- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
Allah rahmet eylesin. Öyle bir yazmissin ki okur okumaz gözlerim doldu. Alllah sabır versin.Benim annem yıllar evvel öldü
Öldükten sonra evini arardım belki ölmemiştir telefonu açar diye. Telefonun ucunda olduğunu hissetmek için. Bu yetsin sana da olur mu.
Benim annem çok değişik bir insan.. annemle en son 11 aralıkta konuştum düşünün.. aylar geçti aramadı beni hiç. ben arardım hep beklemezdim ama başımıza bi sürü şey geldi ben aramama rağmen noldu demedi telefona gelmedi. bende daha aramadım. kendide küsmüş aramamış.. güya annem.. zaten uzağız .. babamda aynı şekilde bu arada kız kardeşlerimle konuşuyorum sadece.. çok acı ama gerçek..Annen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
Annen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
[/QUOTE annelerimiz de bir kisilik sahibi ya ondandir belki.esi kiziyordur belki bilemezsin.
ev islerime hep yardim etti gorunce yapilmasi gerekiyorsa yapar ama ben demem ama hamileyken hic sormaz ne istersin ne yersin diye...ben sizlansam abartiyorsun derdi..
Soylersem yapmaya calisir ama ince dusunce yok.
Lohusayken bile yemek yapmayi geciktirirdi.ben de diyemezdim.
Kv bogazina duskun oldugu icin ilk yemek yapardi yapardi .o yuzden guzel olurdu..dengelenirdi..
Annem derdim olunca dinler ama ilerisi yok..
Anneleri anne olarak gormek gerekir.bizi bu yasimiza getirdiler ..omur boyu bakacak halleri yok.ben annem kadar yardimci olur muyum bilemiyorum..
Sen duygusal bakimdandan ilgi istiyorsun
Herkes bekliyor canim..
Uzulmemeye calis kardesim seni anlayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?