- 23 Ağustos 2012
- 52.064
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.617
- 898
- Konu Sahibi kestane_sekeri
-
Konu nerden acildi da sevgilin sana bunu anlatti?
Durup dururken annem evde ciplak geziyo dememistir sanirim.
Merhaba kk hatunları
Aslında dert midir bilmiyorum ama çok huzursuz oluyorum şubat gibi sevgilimle nişanlanmayı planlıyoruz seneye yaz da evlenmeyi. Ama sanırım şu an en büyük sıkıntımız annesi. Oğluna sırtını keseletiyor, vücudum kaşınıyor diyip oğlunun yanında anadan üryan duruyor, vücuduna sürülcek kremleri oğluna sürdürüyor. Bu kadın yatalak değil, bu kadının kocası da sağ. Neden benim sevgilime yaptırıyorkendi yatak odasında da durabilir eğer kaşınıyosa ve bişey giyemiyosa üzerine, neden sevgilimin yanında duruyor kafam allak bullak kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim o yüzden mi yadırgıyorum sizce normal mi? Sevgilim duştan çıktığında belindeki havlu düşünce mahrem yerlerine falan bakmış. Kafayı yemek üzereyim ben nolur bi fikir verin bana (
Adam sapık bence ama konu sahibi annesine takmış. Ya kim böyle bir şeyi annesine kondurur da gidip sevgilisine anlatır bana baktı diye? İğrenç.Sevgili normal degil bence
Kim durup duruken havlum dustu mahrem yerlerim gorundu der???
Merhaba kk hatunları
Aslında dert midir bilmiyorum ama çok huzursuz oluyorum şubat gibi sevgilimle nişanlanmayı planlıyoruz seneye yaz da evlenmeyi. Ama sanırım şu an en büyük sıkıntımız annesi. Oğluna sırtını keseletiyor, vücudum kaşınıyor diyip oğlunun yanında anadan üryan duruyor, vücuduna sürülcek kremleri oğluna sürdürüyor. Bu kadın yatalak değil, bu kadının kocası da sağ. Neden benim sevgilime yaptırıyorkendi yatak odasında da durabilir eğer kaşınıyosa ve bişey giyemiyosa üzerine, neden sevgilimin yanında duruyor kafam allak bullak kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim o yüzden mi yadırgıyorum sizce normal mi? Sevgilim duştan çıktığında belindeki havlu düşünce mahrem yerlerine falan bakmış. Kafayı yemek üzereyim ben nolur bi fikir verin bana (
Babası da brazzerdaki kel adammış.
Yav he he.
Çok saçma bi yorum yani ne demek o baktığı yerden çıktı onların yaşadığı resmen edepsizlik ve ahlaksızlıktır.Oha annesi ya bi sakin olun o baktığı yerden çıkmış bi zahmet paranoyalarınız varsa evlenmeyin oğlunuz falan olur maazallah!!!
Muhtemelen havluyu gevsek bagladiSevgili normal degil bence
Kim durup duruken havlum dustu mahrem yerlerim gorundu der???
Ya evet değil mi?Adam sapık bence ama konu sahibi annesine takmış. Ya kim böyle bir şeyi annesine kondurur da gidip sevgilisine anlatır bana baktı diye? İğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?