Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
Mutlu olmak annenin en doğal hakkı
Bi ömür yalnız yaşayacak değil
Fakat anlamadigim iki hafta içinde evlenecek kişiyi nasıl buldu bu kadar çabuk evlenmesi dogrumu bi iyice tanisaydi kimdir nedir acele karar vermesin

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Zorda olsa mutlu olacağına inanıyorsa arkasında dururum. Ve kapımız herzaman açık. Evlilik olduğu gibi ayrılıkta olabilir der desteğimi tam veririm. Kapıları kapatmam.

Izin verirdim. Babaniz sizden izin bile istemez mesela birdaha evlenmek icin ... lütfen annenizede zorluk cikarmayin.

Annem beni doğurduğu için hayatını bana endeksli yaşayacak değil. 18 yaşından büyük olduğunuzu farz ederek yazıyorum; bir zahmet siz de kendi hayatınıza bakın anneniz de kendi hayatına baksın. Koca koca insanlarsınız hala Yeşilçam'ın üvey anne/baba gelecek tripleri. Ayıp yahu, hiç yakıştıramıyorum böyle tavırları.

Benim annemde boşandı.Garipsemem iyi bir insan olduktan sonra yalnızlık Allaha mahsus ben tek kalmak istemezdim...

Annenin hayattan zevk alan , mutlu ,huzurlu ,seven ,sevilen vs biri olmasi kadar güzel bir sey yoktur herhalde.Evlensin anlaşmıyorsa boşansın ve hayatina tekrardan birisi veya birileri girsin ve uygun gördüğüyle tekrar evlensin..Anneler de insan ve onlarinda kalpleri sevgiyle atıyor o kalbi evlatlarin durdurmaya hakki yok bence o yuzden evlensin.Bir bilezik takarim:))

Mutlu olmak annenin en doğal hakkı
Bi ömür yalnız yaşayacak değil
Fakat anlamadigim iki hafta içinde evlenecek kişiyi nasıl buldu bu kadar çabuk evlenmesi dogrumu bi iyice tanisaydi kimdir nedir acele karar vermesin
Yok annem bana ben evlenmek istiyorum demedi,daha önce boşanmadan bana ileride evlenebilirim demişti eğer başkasıyla evlenmeme izin vermezseniz babandan boşanmıcam demişti ben hareketleri şu an çok değişti sanki genç kız gibi yapıyor kendini

Daha evlenmeden aklinda yeni bir evliljk oldugu icin cok içerlerdim ben.Patladin mi ya hemen ne bir daha hemen yine evlenmek? Zaten kocandan cekmissin bir soluklan bi nefes al.Patlan mi derdim.

evlenmeli,mutlu olmalı.onun yalnızlığı sizi de yıpratır.

Daha evlenmeden aklinda yeni bir evliljk oldugu icin cok içerlerdim ben.Patladin mi ya hemen ne bir daha hemen yine evlenmek? Zaten kocandan cekmissin bir soluklan bi nefes al.Patlan mi derdim.
Aynısını dedim ben zaten şu an için değil,böyle bir niyetim var ileride şaşırmayın diye şimdiden söylüyorum dedi

Ne 55i Saraylim olsa olsa 35tir

Annem sonunda konuştu,daha önceden tanıdığı bir adam annemle evlenmek istiyormuş Facebook’tan görmüş tabi annemin boşandığını,annem adamın maddi durumu çok iyi ileride düşünebilirim çocuğu yokmuş vs dedi
Sen daha önce sürekli evlenmek istiyorum deyince ben aranda birşey olduğunu düşündüm dedim asla öyle birşey yok Facebook’tan boşandığımı görünce öyle niyeti olduğunu söyledi dedi
Bilmiyorum ya keşke babamla olsaydı ama..

Ben 85 liyim annem 50 yaşında
Sizlik bi mesaj değil.

Size diyecek bir şey bulamadım açıkçası. İnsanlar yaşlandıktan sonra yanlarında hayat arkadaşı yoldaş arıyorlar. Anneniz babanızdan çok çekmiş ben sizi hatırladım. Annem babam boşanınca babama kim bakacak diye konu açmıştınız hatta.Babanız gibi bencilsiniz demek siz de.
Ayrıca hiç babanızın evlenmesi olasılığından bahsetmemişsiniz belki de o annenizden öne evlenir. Bu bencilliğiniz sadece annenize karşı mı?

Size katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..

50 yaş mi geç evlenmek için? Sevginin yaşi yoktur. Insan her yaşta sevmek sevilmek isteyebilir. Esas sizin bu düşünceniz utanç verici ve bencilce. Insanların nasil yaşayacağına kimse karar veremez evlatlari olsa bile.

Utanç verici olan tek şey şu yorumu yazabilmeniz.

Aynı yaşta yaşlı başlı eşşek kadar olmuş adamlar 20lik kızlarla pekala evleniyor. Onlara da aynı tepkiyi gösteriyor musunuz?

Utanılacak ne var ki? Ahlaksızlık yapanlar hırsızlar, zalimler, dedikoducular, pis niyetliler utansın. Zulme göz yumanlar, kul hakkı yiyenler utansın. Kadının nikah kıyıp bir hayat arkadaşı edinmesinin ne zararı var ? Hz Hatice, Peygamber efendimize evlilik teklif edince kaç yaşındaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…