- 12 Eylül 2018
- 161
- 158
- 33
- 36
Mutlu olmak annenin en doğal hakkıAnneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
Zorda olsa mutlu olacağına inanıyorsa arkasında dururum. Ve kapımız herzaman açık. Evlilik olduğu gibi ayrılıkta olabilir der desteğimi tam veririm. Kapıları kapatmam.Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Benim annemde boşandı.Garipsemem iyi bir insan olduktan sonra yalnızlık Allaha mahsus ben tek kalmak istemezdim...Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Annem mutlu olsun diye kabul ederdimAnneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Yok annem bana ben evlenmek istiyorum demedi,daha önce boşanmadan bana ileride evlenebilirim demişti eğer başkasıyla evlenmeme izin vermezseniz babandan boşanmıcam demişti ben hareketleri şu an çok değişti sanki genç kız gibi yapıyor kendiniMutlu olmak annenin en doğal hakkı
Bi ömür yalnız yaşayacak değil
Fakat anlamadigim iki hafta içinde evlenecek kişiyi nasıl buldu bu kadar çabuk evlenmesi dogrumu bi iyice tanisaydi kimdir nedir acele karar vermesin
Aynısını dedim ben zaten şu an için değil,böyle bir niyetim var ileride şaşırmayın diye şimdiden söylüyorum dediDaha evlenmeden aklinda yeni bir evliljk oldugu icin cok içerlerdim ben.Patladin mi ya hemen ne bir daha hemen yine evlenmek? Zaten kocandan cekmissin bir soluklan bi nefes al.Patlan mi derdim.
Ne 55iAnnemle babam çoktan boşandı. Keşke başkalarını bulup evlenseler valla... yaşları biraz genç olsa, yeni evliliklerinde bize başka kardeşler yapsalar bile derdim yani.
29 yaşındayım. Anam babam 55, 59. Küçük bir çocuk olsam "cici anne, cici baba istemem" diye travma geçirebilirdim. Bu yaşımda koca koca insanların evliliğininden etkilenmek komik bana göre.
Ben 85 liyim annem 50 yaşında
Sizlik bi mesaj değil.Ben 85 liyim annem 50 yaşında
Size katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..Sizlik bi mesaj değil.
Size diyecek bir şey bulamadım açıkçası. İnsanlar yaşlandıktan sonra yanlarında hayat arkadaşı yoldaş arıyorlar. Anneniz babanızdan çok çekmiş ben sizi hatırladım. Annem babam boşanınca babama kim bakacak diye konu açmıştınız hatta.Babanız gibi bencilsiniz demek siz de.
Ayrıca hiç babanızın evlenmesi olasılığından bahsetmemişsiniz belki de o annenizden öne evlenir. Bu bencilliğiniz sadece annenize karşı mı?
Size katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..
Utanç verici olan tek şey şu yorumu yazabilmeniz.Size katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..
Size katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..
Utanılacak ne var ki? Ahlaksızlık yapanlar hırsızlar, zalimler, dedikoducular, pis niyetliler utansın. Zulme göz yumanlar, kul hakkı yiyenler utansın. Kadının nikah kıyıp bir hayat arkadaşı edinmesinin ne zararı var ? Hz Hatice, Peygamber efendimize evlilik teklif edince kaç yaşındaydı?Size katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?