Annenin çocuğun velayetini istememesi

Canim yanlis alinti yaptin sanirim.ben anneyi cocuklardan vazgecirmedim

Yapmisiz demekki

Ben vicdani olarak yorumumu yaptim ama ailenin de çevrenin de belli ki vicdani kalmamış. Siz de gozunuzle gormediniz bire bir aileden olmadigina gore. Vicdan diliyorum vicdan.

Ben vicdani olarak yorumumu yaptim ama ailenin de çevrenin de belli ki vicdani kalmamış. Siz de gozunuzle gormediniz bire bir aileden olmadigina gore. Vicdan diliyorum vicdan.
Siz iftira ediyorsunuz böyle vicdan sahibinden allah bizi korusun yazılar olsun allaha verin hesabinizi. ..Ne biliyosun gormedimi birebir tanimadigimi

İnsan gibi fikir danisiyoruz burda bide kardeşim dediğimiz akrabamız insana bizi yakistiriliyoruz iftira edeni allaha havale ediyorum yazık bu forma hiç yakışmıyor

Düşünüyor elbet onun için il dışına gidecek zaten

e tamam bakıcı tutsun hem annesine yardımcı olur hem çocuklara bakılır.
okula gidiyor mu çocuklar?
başka çözüm yok ki.
kadın istemiyor gerisi babaya kalmış..öyle yapamam böyle yapamam derse yurda verilir zaten..
yani iki hikmetten biri ya baba alacak ya yurda gidecekler. başka yolu yordamı yok.

İnsan gibi fikir danisiyoruz burda bide kardeşim dediğimiz akrabamız insana bizi yakistiriliyoruz iftira edeni allaha havale ediyorum yazık bu forma hiç yakışmıyor

Valla ben akraba olduğunu kasdettim bir arkadasim için aciyorum ekolüne inanmadigimdan. Soylediklerimin hepsi de aile icin.

Evet iftiradan, yakıştırmalardan hoşlanmadığınız belli. Anne yeniden evlenmek için çocukların velayetini veriyor diye düşünüyoruz, zaten bekar gibi gözüküyor diyen de bendim mesela

Bu adam ne yapti da kadin butun mal varligini almisss ve adam herseye razi gelmis neden?
Ayrilma sebepleri ne? merak ettim.
Sahsi fikrim ikisi de sucluu!
Boyle anne baba bakmasin zaten haketmiyorlar alsin devlet ellerinden yazik gunah ya !!!!

Bu adam ne yapti da kadin butun mal varligini almisss ve adam herseye razi gelmis neden?
Ayrilma sebepleri ne? merak ettim.
Sahsi fikrim ikisi de sucluu!
Boyle anne baba bakmasin zaten haketmiyorlar alsin devlet ellerinden yazik gunah ya !!!!

Valla ne yapti hepimiz için etki tepki meselesidir herşey ıkiside hatali bu duruma gelinmesinde

Anne eşyaları da alarak 1.5 yıl önce çocuklarida alarak evi terketti

Yemin ederim sinirim bozuldu. Anne çocukları istemiyor, bu nasıl anne, doğur at diyorsunuz da baba ne yapıyor? Uykusuzmuş ah canım, işsizmiş, bir lokma ekmeğe muhtaçmış. Ödü kopmuş resmen mahkemede çocuklar ona verilir diye. Evlenirken, çocukları yaparken hiç sorunu yokmuş maşallah. Para yoksa neden evlat sahibi olmuşlar? Yazık o çocuklara, ufacıklar daha. Babaanne hasta bakamıyor diye baba da alamıyor neden çünkü o erkek çocuk mu bakarmış? Bırakın Allah aşkına tek çözüm çocukların yurda gitmesi, bu da bariz. Kimse bir şeye yanaşmıyor. Çocukları leylekler getirmiş gibi davranıyor. Sonra da bize "imi vicdinsizsiniz" Yav he biz vicdansızız.

bacısı okuyor, ablası fikir istiyor.
tamam işte. okuyan annesiyle kalıyorsa çocuklara beraber bakarlar.
abla arada yardımcı olur.

bir de böyle kolay herkese beddua ettiğinize göre, sizde de var bir yamukluk.

Son düzenleme:
Yazık çocuklar ortada kalmış resmen.
Anne bu durumları biliyor sonuçta, barışmak istediği ve adamın elini zorlamak istediği için zorluk çıkarmak amacıyla diyor olabilir. Hakim evet istemiyorum diye bağıran birine vermez çocuğu diğer taraf daha fakir olsa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…