Benim annem yıllar evvel öldü
Öldükten sonra evini arardım belki ölmemiştir telefonu açar diye. Telefonun ucunda olduğunu hissetmek için. Bu yetsin sana da olur mu.
Of gözlerim doldu. Allah rahmet etsin, size sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem yıllar evvel öldü
Öldükten sonra evini arardım belki ölmemiştir telefonu açar diye. Telefonun ucunda olduğunu hissetmek için. Bu yetsin sana da olur mu.
Her anne aynı degildir benm annemde mesela pek yardım etmeyi sevmez daha dogrusu evdeki işlerini bile babama yaptrır ne bileyim işçimen degil bana bir faydası olmadı.benmde ona olmadı çünkü cocuklarma evime zor yetiomAnnen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
Basın sagolsun neden vefat ettiÇoook yardım etti. Hamileyken de lohusaykende elimi işe sürdürmedi. Bebeğime de baktı. Yaşasaydı daha da yapardı. Ama artık yok.  4 ay önce vefat etti. Çoook yalnızım. Tek dayanağım kızım. Babam da yok.![]()
Tahminimce ikinci evlılıgı ı yapınca sızı biraz kendinden uzaklastırmıs cok yanlıs tabı ama araması bile Bısey bende o bile yok ikinci evlilikten cocuk var mı varsa ona tavrı nasılAnnen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
ALLAH(c.c) razı olsun. Beyin Tümöründen.Basın sagolsun neden vefat etti
Benim annem benim evime yılda yollasan 5 kez ya geliyo ya gelmiyo iki dogum yaptim ikisindede yanımda değildi hamileyken canim bisey istediğinde yapmaya çalıştı yedirdi hergun ararim onu sesini duyarım ben aramazsam 3.gun kesin arar sesin çıkmadı diye kurban olurum ona hic yardim etmesin cani sağ olsun yeterki sesini duyayimAnnen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
İlk hamilelğimde doğuma kadar evimi temizledi yemeğimi yaptı ütümü yaptı canım hangel (içi boş mantı) cekti sürekli ve sürekli yaptı. Sonra doğu görevine geldik 2. Gebeliğim başladı suan, yarın yine biletini aldı istanbuldan hakkariye gelicek oğlum daha minik kucak istiyor karnımdaki bebeğe zararı olur diye. 1 ay kalıcak sonra beni de alıp götürcek istanbulda geciricem hamileliğimi. O dünyadaki en büyük destekcim belki babam yok kardeşim yok ama dünyalara değişmeyeceğim herşeyim annem varAnnen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
Evet var ikinci evliliğinden cocugu onu hiç yanından bile ayırmaz herkes bütün akrabalarımız der anneniz ona çok ilgili diye herkesin dikkatini çeker bu durumTahminimce ikinci evlılıgı ı yapınca sızı biraz kendinden uzaklastırmıs cok yanlıs tabı ama araması bile Bısey bende o bile yok ikinci evlilikten cocuk var mı varsa ona tavrı nasıl
Tahmin etmıstım bızde de oyle cunku ama sımdı o cpcugu hayatı ona dar ediyor bosver ın siz kendi yuvanızda mutlu olun esınız ve bebegınızle ınsaşlah yaslanın anlar o da dunyanın kac bucak OldugunuEvet var ikinci evliliğinden cocugu onu hiç yanından bile ayırmaz herkes bütün akrabalarımız der anneniz ona çok ilgili diye herkesin dikkatini çeker bu durum
Benim annemle ilişkim farklı annemin ablamla farklıdır mesela.Annen izle araniz nasıl? Mesela hamilesiniz gelir herseyinize siz demeden yardım eder mi .. malesef benim annemle bu tür paylasimlarim pek olmuyor annem hamile olduğum halde gelip bir seyime yardım etmez ancak söylersem yardım et diye öyle gelir işte onu da ben demiyorum. Yani ev işi falan zaten desende kıyamam ama oda demez. Canin birşey istiyor mu demez. Mesela lahana sarması istemişti canım kız kardesim de teyzemlerin yanında demiş anneme. Annem ne demiş biliyor musunuz kayınvalidesine dese yapiverirdi demiş. ....yani annem İlgisiz biraz bize çocuklarına. Sadece telefonla arar durur gerekli gereksiz işte. Manevi sıfır. Eklemek istedim ikinci evliliğini yaptı 12 yıl falan önce . Bizle ilgisini kesti resmen iste. Biz ananemlerlr buyuduk. Merak ettim sizin nasıl?
Evet buda öyle ki daha şimdiden huyları bı tuhaf anneme falan değer vermezTahmin etmıstım bızde de oyle cunku ama sımdı o cpcugu hayatı ona dar ediyor bosver ın siz kendi yuvanızda mutlu olun esınız ve bebegınızle ınsaşlah yaslanın anlar o da dunyanın kac bucak Oldugunu