- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi kestane_sekeri
-
Olaya mahremiyet yönünden bakacak olursak;namahrem değil ama edep haya diye birşey var
+1 nasıl bir aile bunlar ya
Evlenme bence bunlar hic saglikli bir aile degil
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sayenizde bi tek bana tuhaf gelmediğini anladım
Anadan üruan geziyo demedi, kaşıntısı olduğu için çıplak dedi. Yalan söylediğini düşünmüyorum kadında acayip bi oğluna düşkünlük var. Ben de kendi odası varken sevgilimin yanında çıplak durmasının kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Neye inanmak isterseniz inanın size kalmış
Peki şimdi napacaksın?
Sevgilinizin annesinin akıl ve beden sağlığı yerinde miymiş acaba
Yatalak olur vücudunda yaralar vardır bakıcı tutacak durumu yoktur anlarım
Sürekli olarak mı evde o şekilde geziyormuş
Eğer öyleyle büyük sıkıntı
Bu eve çat kapı kimse gelmiyo mu
Kapı cam hiç mi açılmıyo bu evde
Sevgilinizin bunu size anlatma şekli ne şekilde
Şikayet eder gibi mi normal bir şeymiş gibi mi
Gerçi ikiside tuhaf henüz nişanlı değilsin evli değilsin kim bu kadar mahremini anlatır 3.bi şahısa oda tartışılır. Son olarakta bu sevgilin seni aldatan sevgilin mi?
Aldatmak sadece soyunup sevişmek değildir CNmBildiğim kadarıyla aldatılmadım:) sürekli değil vücudunda yara ve kaşıntı olduğu süre bi hafta falan durdu.
İşte bu konuyla ilgili içim rahat değil, zaten o yüzden konu açıp fikir almak istedim herkesten. Yok insanların yanında durmuyor, evde kimse yokken öyle duruyomuş kaşınıyo diyeAldatmak sadece soyunup sevişmek değildir CNm
Ama senin için rahatsa bize bişey düşmez elbette
Diğer konuda ise net cvp alamadım. Anlatım tarzı filan. Sizin yanınızda mı o şekilde duruyor
Bana sevgilim anlattı, ama çok normal karşılıyo. Annem o diyo. Evet annesi olabilir ama sen de 3 yaşında çocuk değilsin. 30 yaşındasın. Hastalık olur eli ayağı tutmaz yeri gelir altını bile değiştirir annesinin ama eli ayağı tutan kadın kaşınıyorum diye yanında çıplak duruyo. Aklıma enseste kadar her şey geldi. Kimseye bişey anlatamıyorum çünkü anlatılabilecek bişy değil.
Konu nerden acildi da sevgilin sana bunu anlatti?
Durup dururken annem evde ciplak geziyo dememistir sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?