ANNEMLE OLAN KAVGALAR YÜZÜNDEN İNTİHAR EDECEK DÜZEYE GELDİM

Peki kardeşine de bu şekilde mi davranıyor yoksa sadece sana mı ? İntihar etmek mi ? Asla en son düşünmen gereken şey bile degil. Annen ilgiyi sevgiyi aşırı dozlarda yaşayan , hayatını senin üzerine kurmus bi kadın. Evet bunaltır elbet , ama bu düsünceye gelmeni gerektirmıyor.. düzgün bir eş bulup yuvanı kurarsın ins.

Merhaba, sana bir tavsiyem yok açıkçası çünkü benim annem de seninkinin farklı bir versiyonu. Üstelik benimki de rehber öğretmen. Ailemi çok seviyorum ben de ama asla aynı evde yaşamam. Sen de başka şehirde iş bul bence.

Anneniz ve siz birlikte terapi almalısınız.. Anksiyetenin etkilerinden aşırı korumacı davranışı sizi haliyle epey yorup yıpratmış.. Bu süreç hem sizi hem annenizi rahatlatacaktır.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar . yorumlarınız önerileriniz o kadar rahatlattı ki zaten sırf bunu yazmak için üye olmuştum çok iyi geldi iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…