Annen mi ben mi ??

Buarada konu sahibi siz cok haksizsiniz baskasi icin esinizle kotu oluyorsunuz .siz olsaniz esiniz bu sozu size dese annenmi ben mi diye ne derdiniz merak ettim acikcasi

Riskli olan durumları atlattım çok şükür ama hiç destek görmediğim bir kap yemek yapmayan bir kadın için neden bu kadar yorulim ben ..

Kusura bakmayin ama karsimda ergen aşıklar gibi davranan biri var.
Ne demek annen mi ben mi ?
Hem eğer çok çok buyuk sorunlar yoksa arada anlasmayi deneyebilirsiniz. Saygi göstermek zorundasiniz insanlara.
Ben nasil bakicam demisin ama onlar senin nufusuna geçiş yapmicak ki bakasin. Sadece 1 gece yatarlar evinde. Kahvalti yemek hazirlayamam dersen bile kv ile konuş anne yatsinlar evde tabi ama yemek isini çözelim dersin haalledilir bir şekilde.
Bence tavirlariniz cok ters. Böyle esinizle de aranızda sıkıntılar kaçınılmaz.

Haksizsiniz.

Kayinvalideyi sevmiyor olabilirsiniz.

Ama kayniniz evleniyor. Onunda mi hic hatri yok?

Hem dugunlerde dugun evinde yenir icilir sadece yatmaya baska eve gidilir.

Evet hamilesiniz ama size misafir gelenlere temiz nevresim verip esinize kanepeyi actirsaniz yetecek zaten. Onlar serer yatar.

Ayni apartmanin icinde insanlar yatacak yer bulamiyacak siz eve kimseyi almayacaksiniz garip.

Ayrica esiniz zaten kayinvalideye sert cikmis. Siz birde ona ya annen ya ben demissiniz. Adam inadina annem dese ne yapacaksiniz hamile halinizle?

Bir anlık sinir le söyledim zaten .

Annesi ısrarla sizde kalacaklar diyor kocaman ev ne olcak gibisinden .
Rest kismi cirkin olmus
Onun disinda dusuk tehlikesinde kapinizi acmayan bir tas corba getirmeyen kv ve akrabalar icin evinizi acmak istememenizi hakli buluyorum
Cok zorluyorsa Annenize gidin o agirlasin iki ev arasi eltilerde yardim eder

Çok merak ettim.. herkese bir sorum olacak; başka şehirden gelen gelinin akrabalarinı erkek tarafı mi ağırlamak zorunda acaba? yok bizde kimse bunun lafını etmedi de..Annem sordu ama bende öyle bir davet gelmediği için kimseden akrabalara apart tutturdum..

Evide işi de esim kurdu kimse anne babasına bakmadihi için esim kaldı yanlarında ..

Ben baksın bisi demiyorum bana bir alırsa onlara 2 alsin 2 yıldırda bu böyle . .

Evde benden önce böyleydi iste .

Kaldiki kp is yerine gidip bisi yapmıyor ama.hesap bir şikayetçi de degilim .

Bu eltim de herşeyiyle ayrı olucak ben niye cekim yani

Ben ne yaparsam yapim zaten kötü gelinim onun icin kasmaya gerek yok

Afedersiniz ama sormamaniz gereken bi soruyu sorup çok ayıp etmişsiniz. Karşınızda düşmanınız yok kötü olabilir aranız ama ne olursa olsun eşinizin annesi o. Eşinizi doguran söz hakkı her zaman olan. Daha güzel bi üslupla rahatsizliginizi dile getirebilirdiniz. Annesini seçerse hiç şaşırmayın. Ayrıca kimsenin size yük olacağını sanmıyorum hamilesiniz diye anlayışlı olacaklardır 2 gun sizi öldürmez diye düşünüyorum.

Aynı kv gibi bende bu kadar çocuk doğurdum her iside yapıyordum benim annem ablamda her isi yaptılar riskli gebelik olduğu icin durum bu ...

Yatsinlar onada raziyim ama kv ben yaşlıyım yemek yapamam kafasında kizim okula gidiyor diyor sizce bu durumda yemek kime.kaliyor dersiniz ..

Yatsinlar onada raziyim ama kv ben yaşlıyım yemek yapamam kafasında kizim okula gidiyor diyor sizce bu durumda yemek kime.kaliyor dersiniz ..
Anladigim kadariyla çok anlayissiz bencil bir KV niz var... Siz sonuna kadar haklısınız sadece o cumle dışında! Madem öyle söyle yapın ; kalsinlar ama şu şartla kaldır et yok herkes kendi işini kendi yapacak şekilde. yemeğide eşiniz dışarıdan söylesin.. kimse hizmet etmek zorunda değilsiniz ya bebeğe bişi olsa!! sanki hizmet etseniz kıymet mi bilincek.. kabul edin ama şartlarınizi sunun

Seçenek sunarsam adama beni seçeceği varsada annem der benimkisi.tehdit tatzı şwylerden hoşlanmam o da hoşlanmaz. alın karşınıza konuşun kv yi.çekinme. eşinle kötü olma onn yüznden

Oglan evlendiriyosa bide disardan gelen de sonucta onun gelininin ailesi bi zahmet yemek isini halletsin.
Kalmaya gelince sonucta kac gun kalincak bi gece iki gece onda da bikac kisiyi agirlanir heralde sorun olmazdi.
Genel de dugunlerde yakin akrabalar bekler dugun bitene kadar disardan gelen misafir varsa yatmaya goturur.

Bizde kimseden öyle bir teklif gelmedi valla.. ne kv ne KP.. O düğün telaşında hep kendim hallettim akrabalarımın apart islerini.. En azindan ailemi ağırlayabilerdi diye düşündüm durdum.. yanlış mı düşünüyorum acaba

Seni terk ederim diye tehdit etmek kadar olmaması gereken bir seçim şekli. Düğün zamanı zor olur kalabalık misafir ağırlamak. zorunlu hissettirilmesi daha da zor tabi. Yemekleri annesi yaparsa kabul edin bence. Yataklarıni da tabi eşiniz yapsın. Allah rızası için diye düşünürseniz hem zor gelmez hem de esinizle araniz daha da gerginlesmez.

Düğün için geliyorlar zaten sürekli dışarda olurlar, en fazla kahvaltı hazırlanır ki onu da üst katta yaparlar sanırım. Hadi yapmadılar misafirlere kusura bakmayın hamileyim, yardıma eder misiniz diceksiniz. Zaten insansa gelenler ederler. Bu kadar kavga çıkaracak bişey yok ki.Kendi kardeşiniz evlense gelenleri misafir etmezmiydiniz? Önceden dolu olabilirsiniz ama bu konu özelinde söylüyorum abartmışsınız

Bizim burda oyle dugun olan ev de .
Yakin akrabalar dugun bitene kadar bekler misafir goturmek icin.
Dugun seninmiydi eger oyleyse ve baska sehirden gelip bi ailene bile misafir etmedilerse cok ayip etmisler.

16 sayfa okuyamadım ama çok iyi demişsin, yoksa bir kabileyi senin evinde barındıracak. akraban bile değil elin adamları karıları. onların ne kahvaltısı ne öğle yemeği ne akşam yemeği bitmez, meyvesi kuruyemişi hizmeti.. çocuklarıda evi yıkar. sana da mutfak masrafı, yemek masrafı, yorgunluk, hizmetçilik, bulaşık, ev işi kalır. tavrını bozma aynen devam et.

Çocuk gibi beni seviyosun onumu der gibi annenmi benmi demişsiniz çok saçma. Sorunuza cevap vereyim ben eşinizin yerine olsam annem derim. Sizde anne olacaksınız gelininiz aynı seçeneği oğluna sunsa ne hissedersiniz. Birde kayınvalideniz için değil eşiniz için yapmalısınız. Sonuçta evlenen onunda kardeşi. İki aile ağırlamak bu kadar zor olmamalı. Hamile olduğunuzu görünce eminim misafirlerinizde yardımcı olurdu size. Böyle zamanda misafir oğlunun evinde kalmayacakta kimde kalacak. Düğünlerde cenazelerde en yakınlar yardımcı olmalı birbirine. Ben inanın kuzenimin düğünü yaşadığım şehirde olduğu için 30 kişi ağırladım evimde. Bu kadar şeyleri sorun etmeyin yaa. En azından eşiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…