Peki siz hamile olmadan önce gider annenizin herşeyine yardım eder miydiniz???Annen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Merak ettim sizin nasıl?
Yok öyle değil canım ya annem ikinci evliliğini yaptı ilgisiz bize biraz detaylı yazmadım. NeyseTelefon edip hal hatır sorması da maneviyat. İlla gelip is yapması maneviyat degıl ki.
Hıc aramayadabılırdı.
Veya gel yardım et dedıgınde, gelip etmeyebilirdi. Geliyormus kadın.
Detay ekleyin öyleyse. Cunku boyle bakınca arayan soran cagırınca gelen bir anne var konuda.Yok öyle değil canım ya annem ikinci evliliğini yaptı ilgisiz bize biraz detaylı yazmadım. Neyse
Evet etmedi annemde hep onunlaydi.Detay ekleyin öyleyse. Cunku boyle bakınca arayan soran cagırınca gelen bir anne var konuda.
Evlendıgı adam mı musade etmiyor sence?
Kocası olabılır ama evladın yanında, dunku adam o. Karıstırmaması lazım sızınle olan ılıskılerıne. Sayet böyleyse ayıp ediyor annen.Evet etmedi annemde hep onunlaydi.
Iki dogumuma da geldi hastanede butun gece uyudu ertesi gunde evine gitti.sadece doguma geldi millete karsi.ne yemek pisirdi nede yardimci oldu.ne hamileyken nede dogum sonrasi bisey gormedim.kocasida yok bu arada icinden gelmiyor demekki atlattim cok sukur kocam sagolsun hem beni hem bebegi yikadi yedirdi buyuk kizimada yine esim baktiAnnemi bende seviyorum demekki herkesin böyle merak ettim sadece
Alnindan opuyorumyardım etmez istememde ..
O gelsin bn ona sevdiği yemekleri yaparım onun yapmasına gerek Yok ki ..
Yardım hiç istemem
2 çocuk büyütüyorum eşim 3 Aydır şehir dışında
Büyük kızı okula bırak al küçüğün bakımı hep evin tüm ihtiyaçları bnde
Ve kimsem Yok bir kere dert yanmadım
Anneme gelmek isteyen gelir bakmak isteyen görür değil mi?
Bn güçlü bir anneyim asla pasif değilim
Benim elim ayağım Yok muki annem yapsada yesem diyeyim kırk yılın başı da olsa istemem...
Geçen canım lahana sarma kabak tatlısı istedi hemen aldım yaptım bir kaç gün yedim mesela..
Hiç de söyleme gereği duymadım gelseydi o da yerdi benimle herkes yerinde sağolsun valla bnde olmuşum bir anne o da Kndi hayatına baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?