Annen mi ben mi ??

kv bende kalsın lar ama ben yemek falan yapamam anne bu halimle , yatmak için eve çıkarız kahvaltıya yemeğe eve geçeriz deseydin daha iyi olurdu ,
yatakalrıda hep kocana yaptır biraz o yorulsun
Eşim evde olduğunda yapabildiği herşeyi yapar . ama evde değil ne yazık ki sabah 8 akşam 8 işi var

Belli ki zor günleriniz olmuş.. ve hic destek görmemişsiniz.
Bu durumda misafir kabul etmemenizde haklısınız, üstelik riskli bi hamilelik geçiriyorsunuz, benim anlayamadığım neden diğer eltilere teklif etmedi kayınvalideniz?
Ya ben ya annen demenizi eleştirmiyorum çünkü zaten pişman olmuşsunuz..
Direk istememek değilde, hamile oluşunuzu öne sürün, ki kolay da değildir o kadar misafiri ağırlamak, eşinizden de yardım görmeyeceğinizi söylüyorsunuz birde.
Bebeğinizi sağlıkla kucaklarsınız inşallah.

olaya yanlış bi yerden girmişsiniz

hamilesiniz ve evinize bi dünya adamla çocuk gelecek hemde tam grip döneminde üstelik ilaç bile kullanamayacak duurmdayken öyle mi? işte üstünde durulması gereken nokta burasıydı.

kesinlikle evinize kabul etmeyin çok tehlikeli.

bende sehir olarak uzagim ama ailem sulalemde dahilinde kimse damadin yakinlarinda kalmaz , kalmadida insanlarin duzeni onemsenmeli bu konuda. Kaldiki sizde kalma gibi bi durum soz konusu olsa sorulmasi lazim. Eviniz Altli ustlu diye eviniz hakkinda karar vermeleri hos degil. Aile apartmaninda oturmanin guzel yonleride var ben cok memnunum ama agirligimi boyle seyler karsima ciktigii anda belli ederim.

Bana bunu soran olsa karşımdaki kişi eşim olsa saygı o anda bitmiştir.

Anneyle eşin yeri ayrıdır ve farklı kulvarlarda olan iki kişi arasında eşinizi seçim yapmaya zorlayamazsınız!

Bence anlayışlı olmanız gerekirdi. Her kaynana aklı başında olmuyor. Hamile olduğunuz için eşiniz halledebilir her şeyi, o yardım eder yemeğe vs. Ki yapamazsanız da bunu hamileliğinizi makul bir şekilde sebep göstererek eşinizi ikna edip, eşinizi annesiyle muhatap edebilirdiniz.

Bence haklıyken haksız konuma düşürmüşsünüz kendinizi.

Tamam kv de düşüncesizlik etmiş hamile halinizle size misafir göndermeyi teklif etmekle. Bir yandan da el değil eşinizin kardeşi evleniyor düğün evi çok kalabalık olur gelenlerin sizde kalma durumunda bi gariplik göremedim. Gelen hamile olduğunuzu bilecek zaten sizden hizmet mi bekleyecekler?

Ancaaak ya annen ya ben ne ya? Kendinize hiç şans tanımıyorsunuz. Böyle bi seçim yapamaz kimse. İlk çocuğunuz galiba. bebeğinizi kucağınıza aldığınızda günün birinde onun eşinin de sizin için aynı şeyi söylediğini düşünün bakalım ne olacak.

Yanlış bi soru olmuş. Eşimi böyle saçma sapan bir tercih yapmak zorunda bırakmam. Ama tavrımı koyar geri adım da atmam. Ki siz de öyle yapın. Ama daha politik olun. Ya o ya ben çok kötü ve basit bi tavir. Kimse anasından vazgeçmez. Karnındaki çocuğu kullanıyosun çaktırmadan. Biliyosun ki senden vazgeçse bile çocuğundan vazgeçmeyecek

Yani ben anlamıyorum ben mi bu ara kv ci oldum gelinleri tuhaf ! altlığı üstlü oturabilduginize göre demekki çokta büyük konu yok neden evinize misafir almadınız ki mantıklı düşünecek olsak gelen insanlar nerede kalacak 3 elti uzaksa yukarıda ev varsa kadın nasıl göndersin hep diyorum başınıza birazda siz iş alıyorsunuz senin ailen aynı durumda olsa kocan hayır dese ne hissedersin

annesini hata etmişsiniz bu soruyu sorarak

Coooooookkk yanlis sulardasin

senin bebegin senimi karisinimi secsin istersiniz

ustelik sirf misafir kabul etmedin diye onlarda kalsin istiyo diye kalkip ya annen ya ben
biraz gercekci olun
sizi dunyalar kadarda sevse insanin annesi gibisi yoktu

o anne en kotude olsa onu atmaz

Bende de aynı durum olmuştu geçmişte hatta erken doğum riskim vardı.
Ben evime kabul ettim ama hiçbir şeye karışmadım. Yemeği eşin dışarıdan yaptırıp gelebilir. Sen de çarşaf nevresim vs yerini gösterirsin eşin verir onlar da yataklarını sererler. Kahvaltı da kv de hazırlar oldu bitti. Niye eşinle gereksiz restleşmeye girdin onu anlamadım.

neden mi ? bir düşünün isterseniz
yani kendisi 9 ay bebegini tasiyo onada bebeginede kiyamadigi icin misafir almiyo
bunlarin hepsi neyden kaynaklaniyo?
cocugu icin bebegi icin fedakarlik yapiyo

sen kalk 9ay tasi yillarca bak besle buyut yaninda ol elin kizi gelsin ya ben ya annen desin

bende kv deyle anlaşamazdım ilk 5 yıl çok zor geçti ama artık hele ki anne olduktan sonra kendimi frenledim

1 hafta var aramızda sizde biliyorsunuzdur
Bu dönemde ki sorunları . .

Bunları bende düşünüyorum merak etmeyin .
Asla zulm etmem gelinime yada damadima

Ben olsam annemı seçerdim, cok sacma soru sormussun.. Bende gelın ım, benım kayınvalıdemle aram ıyıdır orası ayrı ama ole durumda esımı mahcup etmezdım, en axından onun hatrına alırdım ewıme, hemde alt katta ew varsa etımı acı ettırmezdım, yatagi vs olaylarinida esime yada gelenlerdeb rica ederdim yaparlarda , hazır bırşeyler soylerdım mahcup asla etmezdım, ölümlü dunya san kı nedir yanı,seewmesenızde o sızın esınızın annesı,senınde ewladın olcak bırı secım yapmaya zorlaaması nedır, kendı annem nsıl degerlı ıse oda olr, bencıl bı yaklasım olmus

Nasıl bir itham dır bu ya

Çocuğu kullanıyorum öyle mi
Terbiyesizlik etmeyin lütfen .

Demekki evli değilsin

Elin kızı . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…