Annesi aradı

Ahretliğim yasakladı bana alıp götürüyor tutuyor kolumdan,bir anda kendimi burada buluyorum nedensizce.

Niye düşünüyorn hala o öküzü,yok askılı yok mayo filan.
Kızım silkelen artık kendine gel,çıkar şunu beyninden de,adam hayatına tastikli noter gibi olmuş.
Aman abla evlensin bunlar ruh öküzü. Bu kadar birbirine uygun insan olamaz. İki çağdışı insan modern zamanlarda bulmuş birbirini. Evlensinler. Hatta inşallah şehir hayatından da sıkılıp dağa kaçsınlar bizle de muhattap olmasınlar bu nedir ya

Hem vazgeçtim diyor,hemde aklı hala onda.
Cidden evlensinler artık,tencere kapak oldular nasılsa.

Yooo hiçbir şey düşünmüyorlar. Hepsi senin kafanın içinde. Güncü Neriman teyze kaçmış senin içine.

İş ve medeni hayatın da gereği olarak, yemek de yedim kahve de içtim erkek(!) meslektaşlarımla.
Herkes sizin gibi yan yana bir erkek ve kadın görünce, bunlar kesin sevişiyor, kadın da amma yollu şeklinde düşünmüyor. Bayağı ilkel düşünceler bunlar, erkekle kadın sadece cinsellik için bir araya gelmez.

Son düzenleme:
hiç bir arkadaşım vay ırıspı evli ve elin adamıyla yemek yiyor demiyor :)

La havle...

Ben de var ya, tam olarak 4 tane adamla her gün 50 km yol gittim geldim aynı arabada. Ne yapalım ya, benzin kaç lira olmuş. İş yeri de uzak, toplanıp sırayla gidip geliyorduk. Yoksa maaşı benzine yatırırdık toptan.
O zaman ben tümden yoldan çıkmışım kızlar.

Oha resmen grup şeysi hiç ar, namus kalmamış hem de aynı arabada her gün çüş

Eşin götürüp getirmiyormuydu

Eşim yok, sevgilim var. O da çok yoğun çalışıyor zaten.
Ayrıca 50 km yol diyorum, her gün nasıl götürüp getirsin adam? Maliyeti geçelim, zaman sıkıntısını da mı hesaplayamadınız? 4'te mi kalksın adam kendi işine yetişebilmek için?

Sahsen beni esim hic tek yollamadi. Istanbulun bir ucuna toplantiya giderken hep beni goturup getirdi. Sirket aracina binsem mecburen erkeklerle gidecektim cunku. Ama esim ne yapti isini gucunu birakti benimle geldi. Mantik boyle bir sey irmik ama bunlar anlamaz. Gelemedigi zamanlarda yemek yemedim mesela cunku yesem mecburen erkeklerle yiyecektim hep ac gezdim. Evlilik fedakarlik demek irmik sen bakma bunlara. Simdi calismiyorum evimize huzur geldi. ise baslayinca o huzur yine gidecek cok zor yasamayan anlamaz.

Ben özellikle takılmadım her konuyu 10 sn kurcalayip kaçıyorum

Sana dahasını söyleyeyim mi?

Sınav görevinde aynı salonda görev yaptığım daha önce yüzünü bile görmediğim bir erkek meslektaşım ile 2 sınav arası yemek yiyip kahve içmişliğim var. Hem de evliyken. O da evliydi üstelik. Abohohohohooo

Ben de yemek yemedim ama sınavdan gelirken beni eve bırakmasına müsaade ettim. Ne yapayım yav, okul mahrumiyet bölgesinde, otobüs 1 saatte ancak geliyor. Yanımda telefon yok, kimseyi de arayamazdım. Zaten üç saat boyunca ayakta durmuşum, karnım acıkmış, bir an evvel eve gitmek istedim. Hoca da sağ olsun, gelin sizi de bırakayım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…