- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Eşim evde olduğunda yapabildiği herşeyi yapar . ama evde değil ne yazık ki sabah 8 akşam 8 işi varkv bende kalsın lar ama ben yemek falan yapamam anne bu halimle , yatmak için eve çıkarız kahvaltıya yemeğe eve geçeriz deseydin daha iyi olurdu ,
yatakalrıda hep kocana yaptır biraz o yorulsun
Tamam kv de düşüncesizlik etmiş hamile halinizle size misafir göndermeyi teklif etmekle. Bir yandan da el değil eşinizin kardeşi evleniyor düğün evi çok kalabalık olur gelenlerin sizde kalma durumunda bi gariplik göremedim. Gelen hamile olduğunuzu bilecek zaten sizden hizmet mi bekleyecekler?Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
annesini hata etmişsiniz bu soruyu sorarakKısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Annesini mi eşini mi ???
Coooooookkk yanlis sulardasinKısa ve öz . .
Annesini mi eşini mi ???
neden mi ? bir düşünün istersenizNeden annesini seçsin ki ??
yani kendisi 9 ay bebegini tasiyo onada bebeginede kiyamadigi icin misafir almiyoneden mi ? bir düşünün isterseniz
bende kv deyle anlaşamazdım ilk 5 yıl çok zor geçti ama artık hele ki anne olduktan sonra kendimi frenledimyani kendisi 9 ay bebegini tasiyo onada bebeginede kiyamadigi icin misafir almiyo
bunlarin hepsi neyden kaynaklaniyo?
cocugu icin bebegi icin fedakarlik yapiyo
sen kalk 9ay tasi yillarca bak besle buyut yaninda ol elin kizi gelsin ya ben ya annen desin
1 hafta var aramızda sizde biliyorsunuzdurolaya yanlış bi yerden girmişsiniz
hamilesiniz ve evinize bi dünya adamla çocuk gelecek hemde tam grip döneminde üstelik ilaç bile kullanamayacak duurmdayken öyle mi? işte üstünde durulması gereken nokta burasıydı.
kesinlikle evinize kabul etmeyin çok tehlikeli.
Bunları bende düşünüyorum merak etmeyin .Tamam kv de düşüncesizlik etmiş hamile halinizle size misafir göndermeyi teklif etmekle. Bir yandan da el değil eşinizin kardeşi evleniyor düğün evi çok kalabalık olur gelenlerin sizde kalma durumunda bi gariplik göremedim. Gelen hamile olduğunuzu bilecek zaten sizden hizmet mi bekleyecekler?
Ancaaak ya annen ya ben ne ya? Kendinize hiç şans tanımıyorsunuz. Böyle bi seçim yapamaz kimse. İlk çocuğunuz galiba. bebeğinizi kucağınıza aldığınızda günün birinde onun eşinin de sizin için aynı şeyi söylediğini düşünün bakalım ne olacak.
Ben olsam annemı seçerdim, cok sacma soru sormussun.. Bende gelın ım, benım kayınvalıdemle aram ıyıdır orası ayrı ama ole durumda esımı mahcup etmezdım, en axından onun hatrına alırdım ewıme, hemde alt katta ew varsa etımı acı ettırmezdım, yatagi vs olaylarinida esime yada gelenlerdeb rica ederdim yaparlarda , hazır bırşeyler soylerdım mahcup asla etmezdım, ölümlü dunya san kı nedir yanı,seewmesenızde o sızın esınızın annesı,senınde ewladın olcak bırı secım yapmaya zorlaaması nedır, kendı annem nsıl degerlı ıse oda olr, bencıl bı yaklasım olmusKısa ve öz . .
Annesini mi eşini mi ???
Nasıl bir itham dır bu yaYanlış bi soru olmuş. Eşimi böyle saçma sapan bir tercih yapmak zorunda bırakmam. Ama tavrımı koyar geri adım da atmam. Ki siz de öyle yapın. Ama daha politik olun. Ya o ya ben çok kötü ve basit bi tavir. Kimse anasından vazgeçmez. Karnındaki çocuğu kullanıyosun çaktırmadan. Biliyosun ki senden vazgeçse bile çocuğundan vazgeçmeyecek
Demekki evli değilsinyani kendisi 9 ay bebegini tasiyo onada bebeginede kiyamadigi icin misafir almiyo
bunlarin hepsi neyden kaynaklaniyo?
cocugu icin bebegi icin fedakarlik yapiyo
sen kalk 9ay tasi yillarca bak besle buyut yaninda ol elin kizi gelsin ya ben ya annen desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?