- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Insallah kimseye ihtiyacınız olmaz bu hayatta. o kadar abarttiniz ki mazallah size yardim eden herkes kendini ezdirmis olur!Surekli hasta degilsiniz demissiniz de, 5i cocuk 9 kisinin akrabalari bile olmayan saglikli birinin evinde kalmalari cok mu normal?
Kiz tarafiymis gelenler.
Yani eve yabanci 5 cocuk, 4 de yetiskin girecek 2 gece icin.
Bana gore rezalet.
Yani 5 cocuk, 5 adet. Anneleri babalari ile sirf giyinmelerini, tuvalete gitmelerini dusunmek bile kabus.
Bunun misafirle alakasi yok bildiginiz istila bu. Hem de hic tanimadiklari insanlar.
Soyle seyleri normallestirmeyin. Konu sahibi, boyle bir seyi kabul ederseniz zeka sorununuz vardir veya eziliyorsunuzdur bana gore.
Insallah kimseye ihtiyacınız olmaz bu hayatta. o kadar abarttiniz ki mazallah size yardim eden herkes kendini ezdirmis olur!
valla dediğin gibi sen o 3 aylık düşük tehliken varken yatarken kapını çalmadıysa, şimdi de yatırsın nereye yatıracaksa misafirlerini. benim de canım görümcemle 2 sokak var aramızda, doğumum yaklaştı 3 hafta hasta yattım bi gün bile aramadı bi şeye ihtiyacın var mı yok mu napıyosun nasılsın diye. ben de şimdi onu aramam, kim nasıl davranırsa alır karşılığını iyiyse iyi kötüyse kötü. kimse kimsenin hizmetçisi değil hele ki hamile haliyleYaşadığım şartlarda eminim yasamazsiniz bile .
3 ay yattım kimse kapımı çalmadı hamileliğin ilk zamanların da düşük riski vardı çünkü . ne kv ne eltiler ne akrabalar .
Şimdi ihtiyaçları var diye kimseye bakamam
Eminim kv yemekleri de üstüme atar onlar gelince .
eski eşim annesini seçtiKısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
çok yerinde bir yorum tebrikler.....Ne yardimi?
Ben asalak olmadigim icin zaten baska bir sehire gidiyor isem orada kalacak yer ayarlarim.
Diyelim dugun adetlerinin boyle oldugu bir cevredeyim, yakin akrabam da zorladi onda kalirim en fazla 2 kisi.
Asla ve asla tanimadigim insanin evinde kalmam, tanimadigi insanin evinde ordu seklinde 5 cocukla kalacak insani da kinarim.
Herkese de biraz gorgu diliyorum.
Insanlar da ovunerek yazmis 35 haftalik hamileyken yedi kat yabanciyi agirladim coluk cocuk diye. Bu rezilligin nesiyle ovunuluyor ise.
yaaa Allah askına ya annen ya ben denirmi hiç bir insana bu dam ne yapsın yazıktır yapmayınKısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Ne yardimi?
Ben asalak olmadigim icin zaten baska bir sehire gidiyor isem orada kalacak yer ayarlarim.
Diyelim dugun adetlerinin boyle oldugu bir cevredeyim, yakin akrabam da zorladi onda kalirim en fazla 2 kisi.
Asla ve asla tanimadigim insanin evinde kalmam, tanimadigi insanin evinde ordu seklinde 5 cocukla kalacak insani da kinarim.
Insanlar da ovunerek yazmis 35 haftalik hamileyken yedi kat yabanciyi agirladim coluk cocuk diye. Bu rezilligin nesiyle ovunuluyor ise.
Ne yardimi?
pardonda bunun asalaklıkla ne alakası varNe yardimi?
pardonda bunun asalaklıkla ne alakası var
gelen kişiler yeni akrabalar
siz nasıl bir kişilksinz insan insanı sever agırlar misavir eder
siz hangi dünyada yasıyosunz
+1 kesinlikle sizinle aynı düşünüyorum ve etrafımdaki insanlarda çok şükür benim gibi. Eşimin ailesi bu şekilde değil ama böyle konularda benden çekinirler neyseki.Ne yardimi?
Estağfurullah ne salağı!Ne yardimi?
Estağfurullah ne salağı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?