Annen mi ben mi ??

Kv aranız iyi olduğu içindir . .

Kv aranız iyi olduğu içindir . .
dogrudur ama eşim için yapardım genede, ınsanlar anneelerıno secemıolar ne yazık kı, annesı kotu olabılır ama anne yanı, be zorluklarla buyutuyorlar sonra bı kadın grlıo ve annesı hakkında secım yaptrıo ama bence esın annesını secmeli, cunku o kadın sana kotuluk yaptı dıyr sende ona yapmak ıstıosun bu şartlarda sende kotu oluosun.. Iyı insan her daım ıyıdır , sende o yok .. Benım annemın yedıgı dayagın hddı hesabı yok kvden kpden artı esınden,, cektgı yoklugun da.. Ama annem hala babaannme bakar, dedemede baktı öldü,. İyi ınsan Allahtan korkar, ve onun ıcın yapar en azından.. Mısafır Allah ın bereketıdr, sankı atlan deve

eşinden özür dile sinir anında söyledim senden bir tercih yapman gibi bir beklentim yok de..
diğer konuda haklısın ayarlasınlar bi yer herkes orda kalsın ne öyle tıklım tepiş .. hiç tanımadığım insanları bende evimde misafir etmezdim üstelik sizin zaten kv ye kırgınlığınız var..

gelenler hayvan ruhlu degilse zaten size bir yükleri olmayacaktir baktin her is sana dusuyor ben senin hatrina kabul etmistim ama bak cok zorlanıyorum.annen mi ağrılar otele mi götürürsunuz sen hilirsiin ama bebegimi riske atamam derdin..ya annen ya ben icin bir sebeb göremedim ben..zaten gelenler de 25 gun kalmayacaktir ama agir bir hamilelik yasiyorsaniz yerinizden kalkmak yasak vs durumu varsa bunun teklifi bile nahos olur zaten.onun disinda kaynaniz ile yasadiginiz sorunu elaleme hissettirmeye gerek yok diye düşünüyorum .

Sen bence esınle konus ıyılıkle, yapacaklarını yapamaacklarını sole guzelce,, senın hatrın ıcın Allah rızası ıcın al ewıne, ınsan ınsana hep muhtacdr.. Sen de ıyı nıyetını goster , yanlıs konustum dersın, sen buradaki cogunlugu dinle, Allah ewladinida saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin insallah,, analı babalı buyusun .. Kardesım sen iyi ol bışwer kotulerde bulur.. Tavsıyem budur.. Hayırlı gunler

1 hafta var aramızda sizde biliyorsunuzdur
Bu dönemde ki sorunları . .
Bu yüzden diyorum ya zır cahillik çocuklu çocuklu ortama girmek

Ben bütün alışveriş işlerimi internet üstünden halletmeye çalışıyorum mecbur kalmadıkça kalabalığa karışmıyorum ne demek yani bu mevsimde eve doluşmak?

Katiyen kabul görür bir yanı Yok.. bunu eşinize bu şekilde söyleyin umarım çok geç kalınmamıştır açı değiştirmek için diğer türlü gereksiz münakaşa bu annen mi ben mi olayı onu da söyliyim.

Kayınvalidenle aran kötü diye ve hamile olduğun için böyle net konuştun sanmıştım ama sanırım sen normalde de kimseyle uğraşmak istemeyen birisin.

Ne yaparsan yap kendine yaparsın. Anne oğul etle tırnak gibi kopamazlar. Böyle seçim sunman yanlış olmuş.
Artık kayınvalidenle aranda neler olduysa böyle dolmuş patlamışsın seni de anlamak lazım.

Sen eşisin, çocuğunun annesisin. Oda annesi. Eşin eve geldiğinde gönlünü al.

Kayınvaliden ne kadar kötü olursa olsun senin de evladın olacak, aynı şeyi yaşama ilerde.

bu konu kesin sahte, bence gelinin biri nabız ölçmek için, kaynana gibi yazmış olabilir :) Saçmalığın daniskası. Bir kv neden nefret edilirin ibretlik öyküsü :)

Eşim sabah 8 akşam 8de geliyor kime yardım edicek .

Ben hamileyim hem 3 elti daha var onlarda kalması daha makbul . 3 ay riskli gebelik diye yattım hep kv bana bakmadi ben niye misafirlerine bakım bu durumda .
Misafiri kabul edersiniz zaten altlı üstlü oturuyorsunuz yemek işini kvnin evinde halleder sonra yatmaya çıkarlardı
Kahvaltıda öyle olurdu
Ama aynı apartmanda ev varken başkası alsın demek bana tuhaf geldi
Bana göre haksızsınız 1-2 gün için gereksiz kapris yapıp insanları zor durumda bırakmışsınız

Kv altlı üstlü oturduğunuz ev onlara mı ait? Maddi durumlardan ötürü mü başka yere taşınamıyorsunuz? Eşim kp ile beraber iş yapıyor demişsiniz bir de.. İş yeri daha siz evlenmeden önce mi açıldı?

Siz kv kp göbek bağınızı bağlamış tüm hayatınızı ortak temeller üzerine atmışsınız zaten. Evleriniz işleriniz dipdibe. Diğer eltiler diyorsunuz ama onlar ayrı yerde evlerini de kurmuşlar işlerini de kurmuşlar. Sizin koşullarınız bir değil ki davranışlar bir olsun. Eğer kv uzak olsun bana bulaşmasın diyorsanız zoru kabullenip, şartları zorlayıp evinizi ayırıp keyfinize bakacaksınız. Böylesi bana biraz ne şiş yansın ne kebap gibi geliyor. Maddi açıdan rahat olalım (ev, iş) ama bana kimse bulaşmasın diğer eltiler gibi olayım... Eşinizden de bunca ortak paylaşımın içerisinde mesafeli olmasını beklemeniz ayrı bir dünya zaten...

Hamile değilde hasta gibi davranıyor birçok kadın !düğün dernek işleri aile ile yapılır elaleme karşı sizde eşinizi yüceltmek yerine birde seçenek sunmuşsunuz bana çok saçma geliyor erkeği bu konuma düşürmek neden seçmek zorundaki birinizi ?üstelik gelenlerde insan evladı herhalde iki yardım ederler sana abartmaya gerek Yok ağırlamalısınız !bizde hamilelik geçirdik iş güçte düğün de yaptık ölmedik çok şükür

Ayyyy hepsini okudum kendimi gördüm yukarıdaki sözümü geri alıyorum seçenek sunman dışında tüm tavrını destekliyorum ve bir Önerim elinden gelen bütün çabayı göster ve o binadan taşın kafan rahatlar en azından (benim gibi )

Çok tehlikeli sularda yuzuyorsunuz, dikkat edin eşinizin gönlünü alın Hemen keşke öyle demeseydiniz konunuzda haklısınız çünkü hamilesiniz..keşke hasta rolü yapsaydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum.. Birde dışarıdan gelen misagirleri ağırlamak zorunda degilsiniz diye biliyorum bende başka şehire evlendim.ve gelen bütün akrabalarıma ailem apart daire tuttu inanın hatta gidip ben konuştum rezerve ettirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…