- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimdeki etkileri daha ağırdı, kızarıyordu nefes darlığı ve kalp sıkışması yaşıyordu. İlacı kullanmadığından beri şikayetleri geçti çok şükür. Oğlu biyerde kalp krizi geçirip kalsa zerre vicdan azabı çekmeyecekti acaba ilaçtan mı oldu diye öyle bi şuursuzluk.Yillar önce içmiştim benim icmeme engel olamiodu açıkçası sadece icki icerken midem biraz bulaniodu ama ictikce geciodu. Sen bunu kaynanadan kurtulmak icin firsata cevir bence.
Bunları baştan bilerek evliliği kabul ettiyseniz şu anda tepki verme hakkınız da kalmıyor ne yazık ki. Bir sorun çıkması durumunu göz önüne alarak herşeyi planlamalıydınız. Bir nevi bu duruma kendiniz düşmüşsünüz.Yukarıda bir yoruma yazdım tekrar belirtiyorum;
Zaten yaşıyorduk bu durumu. Kadın o kadar cahil ve vicdansız ki çözüm olmamasına rağmen kullanmaya devam etmiş. İyi niyet arıyorum ama bulamıyorum yani.Doktor veya eczacı değilim .doktor ve eczacı arkadaslar daha iyi bilir ,ama alkolü bırakmak icin kullanilan bu tip ilaclari icince alkol alındiginda ölümlere yol açabilir diye duymustum. sonucta bilmeden ilaclari iciyor aynigün alkol alabilir.
Bir anne evladı için bunu söyleyebiliyorsa emin olun o evlat hiçde masum değildir. Çok yeni evlisiniz belki de ilaçların etkisinden dolayı şimdiye kadar eşinizin aşırı davranışlarına şahit olmadınız. Eşinizi bir an önce tedaviye ikna edin. (Kv denizin gizli ilaç vermesi de hiç sağlıklı değil)Ben de aynı şeyi söyledim ama belki tiksinir bırakır diye yaptım diyor. Çok üstüne gidince de inanılmaz ama " ben öleceğime o ölsün de kurtulayım " dedi kendi oğlu için!
Kadının cahilliğini kaç kez dile getirdiniz de kendinize niye bakmıyorsunuz? Kv ve eş abisiyle oturmayı kabul etmenizle siz de o kadından aşağı kalmamış oluyorsunuz.Zaten yaşıyorduk bu durumu. Kadın o kadar cahil ve vicdansız ki çözüm olmamasına rağmen kullanmaya devam etmiş. İyi niyet arıyorum ama bulamıyorum yani.
Tabi canim sen en dogrusunu yapmissin ne olacagi belli mi. Ilaci aldigini bilse az icer belki ama o bilmeden iciyor bi de.Eşimdeki etkileri daha ağırdı, kızarıyordu nefes darlığı ve kalp sıkışması yaşıyordu. İlacı kullanmadığından beri şikayetleri geçti çok şükür. Oğlu biyerde kalp krizi geçirip kalsa zerre vicdan azabı çekmeyecekti acaba ilaçtan mı oldu diye öyle bi şuursuzluk.
Bunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum![]()
İlacı komşu tavsiyesi üzerine kullanmaya başladığını ve 8 senedir gizli gizli yemeklerine kattığını itiraf etti annesi.
Korunduğum halde beklenmeyen bir durumdu.kocama güvenmemekten öte hem henüz 3 aylık evliyiz hem de belirttiğim gibi şartlar çocuk için hiç uygun değil şuanda..niye korunmuyormuydun , bak sende kocana güvenmiyorsun ,
Maddi durumunuz yok evleniyorsunuz maddi durumunuz yok korunmadan seks yapiyorsunuz maddi durumunuz yok diye bir canlinin gunahina giriyorsunuz.yazikk..Bunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum![]()
Hiç saldırganlaştı mı peki?Çok sık alkol tüketmiyor ve canı sıkkın olmadığı müddetçe de alkol aldığında saşdırganlaşmıyor. Ben kendisiyle psikiyatrik destek alması konusunda konustum ama kabul etmedi. Sonuçta o istemediği sürece zorla hiçbir şey yaptıramayız. Gizli gizli ilaç koymak hem suç hem hayati tehlikesi var. Annesi cahil bir kadın ama bu cehaletin ötesinde bir vicdansızlık.