Annesi sevgilimin yanında çıplak duruyor:(

Vallahi bunları size rahatça anlatabiliyorsa bence sevgiliniz hiç normal değil.

İğrenç ya hiç soğumadınız mı ?
Evlenince acaba diye düşündüğünüze göre annesini suçlu buluyorsunuz. Ki gözle görmemişsiniz bilemiycem.

Evet

Evet o söyledi baktı diye normal bi insan kafasını çevirir ya görmemek için
ama sevgilinin bunu demesi de anormal
bak benim de başıma benzer birşey geldi aile arasında yani hoş değil biliyrum detay da vermek istemiyorum da
kimseye demeyi bırak aklımdan sildim bile çünkü o düşünülmez üstüne gidilmez bir durumdur önlem alırsın filan uç noktada tacizse tabiki paylaşırsın da(gerçi bu tacize girmiş gibi artık da..)
belki gözü kaydı hesabı ben de yaptım
o yüzden paylaşması tuhaf geldi anlatabildim mi..

Kimseye birşey anlatmanıza gerek yok, sen de durumun farkındasın demek ki, normal değil!
Nişanlanma planları mı yapıyorsun bir de bu adamla?
Ben olsam bir dakika yanımda tutmam, bu ne ya...

Aile içindeki mahremiyet aileden öğrenildiği için ben annesini suçlu buluyorum çünkü insan neyi görürse ona göre davranır. Bana tuhaf gelmesi ailemin verdiği edepten

Annem yanimda anadan uryan mi geziyo dedi essek kadar herif?
Buna bni asla inandiramazsiniz.
Bide annem havlum dusunce avret yerime mi bakti dedi?
Yuruyun gidin isinize be, ayip o dana kadar adam bu sekilde anlatiyor ve sizde inaniyorsaniz size yaziklar olsun.

Aile içindeki mahremiyet aileden öğrenildiği için ben annesini suçlu buluyorum çünkü insan neyi görürse ona göre davranır. Bana tuhaf gelmesi ailemin verdiği edepten
canım bak insan annesine yedirip de benim orama baktı filan diyemez
onu diyorum
çıplak gezmesini filan değil
oralar zaten tuhaf ama onu diyemez insan annesine kondruup ..

yani çıplak dedıgın ne kadar çıplak üstü sütyensiz mi mesela ya
yaa vallaaa kafam almadı

Sevgiline böyle birşey normal geliyorsa ailede bir gariplik var.bu kabullenilecek birşey değil.onu ve ailesini tam tanımadan kesinlikle düğün nişan vs. yapmayın.

Şayet annesi küçüklükten beri böyle duruyorsa onun için alışılmış bir durumdur normal karşılıyor olabilir.bunu bir öğrenin.dahası bunun çok rahatsız edici yakışıksız ve kabul edilemez olduğunu anlatın.hala böyle devam ediyorsa ilişkileri arkanıza bile bakmayın.çünkü böyle şey olmazz

Bu kadar saçmalık olamaz, olmamalı da... Andallar ve İlk İnsanlar, Yedi Kıta veya büyük çim denizine nereye giderseniz gidin böyle bir anne erkek çocuk ilişkisi olamaz... bunu normal gören biri ilerde kendi çocuklarına da aynı şekilde davranır yapmayın, konuşmaya dahi gerek yok, böyle bir aileye gelin gitmeyin... yarın çocuğun babası da banyodan anadan üryan çıkar...

Anadan üruan geziyo demedi, kaşıntısı olduğu için çıplak dedi. Yalan söylediğini düşünmüyorum kadında acayip bi oğluna düşkünlük var. Ben de kendi odası varken sevgilimin yanında çıplak durmasının kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Neye inanmak isterseniz inanın size kalmış

İyi de sen kavga etmeden 30 yaşındaki Ada'm bunun olağan olmadığını bilmiyor muymuş

Yaşlı kadınlarda vardır atletini çıkarıp dolanma

Ayy terledim sırtıma kıl kaçtı modunda

Eskiden daha fazla idi bunlar kadın kadına otururken de soyunmuş teyze görmüşlüğüm vardır

Ama Ada'mın gelip sana anlatması senin kavga çıkarmam bunu üstüne annesine söylemesi onun da tamam dikkat ederim demesi çokkk ütopik

Bu arada Beckham da evde anadan üryan geziyormuş

Ben sana evlenince olacakları söyliyim bu kadın size yatılı gelicek bi bakmışsın soyunmuş ay kremimi bi sürüverin ay bi masaj yapıverin dicek,sen sırtım belim ağrıyo dediğinde aç ovayım soyun diyecek.
Oğlun olursa aç pipiyi göster diyecek, bezi çıkar havalansın öyle gezsin diyecek, siz belki eşinle duş alıyo olacaksınız pat banyoya dalacak. Daha binlercesi.
Senin kv plajda üstsüz güneşleniyo bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…