Annemmm...

Evet ev olayına girmek bütün manevi bağımı koparır. Ki babam da buna müsade etmez. Evet hep plam yapılır ama annem babam istiyor diye birşeyler yapılır gidilir. Bundan yoruldum

Rica ederim ne demek, umarım herşey gönlünce olur; olmazsa da mücadele edecek gücün olur :)

Yalnız minik bir abla tavsiyesi.. inan bana hayatını kısıtlamadan (tabi ki saygı ve sadakat sınırları içerisinde) yaşayabileceğin bir evlilik mümkün. Aklının bir köşesinde kalsın

Yazmayı unuttuğum şeyi yazmışsınız. Kızını neden okuttun diye sorsanız muhtemelen kimseye muhtaç olmasın; özgür olsun; dilediğini yapsın diye okuttum der. E o zaman bu yaptığı ne?
E iste..
Ozgur olsun ama etrafa olsun, bana sesi cikmasin, bana kukla ele karsi ozgur..
Cok degisik kafalar cookk..

Yazmayı unuttuğum şeyi yazmışsınız. Kızını neden okuttun diye sorsanız muhtemelen kimseye muhtaç olmasın; özgür olsun; dilediğini yapsın diye okuttum der. E o zaman bu yaptığı ne?
Ama ona sorsanız çok afedersiniz okuttuk ama orda burda sürt diye değil der. Bu cümlesi zaten beni bitirdi. Yıktı geçti. Evet madem böyle düşünüyorsun, bırak sürteyim, seni haksız çıkarmayayım dedim .

İyi demişsiniz. Ay anneniz gerçekten çok zor bir kadın. Allah size sabır versin.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Evet haklısınız umarım nasip olur öyle bir evlilik

Evet ev olayına girmek bütün manevi bağımı koparır. Ki babam da buna müsade etmez. Evet hep plam yapılır ama annem babam istiyor diye birşeyler yapılır gidilir. Bundan yoruldum
Siz tatilde ne yapmak istiyorsunuz yani belki ailenizden ayrı bi olan yapsanız arkadaşlarınızla

E iste..
Ozgur olsun ama etrafa olsun, bana sesi cikmasin, bana kukla ele karsi ozgur..
Cok degisik kafalar cookk..
Ben eğitimli insanların böyle olmasına hiç katlanamıyorum. Hadi okumamış insana okumamış deyip, anlayış gösterirsin ama bu durumlar beni daha çok kızdırıyor.

Siz tatilde ne yapmak istiyorsunuz yani belki ailenizden ayrı bi olan yapsanız arkadaşlarınızla
Yani aslında şöyle ki burda arkadaşlarım var, onlarlayım genelde. Tek yaşayan birkaç ablam var , annem babam da tanıyor biliyorlar, onlarda kalıyorum sabaha kadar sohbet muhabbet Yani yapacağım sadece bu.

ben 2 yıl önce boşandıgımda agnı şeyieri bende yasadım tatilden bahsetmiyorum annenin senin birey oldugunun farkında olmayışından bahsediyorum ewlwnip ayrılmışim yasım olmuş 28 bi çocuk annesiyim hala annemin sözünden cıkamıyodum herlafı sayar istedigi en ufak sey olmasın kıyameti koparır günlerce surat asar sofraya oturtmaz laf sokardı bigün yine azarlanıyodum en son artık dedim yani 28 me gelmişim hala çocuk gibi azarlanıyorum ben sana naptım en desteğe ihtiyacım warkwn bana bunu niye yasatıyon dedim weee ewden kovuldum bi ew kurdum ikinci el eşyalar aldım idarelik 1 yıl kadar yaşadım öyle şimdi 1 yıla yakındırda ewliyim çok şükür iyiki ayrılmışim yaptıgım banyolar yedigim yemekler haram olmuyo

En yakınları bile kardeşleri arkadaşları bile dominantlığından muzdariptir
O çok belli. Vallahi hakkınızı savunun konu sahibi. Öyle yada böyle hakkınızı savunun. Yoksa bu böyle devam eder. Bırakın surat assın ama siz sınırlarınızı koruyun. Mücadele edeceksiniz başka yolu yok.

Anne doktor. Herseyin iyisini o bilir. Degistirenezsin. Ya tamam diyip kendini uzmeyeceksin oyle kabulleneceksin yada ayri eve cikacaksin

Teşekkür ederim yorumunuz için öyle yapıcam. Göze alıcam sonrasında yaptığı suratı tavrı

Sizin yaslarda ben de gitmeyecem diye tutturmustum ,annem gayet normal sekilde “e gelme” deyip alip yegenlerini gitmisti hala hatirlar guleriz. Annenizin tavrina gerek yok sizin de isi yokusa surmenize gerek yok aslinda. Soyadi moyadi gerek yokmus yani Oralara kadar gelmeye. Yerinizde olsam madem geciminizi kendiniz sagliyorsunuz ne annenizin arabasina ihtiyaciniz var ne de banka hesaplarina. Ayri eve cikin,aile kiymetlidir,yine gorusursunuz ama en azindan bagimsiz da hareket edebilirsiniz

Teşekkür ederim yorumunuz için öyle yapıcam. Göze alıcam sonrasında yaptığı suratı tavrı
Bakın bizim bir kedimiz var. O hayvan o küçücük haliyle istemediği bir şeyi yapmaya çalışırsak direniyor ve istemediği şeye izin vermiyor. Aklınızda bulunsun

Yurtdışına gitme planım var o yüzden o zamana kadar ayrı ev fikrim yok. O tamamen macera olur benim için şu süreçte.Evet başaramazsam yurtdışı olayını ev işine adım atıcam. Çok yıpratıcı gerçekten anlayabiliyorum sizi. Bizdeki de tam olarak aynı şekilde tepkiler veriyor maalesef

Bakın bizim bir kedimiz var. O hayvan o küçücük haliyle istemediği bir şeyi yapmaya çalışırsak direniyor ve istemediği şeye izin vermiyor. Aklınızda bulunsun
Mesajı aldım şu an bir bebeğe bile zorla yemek yediremiyor annesi Benimki zorla götürmek istiyor ağlayayım mı güleyim mi şaşırdım

Mesajı aldım şu an bir bebeğe bile zorla yemek yediremiyor annesi Benimki zorla götürmek istiyor ağlayayım mı güleyim mi şaşırdım
Sınır koymayı öğrenmeniz lazım. Bu sadece annenize karşı değil ama herkese karşı olmalı. Eğer annenizden başlamanız gerekiyorsa annenizden başlayın. Ben ilk çalıştığım yerdeki insanlar sayesinde öğrendim sınır koymayı Herkesin farklı oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…