Annesi sevgilimin yanında çıplak duruyor:(

Baya bildigin ciplak mi ??? Boxer falan da yok kadinin ustune! En azindan....
Bu sacmalik
Buna normal diyenin aklindan suphe ederim

Oha annesi ya bi sakin olun o baktığı yerden çıkmış bi zahmet paranoyalarınız varsa evlenmeyin oğlunuz falan olur maazallah!!!

Hımmm 66 ziyaretçi bir tek bana mı şüpheli göründü ? Ekşici İncici hatunlar bi kontrol ediverin :)

Konu gerçekse çok iğrenç

çıplak derken?? tamamen mı?? üst kısmı mı sadece?? ikisi de anormalde meraktan soruyorumm.

Bakmışsa bakmış orası ayrıda SIKINTILI DURUM ! Fakat sevgilinizin bunu size anlatması garip değil mi ?

Sevgilinizin belindeki havlunun dusme meselesine kadar okudum da o kisim pek inandirici gelmedi. Filmlerden carpilmis gibi bir cumle. Hadi hepsi tamam da bu bilgilerin sizde isi ne? Sevgiliniz mi anlatiyor bunlari adam sapik bence eger konunuzgercekse. Bir insan bunlari mi anlatir sevgilisine bilemedim

Bu konulari boyle kolay anlatan birisiyse kesin ergenlikten yeni cikmistir konusma usulu ve adaplari eksiktir toy oldugundan ddim. En fazla 17 yyada 18 yasinda sandim.
Ama 30 be. Yuh yani yuh.
Var sayalimki yari ciplak bizim dusundugmuz kadar degil vs. Ya boyle patavatsiz ve hayvansil davranislari normalmis gibi size anlatmasina ne dmeli? Edep yahu edep. Burdan civik, edepsiz biri gibi duruyor cok bariz.
Ilerde size trio sorucak bundan emin olabilirsiniz. 3 sene snra dgil belki am 5 sene sonra.

Oha annesi ya bi sakin olun o baktığı yerden çıkmış bi zahmet paranoyalarınız varsa evlenmeyin oğlunuz falan olur maazallah!!!
Çok saçma bi yorum yani ne demek o baktığı yerden çıktı onların yaşadığı resmen edepsizlik ve ahlaksızlıktır.

Reactions: KV_
Anasına oğluda kafadan kırıkNe işiniz var böyle insanlarla.Defedin gitsinler evlenip başınıza sarmayın böyle edepsiz insanları.

Az önce Murat Başoğlu nun yiğeni ile ilişki yaşadığını okudum...

Akabinde Kadınlar Kulübü ne bir bakayım dedim ve bu konuyu görünce... :

Şok üzerine şok yaşıyoruz... her seferinde bundan daha fazla ne kadar şaşırabilirim diyorum ama ... yok yine şaşkınlık derecesi artıyor bende...

Sanırım Freud haklı...

Lise dönemlerimde, Freud' ün teorisini yanlış olduğunu ispatlamak için çok uğraşmıştım oysa ki Felsefe derslerinde...

Ama yaş ilerledikçe... öğreniyorum ki ve çok üzülerek diyorum ki Freud teorisi doğruymuş...

Konu sahibi allah kolaylık versin... çok zor bir durum ile karşı karşıyasın.

Ama sanırım o aile sapık veya erkek arkadaşın bir işler çeviriyor bilmiyorum ama her ne olursa olsun; bu sapıklıktır...

Adam sapık bence ama konu sahibi annesine takmış. Ya kim böyle bir şeyi annesine kondurur da gidip sevgilisine anlatır bana baktı diye? İğrenç.
Ya evet değil mi?
Böyle bir olay gerçekleşse, annesi baksa insan gözü kaymıştır der geçer. Hadi diyelim öyle düşünmedin, bunu sevgiline niye anlatırsın?
Oturmadı kafamda.

Benim komsum diyor ki oğlumun yaninda giyinirim bakmaz ama ne kadari soyunup ne kadarı giyinik bilmem 19 yaşında oğlu, kendi 47 yaşında... banada akil veiryor 3 yaşımda oğlumun yaninda soyunup giyinirsem merak etmez hic bakamz ilerde diye:) belki durum bunlardada böyledir... ben yadırgarım şahsen ama mahrem yerleirni gördüğünü nisanli mi dedi

Kremlerini sürmesi filan normal olabilir belki de
Sizin yaklaşımınızda bence yanlış olaya. Annesi başka odada duracağına sevgilinize diyebilirsiniz 30 yaşında adamsın sen çekil git odana sen utanmıyor Musun o kadının karşısında o şekilde durmaktan diye

Ben 4 aylık bebeğimin yanında duştan çıkınca giyinmeye çekiniyorum onlar bayağııı bayağıı aşmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…