Annemmm...

ne guzel akıl veriyorsunuz öyle..
sonra bu kadın cinayetleri niye oluyor..diye aglasiriz.
Yuh artık. Ne alakası var kadın cinayetleriyle bunun. Kadın cinayetlerinin sebepleri kadınlar değil. Kadın cinayetinin tek suçlusu erkektir.Bilmiyorsanız öğrenin.

Ayrı eve çıkmamızın cinayetlerle ne ilgisi var, ben anlayamadım? "Ayrı eve çıkınca buna zemin hazırlıyoruz"dan başka bir açıklaması vardır umarım.

ayrı eve çıkıp ac kurtlarin sapiklarin kadrajina girdiği için olabilir mi? ortalik pislik kayniyor anne baban yaninda iken kendi hayatim deyip onlara sirt çevirmek..insanin bir tane anne babasi olur bir..
yarin koca oraya gidiyoruz dediginde gitmek istemiyorum o zaman ayri eve mi cikayim desin.

Yani şöyle diyeyim size. Üst katımda oturan yaşlı teyzeye yemek götürürken apartman içerisinde giydiğim eteğin şortun boyuna bile karışır. Erkek arkadaş meselesinde de ağzında bakla ıslanmaz, her şeyi anneme anlattıktan 5 dk sonra babam, 1 saat sonra dedem dayım teyzelerim mutlaka duyar. O yüzden genelde son noktaya gelene kadar anlatmam. Ya da anlattıklarımda da daha ben çocuğun kendisini tanıyamadan annem ailesini tanımak ister. Bu arada benden 2 yaş küçük kardeşim 2 hafta önce evlendi. Evde saracak kimse kalmayınca bana sarıyor, bütün enerjisini bende boşaltıyor sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Yuh artık. Ne alakası var kadın cinayetleriyle bunun. Kadın cinayetlerinin sebepleri kadınlar değil. Kadın cinayetinin tek suçlusu erkektir.Bilmiyorsanız öğrenin.

hah iste cok bilgili şey..o suçlu erkeklerin kadrajina girmek yalniz olduğunu haber vermek cook mu dogru..heleki gundem bu kadar sicak iken böyle mi akil verilir..

Bazen insanlar ailesinde gördüğü şeyin yanlış olduğunu bile bile yapıyorlar neden anlamıyorum gerçekten

Ben tatil olayına değil de sizin bireyselliğinizi kabul etmemesine takıldım.Şimdi ayrı eve çıksanız olmaz, tayin isteseniz olmaz bunlar annenizi çok kırabilir ailede huzursuzluk çıkabilir. Benim aklıma gelen özelde çalışıyorsanız ve bölümünüz gereği kamuda uzman müfettiş vs olabiliyorsanız KPSS yi zorlayın bir hedef koyun önünüze. Sonra puanınız ile bulunduğunuz şehirden farklı bir şehire atanırsınız. Hem hedefinize ulaşan kariyer sahibi biri olarak bireyselliğinizi iyice kanıtlamış olursunuz hem de anneniz illa bu şehirde kal demez çünkü geleceğiniz ve kariyeriniz söz konusu. Bir taşla iki kuş.Ben böyle yapardım herhalde.

Ben böyle şeyler duyunca çok şaşırıyorum ya ailenle 3 gün tatil yapmak ne güzel işte Denize girmeyiver kafana silah dayamiyorlarsa tabi.. hayır bunu yazan 16 yaşında ergen olsa anlayacağım ama ne bileyim..

hah iste cok bilgili şey..o suçlu erkeklerin kadrajina girmek yalniz olduğunu haber vermek cook mu dogru..heleki gundem bu kadar sicak iken böyle mi akil verilir..
Kadınlar tek başlarına güçlü oldukça o erkekler sinecek. Kadınlar ezilip büzülüp saklandıkça asıl o erkekler kendilerini güçlü görüp zulmediyorlar. Cinayeti, tacizi, tecavüzü durdurmanın yolu asla kadınların kendini kısıtlaması değil. Erkeklerin eğitilmesi.
Zaten bunların da bu konuyla hiçbir alakası yok. Ne alaka şimdi kadın cinayetleri allahım ya.

Evladım anneciğin ne güzel tatil ayarlamış kırma onu denize bile girmesen otur birköşede temiz havayı ciğerlerine çek kitabını oku.
Haklı tarafın var elbette soyadı olayında biraz abartmış.
Keşke rahmetli annemde hayatta olsaydıda bana da tatil imkanı sunsaydı.

ne guzel akıl veriyorsunuz öyle..
sonra bu kadın cinayetleri niye oluyor..diye aglasiriz.
O cinayetleri işleyen katillerle birlikte sizin gibi zihniyetlerde bitip tükensin istiyorum..
Oldu o zaman bütün yalnız yaşayan kadınlar ölsün oldu mu?
Gerçekten bir kadın olarak böyle cümleler nasıl kurabiliyorsunuz anlayamıyorum

Yani ne desem bilemedim. Bazı ebeveynler malesef çocuklarına ömür boyu böyle davranıyor. Domine etmeyi kendi istediklerimi yaptırmayı seviyorlar. Aslında anneniz eğitimli biri, laftan anlayabilmesi gerekir. Umarım halledersiniz sıkıntınızı.

Ben böyle şeyler duyunca çok şaşırıyorum ya ailenle 3 gün tatil yapmak ne güzel işte Denize girmeyiver kafana silah dayamiyorlarsa tabi.. hayır bunu yazan 16 yaşında ergen olsa anlayacağım ama ne bileyim..
Sizde 16 yaşındaki ergenlerim konularına yorum yapmayıverin o zaman

Siz bildiginizi okuyun. Madem arabasina, kartlarina ihtiyaciniz yok neyden korkuyorsunuz ki? Annecim benim baska bir planim var deyin. Istedigi kadar tehdit etsin. Ona mecbur degilseniz sorun edecek bir sey yok bence. Boyle boyle artik size sormadan sizinle ilgili plan yapmamayi ogrenir. Ama her dedigini yaparsaniz, size kucuk cocuk gibi davranmaya devam eder.

bunu idrak edemiyor simdikiler bi özgürlük bi kendi ayaklarim uzerinde durma diye türkü tutturmus gidiyorlar.
bayramda aileler bir araya gelir, ailem hep arkamda yanimda demek varken bana sormadi plan yapti..
Biz farklı bir şehirdeyiz ve memleketimle aramız 18 saat. Yani aileler maalesef bayramlarda bir araya gelemiyor. 3 gün için gitmeye değmiyor yani. Ailem arkamda ile ne ilgisi var nasıl bunu oraya bağladınız ah anlayabilsem keşke

Bence 26 yaşında evlendim.nereye gidersem demek zorundaydım.eve geç gelmezdim.arkadaşım da 1 gece kalmak istedim izin vermediler. Sende haklısın ama bizim toplumumuz böyle

Huzursuzluk yaşamak istemiyorum sadece. Yoksa korku değil bu. Annemle aramdaki sorun diğer aile bireylerini de etkiliyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…