyor ama ben de haklıyım anlamıyor beni bir türlü, olsun yinede ben gideceğim bayram bayram küs kalmayalım napayım
Sen benim ablalarimdan biri falan misin.Aslında kime isterse gitsin ama ben onun için fersah fersah yol koşup gelirken her seferinde böyle yüz üstü kalınca çok zoruma gidiyor, inanın peşinden koştuğu insanlarda onu kullanıyor 5 para etmez kişiler ama bizimle değilde onlarla olmayı tercih ediyor buda çok ağrıma gidiyor mesela bugün yaprağımı tek başıma sardım ben hatta her bayram tek başımayım bana yardıma hiç kimse gelmez biliyor musunuz
Hanımefendi ben tripli değilim ki zaten gitmek istiyorum ama annem küsüyor herşeye tepikisini kestiremiyorum, hayatım da da uğraşacak bir ton sorunum var her insan gibi ama her ailenizin evine gidildiğinde aynı şey olsa siz de aaa ne saçma der misiniz, şunu birisinin kayınvalidesi yapsa kıyamet kopar geliniyim istenmiyorum diye, ben sorun aramaya değil sorularıma yanıt aramaya geldim dertler paylaştıkça azalır..Anne kiz oldugunuza emin misiniz? Cok sacma sapan tripler. Bazi insanlara gercekten sasiyorum. Hayatlarinda pek sorun yok gibi sorun yaratmak icin ugrasiyorlar.
Yok bence el opmeyin, kanli bicakli olun annenizle.
Valla kardeşim olabilirsin aynı anneler malesefSen benim ablalarimdan biri falan misin.kalabalik misafir gelse menu yapar coluk cocuk hepsini yapmani bekler asla yardima gelmez misafirle gelir onla gider. Eksik kusur gorse elestirir ama ben bikac ay önce dogum yaptım herseyi kendim hazırladım ettim kuzenim dogum yapti yeni hastane suslemesinin cicek kurdela uyumuna kadar kosturdu. Elin iyisi evin delisi diye bi laf vardir tamda o cins benim annem basim sıkissa hastalansam bisey olsa en son aklima annem gelir
Evet malesef ki öyle ben hiç birşeye hayır diyemeyen kişiyim o evde, ve en duyarlılık gösteren diğer kardeşlerim arasa da açmaz veya işimiz var der savuştururlar ama ben öyle olamıyorum içim rahat etmiyor, sonrada başım böyle saçmalıklarfan kurtulmuyor, ahh o telefonu da aldık elinden ama bu sefer karşıdakiler 5 dk sonra yine arıyor yine açıyor arıszlık ööööyle gidiyor anlayacağınızsen biraz uyanık ol bence. mesela bankada işi olani degil neden seni ariyo. çünkü kimden daha rahat istediğini alır biliyo. sen biraz hassas duyarlisin sanırım. o yüzden herkesten çok sana bu şekilde davraniyo gibi geldi bana.
ben olsam elinden telefonu alır birazdan arariz der kapatirim mesela 2 saat bekleyemempaparayi yerim ama olsun. kapattiririm yine de. yani o yapiyosa ben de farklı şekilde ugrasirim mutlaka.
Evet malesef ki öyle ben hiç birşeye hayır diyemeyen kişiyim o evde, ve en duyarlılık gösteren diğer kardeşlerim arasa da açmaz veya işimiz var der savuştururlar ama ben öyle olamıyorum içim rahat etmiyor, sonrada başım böyle saçmalıklarfan kurtulmuyor, ahh o telefonu da aldık elinden ama bu sefer karşıdakiler 5 dk sonra yine arıyor yine açıyor arıszlık ööööyle gidiyor anlayacağınız
Gideceğim inşallah yarın bakalım beni neler bekliyor}haklısınız bence de yine bir kısa bayramlaşın dönün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?