anneminde bana çok öğütü vardır
ben kendimi bildim bileli annem bana çorapsız gezme derdi bende yaz kış çorapsız gezerdim 1 ay önce ne demek işstediğini anladım bağsur oldum ve ameliyat oldum doktorumda bin kere tembih etti çorapsız gezme diye annemde bak benim sözümü dinlemedin gördün mü der
şimdi nişanlıyım ufacık bişeyde hemen suratım bozulur nişanlımın ailesinin yanında da annem hep tembih eder surat asma diye
bide ben çok dırdır yaparım annem hep şu çeneni tut biras der dayanırlar dayanırlar bigün patlarlar der
bide küçüklüğümden beri şu dolabını toplu tut der ama hala toplu tutamam
parmaksız kaldılar demek ayy ne çok güldüm.:Roflol::Roflol:
canım benim temiz olmak iyidir.ne demişler temizlik imandan gelir
dilerim annecine tez zamanda özlemin gider.:teselli:
benim annemin ögüdü.kizim gözünün önüne bak kafanin tikine gitme ekonomik durumun olsun elin para tutsun koca parasina güvenme ( annem calisip emekli olan bir insan onun gibi olmamizi ister) tutumlu ol bugun buldugunu bugun yeme yarini düsün ( genclikde cektigi zorluklardan dolayi tutumlu olmayi sever ilerisi icin planlar yapar).herseyi iyi düsün ki iyi olsun.asla kibirli olma kocanla kavga edip küssen bile yemegini yap yapki ocagin sönmesin evin bereketi gitmesin.kocanla kavga edip konusmasan bile ayni sofrada kocanla birlikde yemegini ye kocana küs ama sofraya asla küsme.buna benzer daha coookkkk varr
anneminde bana çok öğütü vardır
ben kendimi bildim bileli annem bana çorapsız gezme derdi bende yaz kış çorapsız gezerdim 1 ay önce ne demek işstediğini anladım bağsur oldum ve ameliyat oldum doktorumda bin kere tembih etti çorapsız gezme diye annemde bak benim sözümü dinlemedin gördün mü der
şimdi nişanlıyım ufacık bişeyde hemen suratım bozulur nişanlımın ailesinin yanında da annem hep tembih eder surat asma diye
bide ben çok dırdır yaparım annem hep şu çeneni tut biras der dayanırlar dayanırlar bigün patlarlar der
bide küçüklüğümden beri şu dolabını toplu tut der ama hala toplu tutamam
ah şu çorap ah neler acmış kızımızın başına bak.ama sende haklısın dimi yaa yazında çorap hiç cekilmiyo deyilmi?ameliyat olmuşsun gecmiş olsun canım,
kız nişanlının ailesinin yanında bari surat asma yavrusu mazallah yanlış anlarlar,ne suratsız falan derler aman haa...
dolabınada bir iki top koy annene seslen,anne dolabım artık toplu bak...
anacına bi şaka yap.anneler hep güzel söyler,ah analar ah...canımın içi onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?