Annenizle araniz nasıl size yardım eder mi

Annenizin evliliği sizin ergenlik döneminize denk gelmiş anlaşılan.sevgi,ilgi alaka eksikliği hissediyorsunuz.
Anne sevgisine doyamamak ömür boyu kapatılamayan yaralar olarak kalabiliyor malesef.
İnşallah kolay atlatabilirsiniz.

annemle her gun konusuruz aramiz cok iyi.tabi yas farki var aramizda 40 yil.ona ragmen aramiz cok iyi yasli oldugu icin zaten bisey istemiyorum ama o elinden geldigince yardim etmeye calisir

Annen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
Her anne aynı degildir benm annemde mesela pek yardım etmeyi sevmez daha dogrusu evdeki işlerini bile babama yaptrır ne bileyim işçimen degil bana bir faydası olmadı.benmde ona olmadı çünkü cocuklarma evime zor yetiom

Çoook yardım etti. Hamileyken de lohusaykende elimi işe sürdürmedi. Bebeğime de baktı. Yaşasaydı daha da yapardı. Ama artık yok.  4 ay önce vefat etti. Çoook yalnızım. Tek dayanağım kızım. Babam da yok. :KK43:
Basın sagolsun neden vefat etti

Annen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
Tahminimce ikinci evlılıgı ı yapınca sızı biraz kendinden uzaklastırmıs cok yanlıs tabı ama araması bile Bısey bende o bile yok ikinci evlilikten cocuk var mı varsa ona tavrı nasıl

hamile olduğumu öğrendiğimden doğum yapana kadar ve bebeğimin 40ı çıkana kadar annemde kaldım. (Eşimde bizimle tabii, eşim için annem benden çok onun annesidir öyle sever) 40ı çıkınca Mevlüt kendi evimde okundu ve ben kendi evine geçmiş oldum. Temizliğimi, Mevlüt telaşını her şeyi annem halletti. Allah razı olsun. Hala haftada 1-2 kızımı gönderirim (kendisi ister biraz kafanı dinle diye) bende temizliğimi yaparım.

Benim annem hepimize yetişmeye çalışır. Kim cagirsa koşar hemen. Zor günümüzde hep yanimizdadir.
Ancak her anne aynı olacak diye bişey yok . Herkesin karakteri, yaşam şartları vs. Farklıdır. Yaşlı olan vardır , hasta olan vardır. Burdan karşılaştırma yapmak yerine annenizi olduğu gibi kabul edip öyle sevmeye çalışın. Zaten bu yaştan sonra değişmez , o sizden bekler.

Benim annem benim evime yılda yollasan 5 kez ya geliyo ya gelmiyo iki dogum yaptim ikisindede yanımda değildi hamileyken canim bisey istediğinde yapmaya çalıştı yedirdi hergun ararim onu sesini duyarım ben aramazsam 3.gun kesin arar sesin çıkmadı diye kurban olurum ona hic yardim etmesin cani sağ olsun yeterki sesini duyayim

64 yaşında annem biz istemesek de yapar.
Ben sadece manevi olarak yanımda olsun isterim.
Varlığını görsem yeter.

Ama o geldiğinde temizliğe girişir, yemek eksik etmez.
Sevdiğimi bildiği şeyleri ben gitmeden mutlaka pişirir.
Ben uzaktayım, yılda iki ben gidiyorum. Yılda bir o geliyor.
Bu yüzden daha özenli olabilir.
Ama kardeşlerim yakınında, onların da yoğurtlarına kadar mayalar, düşünür.

Allah başımızdan eksik etmesin.
Artık yaşlandı, Allah biliyor yorulmasını istemiyorum.
Ama yapmadan kendi rahat edemiyor.

Yardım istediği halde gelemem diyen anneler de okuduk.
Sizinki isteyince yardım ediyormuş.
Bu da iyi bir şey.
Artık gerçekten güçten düşüyorlar.
Anlamak, varlıklarına şükretmek lazım.

İlk hamilelğimde doğuma kadar evimi temizledi yemeğimi yaptı ütümü yaptı canım hangel (içi boş mantı) cekti sürekli ve sürekli yaptı. Sonra doğu görevine geldik 2. Gebeliğim başladı suan, yarın yine biletini aldı istanbuldan hakkariye gelicek oğlum daha minik kucak istiyor karnımdaki bebeğe zararı olur diye. 1 ay kalıcak sonra beni de alıp götürcek istanbulda geciricem hamileliğimi. O dünyadaki en büyük destekcim belki babam yok kardeşim yok ama dünyalara değişmeyeceğim herşeyim annem var❤️ Ama bu yazdıklarıma nispet veya üzmek asla değil. Her anne başka türlü sever mesela sanırım ben oğlumu annemin beni sevdiği gibi sevmiyorum. Biraz da kimsesizliğimiz bizi birbirimize aşırı düşkün yapmış olabilir

Tahminimce ikinci evlılıgı ı yapınca sızı biraz kendinden uzaklastırmıs cok yanlıs tabı ama araması bile Bısey bende o bile yok ikinci evlilikten cocuk var mı varsa ona tavrı nasıl
Evet var ikinci evliliğinden cocugu onu hiç yanından bile ayırmaz herkes bütün akrabalarımız der anneniz ona çok ilgili diye herkesin dikkatini çeker bu durum

Evet var ikinci evliliğinden cocugu onu hiç yanından bile ayırmaz herkes bütün akrabalarımız der anneniz ona çok ilgili diye herkesin dikkatini çeker bu durum
Tahmin etmıstım bızde de oyle cunku ama sımdı o cpcugu hayatı ona dar ediyor bosver ın siz kendi yuvanızda mutlu olun esınız ve bebegınızle ınsaşlah yaslanın anlar o da dunyanın kac bucak Oldugunu

Benim annemle ilişkim farklı annemin ablamla farklıdır mesela.
Ablamla alt üst oturuyorlar onun her işini yapar eder her gün yemeği birlikte yiyorlar ancak ben başka şehirde olduğum için bana senede iki üç kere geliyor. Gelince iş yapmak istiyor ama ben gelmeden işleri yapıyorum ona bırakmıyorum. Dişlerim için ve bebek için tedavi gördüğümde geldi yemeğimi yaptı evimi süpürdü o kadar ( bende oturduğum yerden yardım ettim). Canım bişey çekerse bende de kendi evindeykende muhakkak yapar. Ama yinede ablamla olduğu gibi değiliz tabi mesafe girince böyle oluyor maalesef.

Sizin bağlarınız zaten 12 sene önce kopmuş o yüzden siz bişey beklemeyin malesef. Üzücü bir durum anneye en çok ihtiyacınız varken yokmuş gibi hissetmek ama mesafe koyarsanız belki anlar size yaptığını

Tahmin etmıstım bızde de oyle cunku ama sımdı o cpcugu hayatı ona dar ediyor bosver ın siz kendi yuvanızda mutlu olun esınız ve bebegınızle ınsaşlah yaslanın anlar o da dunyanın kac bucak Oldugunu
Evet buda öyle ki daha şimdiden huyları bı tuhaf anneme falan değer vermez

Ben forumdaki kadınları anlamıyorum. Annenize güvenip mi hamile kaldinız ? Kadın sizi yetistirmis büyütmüş kendi ev isinizi de kendiniz halledin bi zahmet. Benim annemle aram ortadır ama asla gelip ev isimi yapmasini istemem temizlik hastası olduğu için yaparken beni bunaltır

Back
X