Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

Doktor veya eczacı değilim .doktor ve eczacı arkadaslar daha iyi bilir ,ama alkolü bırakmak icin kullanilan bu tip ilaclari icince alkol alındiginda ölümlere yol açabilir diye duymustum. sonucta bilmeden ilaclari iciyor aynigün alkol alabilir.

canım ayrı eve çıkın.eşin de ailesinin kirasına yardım etsin.yarın birgün onlar barışır sen kötü ara bozucu olursun.ya kayınla aynı evde yaşamak ne zaten.yarın birgün hamile kalacan,çocuğun olacak nasıl rahat olacaksın.sakın eşinden emin olmadan çocuk yapma.alkol o kadar basit bir konu değil.eşin tedavi olsun ,bıraksın sonra çocuk yaparsın.

Yillar önce içmiştim benim icmeme engel olamiodu açıkçası sadece icki icerken midem biraz bulaniodu ama ictikce geciodu. Sen bunu kaynanadan kurtulmak icin firsata cevir bence.
Eşimdeki etkileri daha ağırdı, kızarıyordu nefes darlığı ve kalp sıkışması yaşıyordu. İlacı kullanmadığından beri şikayetleri geçti çok şükür. Oğlu biyerde kalp krizi geçirip kalsa zerre vicdan azabı çekmeyecekti acaba ilaçtan mı oldu diye öyle bi şuursuzluk.

Yukarıda bir yoruma yazdım tekrar belirtiyorum;
Bunları baştan bilerek evliliği kabul ettiyseniz şu anda tepki verme hakkınız da kalmıyor ne yazık ki. Bir sorun çıkması durumunu göz önüne alarak herşeyi planlamalıydınız. Bir nevi bu duruma kendiniz düşmüşsünüz.

Doktor veya eczacı değilim .doktor ve eczacı arkadaslar daha iyi bilir ,ama alkolü bırakmak icin kullanilan bu tip ilaclari icince alkol alındiginda ölümlere yol açabilir diye duymustum. sonucta bilmeden ilaclari iciyor aynigün alkol alabilir.
Zaten yaşıyorduk bu durumu. Kadın o kadar cahil ve vicdansız ki çözüm olmamasına rağmen kullanmaya devam etmiş. İyi niyet arıyorum ama bulamıyorum yani.

Ben de aynı şeyi söyledim ama belki tiksinir bırakır diye yaptım diyor. Çok üstüne gidince de inanılmaz ama " ben öleceğime o ölsün de kurtulayım " dedi kendi oğlu için!
Bir anne evladı için bunu söyleyebiliyorsa emin olun o evlat hiçde masum değildir. Çok yeni evlisiniz belki de ilaçların etkisinden dolayı şimdiye kadar eşinizin aşırı davranışlarına şahit olmadınız. Eşinizi bir an önce tedaviye ikna edin. (Kv denizin gizli ilaç vermesi de hiç sağlıklı değil)

Zaten yaşıyorduk bu durumu. Kadın o kadar cahil ve vicdansız ki çözüm olmamasına rağmen kullanmaya devam etmiş. İyi niyet arıyorum ama bulamıyorum yani.
Kadının cahilliğini kaç kez dile getirdiniz de kendinize niye bakmıyorsunuz? Kv ve eş abisiyle oturmayı kabul etmenizle siz de o kadından aşağı kalmamış oluyorsunuz.

Kaç yıldır kadının ne çektiğini bilemezsiniz. Evet bilinçsizce ve kendince çözüm aramış olabilir. Ama sonuç olarak şu an yaşadığınız duruma kendi isteğinizle girmişsiniz.

Eşimdeki etkileri daha ağırdı, kızarıyordu nefes darlığı ve kalp sıkışması yaşıyordu. İlacı kullanmadığından beri şikayetleri geçti çok şükür. Oğlu biyerde kalp krizi geçirip kalsa zerre vicdan azabı çekmeyecekti acaba ilaçtan mı oldu diye öyle bi şuursuzluk.
Tabi canim sen en dogrusunu yapmissin ne olacagi belli mi. Ilaci aldigini bilse az icer belki ama o bilmeden iciyor bi de.

Eşinize hiç kusur bulmamanız ne garip.Adamın ilaçla tedavi edilmeyi gerektirecek şekilde bağımlılığı var demek ki, üstelik 8 sene! Eşinizi tedaviye ikna edeceğiniz yerde kayınvalideye laf söylüyorsunuz. Benim komşumun oğlu da alkolik, içip geldiğinde biz kendi evlerimizde saklanıyoruz adeta, mahalleyi birbirine katıyor. Şimdi ben onun annesine şu ilacı kullan iyi gelecek desem o kadıncağız da kullanır. Olaya lütfen o açıdan bakın.
Daha çok yeni evlisiniz belli ki henüz batmamış size bu durum.
Ayrıca iki erkek kardeş bir evi zor geçindiriyor, siz hep birlikte yaşamaya devam edeceksiniz muhtemelen. O yüzden kayınvalideyle iyi geçinmeye bakın.

Bunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum :(
Maddi durumunuz yok evleniyorsunuz maddi durumunuz yok korunmadan seks yapiyorsunuz maddi durumunuz yok diye bir canlinin gunahina giriyorsunuz.yazikk..
Maddi durumun yok ise kayninla kv ile yasayacaksan cocuk aldiracak kadar cahil cesareti var ise evlenmeyin kardesm.

Kendi evinizi neden tutamıyorsunuz anlamadim? Madem oyle biraz daha bekleseydiniz böyle kovulmazdiniz evden. Evet kadın size "bu eve uyum sağlamazsanız, gidin" diyor. Ki haklı kendi evi..
Ayrıca esinizin tedavi olması gerekiyorsa olsun

en büyük sıkıntı eşinizin alkolik olduğu bilinmesine ve kendi aralarında ilaçla tedavi etmelerine rağmen size söylememeleri. eşinizin de tedavi olması şart. kayınvalideniz de bence cahil değil sizin sürekli dediğiniz gibi, bıkmış artık kadın alkolik çocuğundan.

Çok sık alkol tüketmiyor ve canı sıkkın olmadığı müddetçe de alkol aldığında saşdırganlaşmıyor. Ben kendisiyle psikiyatrik destek alması konusunda konustum ama kabul etmedi. Sonuçta o istemediği sürece zorla hiçbir şey yaptıramayız. Gizli gizli ilaç koymak hem suç hem hayati tehlikesi var. Annesi cahil bir kadın ama bu cehaletin ötesinde bir vicdansızlık.
Hiç saldırganlaştı mı peki?

Back
X