Annesi sevgilimin yanında çıplak duruyor:(

namahrem değil ama edep haya diye birşey var
Olaya mahremiyet yönünden bakacak olursak;
Akıl baliğ olan bir bayan tek başına evde bulunduğu zaman göbekle diz kapağı arasını örtmesi gerekir. İnsanın yanından ayrılmayan melekler vardır. Bunlar avret yerin açılmasından eziyet duyarlar. Bu bakımdan ev içinde kadın göbek ile diz kapağı arasını örtmesi faziletlidir.

Yani uygun olan kadın sadece eşinin yanında çıplak kalbilir. bluğa ermiş kendi Çocukları da dahil diz ile göbek arası açması haramdır.
Tabiki herkesin yaşantısı kendine, ama yaşantımıza ters gelen insanlarla yaşmak zor olur.

Olaydan daha ilginç olan adamın gelip bunları anlatması.
Hangi normal muhabbet içinde, annem evde anadan üryan geziyor ya da havlum düştü annem oralarıma baktı diye anlatılır ki?
Bir de siz nasıl kavga çıkardınız bunları duyunca, hayır annen bundan sonra yanında çıplak gezemez mi dediniz?
Bilmiyorum bana çok ütopik geldi ya ben böyle birşey duysam sevgilimden hiç tepki vermeden sessizce uzaklaşırdım heralde.
Adamın annesi şimdi nasıl kıskançlık yapılır, ya da nasıl dile dökülür ensest gibi diye ay beynim durdu galiba.

Sen o sevgiline cok dikkat et.
Bi anne evladina sapik duygular beslemez, rahattir mezhebi genistir vs o ayri, bn 4 yasindaki oglumun yaninda soyunmiyorum mesela ama senin o sevgilinde bi seyler ters.
Gelip kiz arkadasina boyle detaylar vermesi hic normal degil

O kadının kocası yok mu essek kadar adamın yanında karısı anadan üryan gezecek kocası bi hössssssst diyemeyecek yuh oha çüş yani daha neler görecek bu gözlerim

Sevgilinizin annesinin akıl ve beden sağlığı yerinde miymiş acaba
Yatalak olur vücudunda yaralar vardır bakıcı tutacak durumu yoktur anlarım
Sürekli olarak mı evde o şekilde geziyormuş
Eğer öyleyle büyük sıkıntı
Bu eve çat kapı kimse gelmiyo mu
Kapı cam hiç mi açılmıyo bu evde
Sevgilinizin bunu size anlatma şekli ne şekilde
Şikayet eder gibi mi normal bir şeymiş gibi mi
Gerçi ikiside tuhaf henüz nişanlı değilsin evli değilsin kim bu kadar mahremini anlatır 3.bi şahısa oda tartışılır. Son olarakta bu sevgilin seni aldatan sevgilin mi?

Çıplak mı
Ben olsam sevgilimi 1 dk daha o evde yasatmazdim. Ya gel evlenelim ya da kendi evine çıkıyorsun başka seçeneğin yok derdim çünkü gercekten anormal...

Bildiğim kadarıyla aldatılmadım:) sürekli değil vücudunda yara ve kaşıntı olduğu süre bi hafta falan durdu.

Bildiğim kadarıyla aldatılmadım:) sürekli değil vücudunda yara ve kaşıntı olduğu süre bi hafta falan durdu.
Aldatmak sadece soyunup sevişmek değildir CNm
Ama senin için rahatsa bize bişey düşmez elbette
Diğer konuda ise net cvp alamadım. Anlatım tarzı filan. Sizin yanınızda mı o şekilde duruyor

Aldatmak sadece soyunup sevişmek değildir CNm
Ama senin için rahatsa bize bişey düşmez elbette
Diğer konuda ise net cvp alamadım. Anlatım tarzı filan. Sizin yanınızda mı o şekilde duruyor
İşte bu konuyla ilgili içim rahat değil, zaten o yüzden konu açıp fikir almak istedim herkesten. Yok insanların yanında durmuyor, evde kimse yokken öyle duruyomuş kaşınıyo diye

3 yaşında bi çocuğun yanında bile çıplak durulmamalı.

çok tuhaf. iğrenç hatta

Valla arkasim ben sevgilinin annesinden daha cok sevgilini anormal buldum. Normal bir seymis gibi sohbet arasinda anlatilacak seyler degil bunlar. Annem evde ciplak gezer kremlerini bana surdurur hepsini gectim havlum dustu annem cinsel organima baktiyi bir insan neden anlatir ki.
Yanlis dusunuyor olabilirim elbet ama bence anormallik bariz sekilde sevgilinizde.
Hic kimse birakin evladini kocasini evde tekken bile anadan uryan gezmez deli degilse. Cok ütopik bu anlattığı.
Sahsen bana sevgilim boyle birsey anlatsa ilk verecegim tepki ona olur sapik misin sen diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…