Annemle Yengem arasinda kaldim..

bu da yengenizin ayıbı olsun. annenizle konuşun, büyüklük annenizde kalsın. ya da annenize sorun çağırmak istiyoruz sen ne dersin anne diye. böyle böyle büyüyor yoksa meseleler, yanlış anlamalar artıyor gün geçtikçe, geri dönülemez noktalara varabiliyor ahhh ah

+1

arada kalacak bişey yok. karışma sen. ikisi de yetişkin. yengen arayıp sormak zorunda değil. anenn de onun eksikiğini hissetmemeli. gereğinden fazla anlam yüklüyosunuz kişilere de olaylara da.

arada kalacak bişey yok. karışma sen. ikisi de yetişkin. yengen arayıp sormak zorunda değil. anenn de onun eksikiğini hissetmemeli. gereğinden fazla anlam yüklüyosunuz kişilere de olaylara da.
Artik karismiyorum zaten.. sadece annemin dogum gününe cagirsakmi cagirmasakmi diye arada kaldim...

işte bunlar hep maddi sıkıntı.

bence ben olsam annenizin dg vs bahanesine indirimde olan ütünün özelliklerine bakıp bir tık iyisini abimle ortak hediye alırdım. hem araları ılımış olur hem böyle basit bir şeyden kavga çıkmaz alt tarafı ütü.

herkes kendince haklı ondan taraf tutmayın. siz alsaydınız keşke yenge 3 çocukla yoğundur anne hasta gidip alamaz. siz evli çocuklu yoğun değilseniz gidip almanız en doğrusuydu. annenizin de sizden istemesi daha doğru olurdu yoğun yenge yerine.

Artik karismiyorum zaten.. sadece annemin dogum gününe cagirsakmi cagirmasakmi diye arada kaldim...

Çağırmazdım
Haklı da olsa haksız da olsa 50 yaşından sonra gelinine alttan alıp barışan annemi de ezdirmezdim, selam vermiyorsa bende koyardım tavrımı ki anlasın.
Abiniz zaten kökten hatalı , kardeş olduğu için onunla yüz yüze paylaşırdım kozumu
Onlar bir şey isteyip anneniz alırken iyi, anne bir şey isteyince vay kaynana öyle mi ? Yengeniz bence dobra falan da değil ayrıca. Hem barışmaya gelip hem selam vermeyen insan dobra değildir bana göre. Yerinizde olsam güzel bir doğum günü yapar annemi şımartırdım, burada ne kv ler okuduk, neleri es geçip büyük diye idare ediyor insanlar, bu kadar şeyi halledemeyip bir de benim annemi es geçecek o kadar uzun boylu musa değil

ben ablam için sabah 6da buz gibi soğukta 2 saat otobüsle yol gidip bilgisayar almıştım ona çok ucuz fiyata.

ha noldu sonra tepeme çıktı. evet kimse kimse için gidip almamalıymış onu öğrendim ailen bile olsa.

Sirf adi kaynana oldugu icin haklida olsa haksizda olsa gelinler hep hakli olarak goruyor bazilar,burda en buyuk hata abide,karisinin lafina bakipta anasinin kalbini kiran erkege erkek demem ben,sonucta baristirmis kiz bunlari,baskalarinin evinde kaynana oldugu icin degil allahin selami oldugu icin selam verilir,bu kisi esinin annesi mecbursun selam vermeye,gelin tam saygisizmis

Yazık annenize yahu, bişey istedi diye gelini küsmüş, oğlu bağırmış. En çok ayıp eden abiniz ama, yengeniz de normal zamanda annenizden bişeyler istiyorsa onun da ondan istemesi bana anormal gelmedi yani. Alamayacaksa da söylemeliydi sizden isterdi belki anneniz de. Kimseye fazladan değer vermeyin bence, doğum gününe de çağırmayın. Annenize de tembih edin ki bişey isteyeceği zaman sadece size söylesin, gelini ondan isterse de bir daha almasın anneniz, yakın ilişkilerin zararı malesef böyle olabiliyor.

Bende bu saatten sonra yengemin saygisiz oldugunu düsünüyorum tutundugu tavirdan dolayi.. samimi olmasin ama dediginiz gibi sonucta esinin annesi selam vermemekte nedir? Kanli bicakli gibi.. icimden zaten samimi davranmak gelmiyor bu saatten sonra..

Aynen öyle..

Abi de küsmüş anladığım kadarıyla abi küserse yengeden de hürmet beklemek anlamsız.
Gerçi ben anneye kıyamadım,bir ütü istemiş,o da nerelere kadar gitmiş.
Yengenin o gün gidemeyeceğini söylemesi en kolayı olurdu bence.

alamayacak gibi ise ara söyle madem de kadın işine baksın. bu konuda yenge hatalı.

anneniz yengeye minnet etmicekti. bazı insanlar hep onların işi görülsün ister. ama siz onlardan bişey isteyince yan çizerler.

abinizde tam dayaklık. ben olsam görümceliğimi yapar ağzıma ne gelirse söyllerdim valla.

Iste ben malesef öyle olamiyorum... ama tavrimi koycam özellikle abime karsi..

Abin neden bu kadar tepkili annene
Yengen tuhaf boşver muhatap olmasınlar
Elbet işi düşer size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…