- 6 Şubat 2017
- 201
- 252
- 33
- Konu Sahibi kestane_sekeri
-
ama sevgilinin bunu demesi de anormalEvet
Evet o söyledi baktı diye normal bi insan kafasını çevirir ya görmemek için
Tamam işte yol yakınken ayrıl gerçekten normal değil bunlarYok normal gelmediği için konu açtım ve fikirlerinizi öğrenmek istedim. Normal gelse sorgusuz sualsiz devam ederdim
Bana sevgilim anlattı, ama çok normal karşılıyo. Annem o diyo. Evet annesi olabilir ama sen de 3 yaşında çocuk değilsin. 30 yaşındasın. Hastalık olur eli ayağı tutmaz yeri gelir altını bile değiştirir annesinin ama eli ayağı tutan kadın kaşınıyorum diye yanında çıplak duruyo. Aklıma enseste kadar her şey geldi. Kimseye bişey anlatamıyorum çünkü anlatılabilecek bişy değil.
ama sevgilinin bunu demesi de anormal
bak benim de başıma benzer birşey geldi aile arasında yani hoş değil biliyrum detay da vermek istemiyorum da
kimseye demeyi bırak aklımdan sildim bile çünkü o düşünülmez üstüne gidilmez bir durumdur önlem alırsın filan uç noktada tacizse tabiki paylaşırsın da(gerçi bu tacize girmiş gibi artık da..)
belki gözü kaydı hesabı ben de yaptım
o yüzden paylaşması tuhaf geldi anlatabildim mi..
Vallahi bunları size rahatça anlatabiliyorsa bence sevgiliniz hiç normal değil.
İğrenç ya hiç soğumadınız mı ?
Evlenince acaba diye düşündüğünüze göre annesini suçlu buluyorsunuz. Ki gözle görmemişsiniz bilemiycem.
Bana sevgilim anlattı, ama çok normal karşılıyo. Annem o diyo. Evet annesi olabilir ama sen de 3 yaşında çocuk değilsin. 30 yaşındasın. Hastalık olur eli ayağı tutmaz yeri gelir altını bile değiştirir annesinin ama eli ayağı tutan kadın kaşınıyorum diye yanında çıplak duruyo. Aklıma enseste kadar her şey geldi. Kimseye bişey anlatamıyorum çünkü anlatılabilecek bişy değil.
canım bak insan annesine yedirip de benim orama baktı filan diyemezAile içindeki mahremiyet aileden öğrenildiği için ben annesini suçlu buluyorum çünkü insan neyi görürse ona göre davranır. Bana tuhaf gelmesi ailemin verdiği edepten
Nuist olmasın bunlar :))
O ne ola ki?Nuist olmasın bunlar :))
Anadan üruan geziyo demedi, kaşıntısı olduğu için çıplak dedi. Yalan söylediğini düşünmüyorum kadında acayip bi oğluna düşkünlük var. Ben de kendi odası varken sevgilimin yanında çıplak durmasının kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Neye inanmak isterseniz inanın size kalmışAnnem yanimda anadan uryan mi geziyo dedi essek kadar herif?
Buna bni asla inandiramazsiniz.
Bide annem havlum dusunce avret yerime mi bakti dedi?
Yuruyun gidin isinize be, ayip o dana kadar adam bu sekilde anlatiyor ve sizde inaniyorsaniz size yaziklar olsun.
Buraya da acaba ben mi çok tutucuyum ben mi kıskanıyorum başka normal bakan var mı diye yazdım. Herkes benim gibi düşünüyor normal değil çok büyük kavgalar ettik bu yüzden. Sonra annesini aldı karşısına konuştu bu şekilde durma falan diye kadın tamam dedi ama aklımdaki sorular gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?