Belkide olabilir hanımlar bilmiyoruz ki telefon yok bişey yok kendi zateb çekti gitti kimsenin bildiği bişey yokBanada öyle geldi boşanmaktan vazgeçer diyemi yapıyor acaba
kardeşi şu an senin yanında değil mi?Akraba evliliğinde kimseyi yanınızda bulmasınız
Canim yanlis alinti yaptin sanirim.ben anneyi cocuklardan vazgecirmedimSiz bu anneyi ne yaptiniz da çocuklarından vazgececek aşamaya getirdiniz önce bunu bi anlatin. Annesi vefat eden babalari bakan çocuklar ne yapiyor gayet misler gibi bakan babalar da var yeter ki babalik duygusu olsun pardon karpuz bu arada yanlis alintilamisim
Cocuklara cok uzuldum herseyin hayirlisi olsunAnne korkmuyo heralde iletişim yok telefonları falan hep kapatilmis avukatla iletişimi babası sagliyor
Yapmisiz demekkiSiz bu anneyi ne yaptiniz da çocuklarından vazgececek aşamaya getirdiniz önce bunu bi anlatin. Annesi vefat eden babalari bakan çocuklar ne yapiyor gayet misler gibi bakan babalar da var yeter ki babalik duygusu olsun pardon karpuz bu arada yanlis alintilamisim
Yazıklar olsun..Siz kim okuyosunuz da böyle bir ithamda bulunuyorsunuz bacısı okuyor kendinden küçük ve ben nişanli biri olarak ki çok yakında nikahım var allaha havale ediyorum gözünle görmediğin hiç bir şeye ithamda bulunamazsin...
Ablası fikir sordu bende dedim ki bizim bayanlar n bilir bi fikir verir ama yanılmışım iftira etmek en büyük günah söz akliniği başınıza alın çıkın konumdan
Canim yanlis alinti yaptin sanirim.ben anneyi cocuklardan vazgecirmedim
Sorun dgl canimEvet canim evet yanlis alintiladim kusura bakma lutfen
O xaman
Çalışıyordu zaten karşı taraf biz senin hiç bireyin istemiyoruz durumundaydi neyi var neyi yok aldilar cunku
Siz iftira ediyorsunuz böyle vicdan sahibinden allah bizi korusun yazılar olsun allaha verin hesabinizi. ..Ne biliyosun gormedimi birebir tanimadigimiBen vicdani olarak yorumumu yaptim ama ailenin de çevrenin de belli ki vicdani kalmamış. Siz de gozunuzle gormediniz bire bir aileden olmadigina gore. Vicdan diliyorum vicdan.
Düşünüyor elbet onun için il dışına gidecek zatenpeki yine çalışmayı düşünmüyor mu?
nafakayı ödemesi gerekecek.
Düşünüyor elbet onun için il dışına gidecek zaten
İnsan gibi fikir danisiyoruz burda bide kardeşim dediğimiz akrabamız insana bizi yakistiriliyoruz iftira edeni allaha havale ediyorum yazık bu forma hiç yakışmıyor
İnsan gibi fikir danisiyoruz burda bide kardeşim dediğimiz akrabamız insana bizi yakistiriliyoruz iftira edeni allaha havale ediyorum yazık bu forma hiç yakışmıyor
Bu adam ne yapti da kadin butun mal varligini almisss ve adam herseye razi gelmis neden?
Ayrilma sebepleri ne? merak ettim.
Sahsi fikrim ikisi de sucluu!
Boyle anne baba bakmasin zaten haketmiyorlar alsin devlet ellerinden yazik gunah ya !!!!
bacısı okuyor, ablası fikir istiyor.Yazıklar olsun..Siz kim okuyosunuz da böyle bir ithamda bulunuyorsunuz bacısı okuyor kendinden küçük ve ben nişanli biri olarak ki çok yakında nikahım var allaha havale ediyorum gözünle görmediğin hiç bir şeye ithamda bulunamazsin...
Ablası fikir sordu bende dedim ki bizim bayanlar n bilir bi fikir verir ama yanılmışım iftira etmek en büyük günah söz akliniği başınıza alın çıkın konumdan
Yazık çocuklar ortada kalmış resmen.Merhaba arkadaşlar size sorum olacak kendim için değil bir arkadaşımın kardeşi için daha doğrusu
Kardeşi 9 yıllık evli 2 çocuğu var biri 4 ,diğeri 7.5-8 yaşında ilkokul 2 ye gidiyor şimdi anlasmali boşanmak istiyorlar her konuda anlasmislar iken şuan da karşı taraf yani çocukların annesi davaya 15 gün kala ben çocukları almam diye demeye başlamış .
Anne çalışıyor ve evi eşyaları,herşeyi alarak terk etmiş olmasına rağmen anlaşma yoluna gittiler.
Erkek olan ise şuan işsiz ve annesi iyilesmeyecek bir hastalığa sahip çocuklara bakacak durumda değiller
Anne istemiyorum derse mahkemede babaya verirler mi?
Bu durumlar karşısında hakimin kararı ne olur?
Çocukların esirgeme kurumuna gitmesinden korkuyorlar..
Bende dedim arkadaşlara soralım bilen vardır belki...
Birlikte okuyacağız...cevaplarsanız seviniriz.
Bu arada çocuklarin annesi çalışıyor baba nafaka ödeme konusunda herseyde anlasmislar ama mahkemeye 15 gün kala anne boyle bir hamlede bulunmuş. .
Ne dersiniz okuyacağız ...arkadaşınız yani halasi baksın diyeceksiniz ama halasının da evliliği çok iyi gitmiyor alacak durumu yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?