Annemsizlik... Alışmak, hazırlıklanmak...

Ne güzel yazmışsınız. Teşekkür ederim.Bu yalan dünyada hepimiz misafiriz. Bunu biliyorum. Ama etten kemikten insanım. Acı çekiyorum.
Size de çok geçmiş olsun. İz kalmadan şifa bulsunlar tüm hastalar inşaALLAH(c.c)...
O acıyı sorma her an telefonum çaldığında eyvah bişey oldu korkusu. Ama hangisi.? Babam daha ağır anneminki hızlı ilerliyor. Elden bişey gelmeyince insan tamamen çaresiz kalıyor.

Tek önerim gözlerinizi kapatın derin bi nefes alın ve sadece çektiği acıların hepsi geçecek bitecek mutlu olacak diye düşünün.. Allah şifa versin tekrar

Hayırlı günler. Daha önce annemin rahatsızlığı ile ilgili konu açmıştım. Annemim son durumu. 10 gündür yoğun bakımda. Yattığı 5.gün el, kol, bacak hareketleri yaptı. 6. gün uyandı. Doktorlara cevap vermeye çalışmış ama dili dönmemiş. Sonra yine durumu ilk geldiği gün gibi dediler. Her şeye hazırlıklı olın dediler. Verdiği tepkileri aklımız almıyor. Uyanması vs. tıppen olmaması gerekiyor dediler. Ama yine uyuyor. Hazırlayın kendinizi diyorlar. Bu duruma kendimi nasıl hazırlayacağım.? 2 yaşında bir de evladım var. Onu da olumsuz etkilemek istemiyorum. Benzer durımda olanlar nasıl atlattınız bu durumları. Kendimi düşünmüyorum. Evladımın psikolojisini düşünüyorum. Anne olmak böyle bir şey sanırım. İçim yangın. 15 aydır mücadele ediyoruz bu kanserle. Annem canım annem...
Cok gecmıs olsun amambı doktorların heran hazırlıklk olun dıyıp kestırıp atması zaten oelcek gozuyle bakıp hıcbısey yapmamsı. Kanser mucadeleısyle beyın tümöruyle cok ıyı elınden gelenı yapam bır doktor var ankarada ya da suan kırıkkalede prof mehmet faik özveren care olmadıgı huc bır hastası yok. Masallah bız ablamda beyın tumoru vardı fılm cdlerını ıstedı yolladık hemen getırın amelıyataalacm dedı cok sukur 10 gunde hersey duzeldı ablam evlı suan cok saglıklı. Doktor arada bı somalıye fılıstıne falan egıtım vermeye gıdıyor gonullu doktorluk yapıyor oralarda oradakı bır cok hastaya sıfa oluyor. Trt belgeselde arada cıkıyor asla havalı ulasılmayacK bır doktor degıl nkrmal vatandas gıbı hastalarunda numarssı olur ıstedıgı zaman hastalarunu arayıp halını hatrını sorar cok vefalı vebfedakar bır doktor kırıkkale arastırma hastanesındeydı enson onunla gorusunuz mutlaka. Cok gecmıs olsun ınsaşlah atltır

O acıyı sorma her an telefonum çaldığında eyvah bişey oldu korkusu. Ama hangisi.? Babam daha ağır anneminki hızlı ilerliyor. Elden bişey gelmeyince insan tamamen çaresiz kalıyor.

Tek önerim gözlerinizi kapatın derin bi nefes alın ve sadece çektiği acıların hepsi geçecek bitecek mutlu olacak diye düşünün.. Allah şifa versin tekrar
Amin cümlesiyle inşaALLAH(c.c)...

Cok gecmıs olsun amambı doktorların heran hazırlıklk olun dıyıp kestırıp atması zaten oelcek gozuyle bakıp hıcbısey yapmamsı. Kanser mucadeleısyle beyın tümöruyle cok ıyı elınden gelenı yapam bır doktor var ankarada ya da suan kırıkkalede prof mehmet faik özveren care olmadıgı huc bır hastası yok. Masallah bız ablamda beyın tumoru vardı fılm cdlerını ıstedı yolladık hemen getırın amelıyataalacm dedı cok sukur 10 gunde hersey duzeldı ablam evlı suan cok saglıklı. Doktor arada bı somalıye fılıstıne falan egıtım vermeye gıdıyor gonullu doktorluk yapıyor oralarda oradakı bır cok hastaya sıfa oluyor. Trt belgeselde arada cıkıyor asla havalı ulasılmayacK bır doktor degıl nkrmal vatandas gıbı hastalarunda numarssı olur ıstedıgı zaman hastalarunu arayıp halını hatrını sorar cok vefalı vebfedakar bır doktor kırıkkale arastırma hastanesındeydı enson onunla gorusunuz mutlaka. Cok gecmıs olsun ınsaşlah atltır
Aminnn İnşaALLAH(c.c) cümlesiyle... Teşekkür ederim...

Baska br hastane, doktor arastirdinizmi? Hani bir taraftan umut vermek istemiyorum, konu hakimiyetim sifir çünkü. Diger tarafimda acaba daha iyi bir hastande, farkli tedavi ile iyilesme sansi olurmu diyor.

Baska br hastane, doktor arastirdinizmi? Hani bir taraftan umut vermek istemiyorum, konu hakimiyetim sifir çünkü. Diger tarafimda acaba daha iyi bir hastande, farkli tedavi ile iyilesme sansi olurmu diyor.
Tek bir doktora bağlı kalmadık. Hep aynı cevapları aldık.

Aynı yollardan geçtim.Nr diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim dayanma gücü versin.
Korkarak soruyorum. Bir yakınınız mı rahatsızdı? Son durumu ne oldu?
İnşaALLAH(c.c)... Teşekkür ederim güzel dualarınız için...

ya çok üzüldüm gözlerim doldu 😢

hasta yatağından kalkar umarım anneniz. yas sürecine girmişsiniz gibi bi psikologla görüşseniz ya da psikiyatrla faydası olır diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.Ölümden başka her derde çare var.Ben annemi 3-4 yaşındayken kaybettim, çok zorlandım ama beni hayata bağlayacak sebeplerim vardı.Umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin.Pozitif düşünce negatif düşünceleri silip süpürür.Hem senin canından kanından olan bir evladın var o seni kesinlikle üzgün görmek istemez.

Back
X