Annesi aradı

Ulan desene işyerinde adım YOLLU ya çıkmış
Evli ve yollu..
Uuuuuu
Eşimin haberi olmasın.
Gıcık oldum şimdi adama.
Mezhebi genişmiş bizimkisinin, bak şimdi olmadı.

Katibin Ruhu
Kızım bir de başörtüsü de var bende.
Duble yollu derler mi ?
Maalum dışarıdan bakan neler neler der şimdi baa
Tabi canım dışarısı önemli. Bak ben irkik dolu ortamda çalışmanın sıkıntısını bugün ilk defa yaşadım, aynı yerde çalışırken gt gte geldik , korkunç bişi.

Tabi canım dışarısı önemli. Bak ben irkik dolu ortamda çalışmanın sıkıntısını bugün ilk defa yaşadım, aynı yerde çalışırken gt gte geldik , korkunç bişi.
Ufff kim bilir dışarıdan bakanlar size neler neler demiştir.
Benim de bugün otobüsten yanımdaki oturan adam inerken diz kapaklarıma totosu değdi.

Ne kadar altın isteniyor erkek tarafından ortalama en az şu kadar dediğiniz ölçü var mı
Bu biraz kendini satmak değil mi ya? Mal mısınız da siz kendinize paha biçiyorsunuz? Üzülüyorum size. Asla kendinizin farkında değilsiniz. Yazık ediyorsunuz kendinize. Böyle bir adamla hayat mı geçer?

Yiyemezmi iş ortamında,çarpılırmı ne dersin günahmı yoksa.
diğer arkadaşları ne düşüneek. bari yanoına bir kız alsın bekar erkekle bekar kız başbaşa yiyorsa yanlış anlaşılır ( not bu bana erkek arkadşaımın söylediği şey yanına bir kız daha al yada tek ye)

Ay hangi ilde yaşıyorsunuz ya. Büyük şehirde değil herhalde çünkü böyle köy kafasından ileri gidilmemiş. Baş başa çok erkekle yemek yedim, eşim yaşadığımız şehrin taşra ilçesinde görevli başbaşa çok yemeğe gitti. Yemekhanede sevmediği yemek olunca samimi bekar arkadaşıyla gidiyor köfte yemeğe. Bı sene kız evlendi de yeterince adı çıkmamış demek ki.
Tam bir mağara dönemindesiniz ya.
Allah aşkına evlenin şunla bizi de salın ya. Her seferinde okumayacağım diyip sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…