- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Konularin beyin yakan cinsten oldugu icindir belki.
Sizde beyin olmadigi için sorun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konularin beyin yakan cinsten oldugu icindir belki.
Keşke istek atmasaydınız. Annesi beğendi die sizi hemen vakit kaybetmeden istek atmak nedir. Üniversiteye gidiyorsunuz. Bırakın şu seni oğluma beğendim tipleri. Çevren yokmu sosyal hayatın yok mu kendin bulsana:)
Twitteki çocuk ne oldu? O size yazıyordu ama geç yoksa bu o çocuk mu?
Sizde beyin olmadigi için sorun yok
Kendi bulduklarım hayatı zindan etti bana. Görücü usulü kötü bir şey değil ki belki de hayatımın aşkını o şekilde bulacağım. Her şeyin hayirlisi
Aha şunu diyodum.Sizce baska kizlara da mi yaziyordur?
Twitterdan biriyle tanıştım. O başka bi şehirde yüksek lisans yapıyor. Aynı yaştayiz. Ama sorun şu ki instagramda bir sürü kızla takiplesiyor. Ve bana çok geç mesaj atıyor. Mesela ben bir soru sordum. Tam bir gün sonra cevap verdi. Sizce o kizlarla da mı konuşuyor? Bunu nasıl anlayabilirim?www.kadinlarkulubu.com
![]()
Sendeki beyin bende olsaydi aksesuar niyetine tasimaz kullanmayi secerdim![]()
Bir sürü kızı kocam da takip ediyo. Arkadaşları olabilir.O bir sürü kızı takip ediyordu. Geç cevap veriyordu. Muhtemelen stok yapıyordu. Ben de engelledim gitti. İçimde hep bi şüphe vardı çünkü.
Bir sürü kızı kocam da takip ediyo. Arkadaşları olabilir.![]()
O zaman sana abla tavsiyesi;
Böyle atlayan teyzeler ya sırf oğlum var her beğendiğim kıza laf atarım diye kendini bir b.k sanan oğlan analaridir!!
Ya da oglunda bir sorun vardır; psikolojik,sosyal.....
Diğerleri zaten böyle dondan fırlar gibo yapmaz bu işi. Üslubuyla yapar...
Sende herkesi göz hapsine mi aldın naptin kim kimdir ne derdi vardır ismi cismi nedir herşeyimi biliyosunBeybisi sen zaten biriyle konuşmuyo muydun ne oldu o çocuk?
Bilmiyorum ama üslubunaYa siz ne biçim konusuyorsunuz? O aileyi yıllardır tanıyorum ben şuana kadar hiçbir şeylerini duymadık etmedik. Ne yani uni okuyan akıllı uslu diye begendi beni bu mu kötü yanı? Görücü usulüne neden bu kadar karsisiniz anlaniyorum
Bilmiyorum ama üslubunaMune ablam bir bakmalı... Sana burada insanlar birşeyler söylüyor hep iyiliğine ama sen hep işin tersindesin o zaman insta,twitte daha çok beklersin.....
Lanet bir hafızam var.Se
Sende herkesi göz hapsine mi aldın naptin kim kimdir ne derdi vardır ismi cismi nedir herşeyimi biliyosunbende bugün kavga ettiğim kişinin yarın yazdıklarını beğenmiş oluyorum.en son farkediyorum biz bunla kavga etmişiz ay diye
![]()
Hayatının aşkını görücü usulüyle bulmaya çalışmak...Kendi bulduklarım hayatı zindan etti bana. Görücü usulü kötü bir şey değil ki belki de hayatımın aşkını o şekilde bulacağım. Her şeyin hayirlisi
Ama sevme boyutuna daha gelinmemişti ki tanışılmıştı sadece.Ama bu farklı yani hepsi arkadaşı olamaz. Ki gerçekten sevseydi ben engelleyip konuşmayı kestikten sonra mutlaka bir şekilde ulaşmaya çalışırdı.
Yüksek lisans yaptığı sınıf arkadaşı. Detayına kadar hatırlıyorum, bilmezden geliyor hızlı gonzalezVardı sanki böyle bi mevzu sen değil miydin ki![]()
Ama sevme boyutuna daha gelinmemişti ki tanışılmıştı sadece.