• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi görücü çıktı ama oğlu galiba beğenmedi beni :(

Keşke istek atmasaydınız. Annesi beğendi die sizi hemen vakit kaybetmeden istek atmak nedir. Üniversiteye gidiyorsunuz. Bırakın şu seni oğluma beğendim tipleri. Çevren yokmu sosyal hayatın yok mu kendin bulsana:)

Kendi bulduklarım hayatı zindan etti bana. Görücü usulü kötü bir şey değil ki belki de hayatımın aşkını o şekilde bulacağım. Her şeyin hayirlisi

Kendi bulduklarım hayatı zindan etti bana. Görücü usulü kötü bir şey değil ki belki de hayatımın aşkını o şekilde bulacağım. Her şeyin hayirlisi

Tabiki kötü bişey değil ama hemen sen atlama. Niyetleri varsa zaten onlar gelir sana. Sonra böyle canın sıkılır işte.

Aha şunu diyodum. 🤔

O bir sürü kızı takip ediyordu. Geç cevap veriyordu. Muhtemelen stok yapıyordu. Ben de engelledim gitti. İçimde hep bi şüphe vardı çünkü.

Sendeki beyin bende olsaydi aksesuar niyetine tasimaz kullanmayi secerdim :KK66:

Benim beynime kurban ol sen. Ortalıkta hiçbir şey yokken polemik çıkaran sizsiniz. Kendimi savununca da ben suçlu oluyorum. Konularımi begenmiyorsan girme yazma bu kadar basit

O zaman sana abla tavsiyesi;
Böyle atlayan teyzeler ya sırf oğlum var her beğendiğim kıza laf atarım diye kendini bir b.k sanan oğlan analaridir!!
Ya da oglunda bir sorun vardır; psikolojik,sosyal.....

Diğerleri zaten böyle dondan fırlar gibo yapmaz bu işi. Üslubuyla yapar...

O zaman sana abla tavsiyesi;
Böyle atlayan teyzeler ya sırf oğlum var her beğendiğim kıza laf atarım diye kendini bir b.k sanan oğlan analaridir!!
Ya da oglunda bir sorun vardır; psikolojik,sosyal.....

Diğerleri zaten böyle dondan fırlar gibo yapmaz bu işi. Üslubuyla yapar...

Ya siz ne biçim konusuyorsunuz? O aileyi yıllardır tanıyorum ben şuana kadar hiçbir şeylerini duymadık etmedik. Ne yani uni okuyan akıllı uslu diye begendi beni bu mu kötü yanı? Görücü usulüne neden bu kadar karsisiniz anlaniyorum

Se
Beybisi sen zaten biriyle konuşmuyo muydun ne oldu o çocuk?
Sende herkesi göz hapsine mi aldın naptin kim kimdir ne derdi vardır ismi cismi nedir herşeyimi biliyosun🤣 bende bugün kavga ettiğim kişinin yarın yazdıklarını beğenmiş oluyorum.en son farkediyorum biz bunla kavga etmişiz ay diye🤣🤣

Ya siz ne biçim konusuyorsunuz? O aileyi yıllardır tanıyorum ben şuana kadar hiçbir şeylerini duymadık etmedik. Ne yani uni okuyan akıllı uslu diye begendi beni bu mu kötü yanı? Görücü usulüne neden bu kadar karsisiniz anlaniyorum
Bilmiyorum ama üslubuna Mune Mune ablam bir bakmalı... Sana burada insanlar birşeyler söylüyor hep iyiliğine ama sen hep işin tersindesin o zaman insta,twitte daha çok beklersin.....

Bilmiyorum ama üslubuna Mune Mune ablam bir bakmalı... Sana burada insanlar birşeyler söylüyor hep iyiliğine ama sen hep işin tersindesin o zaman insta,twitte daha çok beklersin.....

Ben uslubuyla yazan herkese adam gibi cevap veriyorum merak etmeyin.

Se
Sende herkesi göz hapsine mi aldın naptin kim kimdir ne derdi vardır ismi cismi nedir herşeyimi biliyosun🤣 bende bugün kavga ettiğim kişinin yarın yazdıklarını beğenmiş oluyorum.en son farkediyorum biz bunla kavga etmişiz ay diye🤣🤣
Lanet bir hafızam var. 🤗 Benden başka herkese bela.
s0215.gif

Hayatının aşkını görücü usulüyle bulmaya çalışmak...

İşte bunu yalnız gerçek luzırlar bilir.

Back
X