Annen mi ben mi ??

Zorunda değil tabiki ama imkan varsa ağırlamasını makbuldur. Ama öyle durumlar oluyor ki evin fiziki şartları vs ağırlayamayabilirler. Siz nişana kınaya geldiklerinde ağırlayabildiniz mi mesela? Biz de şehir dışından çok akraba geldiği için yakınlarımızın evleri de bizim evde müsait değildi. Sadece iki erkeği bekar kuzenimin yanına gönderebildik, 2 kişi de bi tanıdıkları varmış orda kaldılar, 4-5 kişiye pansiyon tuttular, baziları da günübirlik geldiler, arkadaşlarım bile otelde kaldılar.

Bizim burda oyle dugun olan ev de .
Yakin akrabalar dugun bitene kadar bekler misafir goturmek icin.
Dugun seninmiydi eger oyleyse ve baska sehirden gelip bi ailene bile misafir etmedilerse cok ayip etmisler.
Evet benimdi.. ayri sehirden gelen akrabalarim olmuştu.. Ve ailem ağırladı hepsini bilmedikleri bir şehirde.. bir kısmınida evlendigim evimde agirladik 2 gün boyunca..düğün bittigi gecesi de herkes ailemde dahil yola ciktilar..tüm gece onlari düşündüm..düğün sabahı ise erkenden kalkıp kahvaltı hazırladık herkese.. istediğim huzurlu sakin bir şekilde kalkıp kuaförüme gitmekti..olmadı işte.. yanlız birakildim..

Ben eşimi böyle bir durumda bırakmam.

Bu halimle dediğiniz de daha ağırlaşmış bile sayılmazsınız, bahaneye ne lüzum var.

Açıkça "misafir istemiyorum, çünkü inadım var intikam alıyorum kendimce" demiyorsunuz da, hamileliğin arkasına sığınıyorsunuz gibi geliyor.

Tek yapacağın çarşaf verip, iyi geceler dilemek.
Sonrasında temizlikçi gelir, sen yorulmadan temizlenir evin.

Kahvaltı da hergün hazırlanmıyor mu evinizde? Ki buna bile gerek Yok, sadece uyumadan uyumaya, giyinmeye girecekler eve.

Değmez tatsızlığa, kocana yazık. Aranız bozulmasın Sudan sebepten

Düğün olan şehirde sadece ben yaşıyordum.. başka hiç akrabamiz yoktu.. nisanda günübirlik gelip gittiler gündüz oldu..kına ise burada oldu kendi evimde yaptım..küçük bir kına oldu..ben en azından sadece kendi ailemi agirlamalarini bekledim.. ama kimseden öyle bir davet gelmedi..herşeyi kendi başıma hallettim

İnsanlar sabah ne yiyecekler uyanınca..kahvaltı beklerler diye düşünüyorum..üstüne kahve çay keyfi bile beklenir zaten..hamile kadına misafirlige gitmek bunu istemek vicdansizlik..yazık dehil mi o kıza..O bebeğe.

Oyle bir durumda benim evimde misafirleri agirlariz ama esim de kayinvalidem de hamilelik durumunda bana is yaptirmaz. misafirlerin yatacagi yeri her seyi kendi ayarlar.

Kadın yalnızca hamile
Gelenler falakaya yatıracak olsa haklısın, yazık derdim
Hasta değil, hamile!

Kadın yalnızca hamile
Gelenler falakaya yatıracak olsa haklısın, yazık derdim
Hasta değil, hamile!
Eger sorunlu riskli bir hamilelik söz konusu ise kimse umrumda olmazdı! kaldıki 2 can taşıyan insanın bir torpili olmalı diye düşünüyorum.. hasta değil ama ayrıcalikli

Aynı kvyemi sahibiz acaba dicem hiç bi gelinle altli ustlu oturmuyo benimde esimin abisi evleniyo bu hafta şehir disindan oglu gelini üç torunu gelecek hani kibarca sorsa kizim idare edebilirmisin sende kalsalar dese düşünülür ki evi var bu arada ama ogluna verecegi seyleri getirip direkt eve birakti esimede abinler gelecek ya alirlar diyo beni insan yerine koyan yok dugun ustu ugrasmak istemiyo anlasilan benim esimde bana karsi ki evin her isi bizde sonucta benimde hiç yerinde durmayan bi oglum temizliğini iki kisilik yemegi zor yetistiriyorum beş kurus para yok evde dogru durust yemeklik yok cunku abisine para verdi daha faturaları odeyecek para yok ama benim disimda bunları düşünen kimse yok bi seferlik idare et diyorum bende kendime ama neyle idare edecem bari duzgunce sorsalar insan yerine koyup evin hizmetlisi gibi gormeseler sizde hizmet etmeyin kendinizi yormayın kafanıza takmayin bidahada oyle teklifle gelmezler sadece yatmaya bana gelsinler deyin hamileyim kotu geciyo deyin geceden geceye yatmaya gelsinler madem

Senin gelinin yarın aynısını dese ne yaparsın
Kocan baban mı ben mi dese yada ?

Ne kadar doğru arada tercih yaptırmak ?
hangi konuda olursa olsun ...

Sen onun ömrünün bir yarısısın annesi diğer yarısı
Böyle bir durumda aşkından geberen kişi bile sensin demez diyene şaşırırım Haklı olduğunuz bir noktada tek bir kelime ile kötü bir duruma düşmüşsünüz
annem mi ben mi demek yerine uzun uzun vaaz vermek daha doğru bence

Ayip olmus.
Biz de millet ceke ceke goturur.
Her giden sorar misafir var mi goturelim diye beklerler.

hizmet için baska bir insan bulunsun yada yemekler kvnizde yenilsin sadece sizde yatsınlar.
esinize acıdım

Evde misafir istemeyebilirsin ama eşine ya annen ya ben demen hiç olmamış bence. ben annemi kimseye değişmem kim derse desin fark etmez. evdeki huzurunu bozma bence evin dışındaki insanlar için ve eşinin ailesine karşı mesafeli ol bu derece evde sizi huzursuz ediyorlarsa

Kv güzellikle söylese aranız iyi olsa yine yok mu derdiniz? bunu aranız kötü diye mi kabul etmediniz bende samimi olmadığım insanı evimde istemem ama hatır için kabul edilebilir eşiniz zor durumda kalmış

Çok saçma bir soru
Ne demesini bekliyorsun ki tabiki sen sevgili kariciğim annem beni karnında tasidi doğurdu buyuttu besletti derdimi kahrimi en az otuz yıldır çekiyor ama tabi ki sen sen vazgeçilmezsin çünkü Anne de neymiş aman elbet bulunur!bu mudur istediğiniz cevap bunu asla duyamazsinz cunku dünyanın en kotu kvdesi bile olsa o eşinizin kusursuz annesi siz bu tavırda devam ettikcede kusursuz olmaya devam edecek.
Sizin bebeginz olacakmiş böyle bir tercihin ona sunulmasını ister misiniz ?
Anne şefkat ile sevilir
Eş koç sevgili ise şehvetle sevilir şefkat karşılık gerektirmez ama şehvet gerektirir.
Aranızdaki çekimi oldururmeyin.
Kaynanınızlada yarişa girmeyin kaybeden hep siz olursunuz

Bunları söylesem kabul ederler hemen o gün geldiği zaman ise herşey bana kalır ..

Yemeği kv bana yuklicegi için kabul etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…