Annesi sevgilimin yanında çıplak duruyor:(

Ay hakikaten çüş yani tamamen çırılçıplak gezmek nedir ya midem bulandı gerçekten

Erkek arkadaşın ve annesi hasta bence psikolojik sorunları var sorsaydın babaları da çıplak geziyor mu diye.

Konuşurken konu oraya nasıl geldi ki ?
Havadan sudan bahsederken sevgiliniz birden " ben bir gün duştan çıkmışım belimde havlu,sen düşüver......" gibi mi oldu ? Biraz saçma geldi bana.
Ya sevgiliniz yalan söylüyor , ya siz !

bence konunun kendisinden çok sevgilinizin bunu size anlatması tuhaf,
çünkü çıplaklığı normal karşılayan bir aile olsalardı adam gelip size bu detayları anlatmazdı, normalleştirmiş ve benimsemiş olurdu.
benim midem bulanır ve ayrılırdım, bir an bile tereddüt etmezdim.

e peki ne dedi tatlım?? tm deyip kabul mu etti? sen sebep olarak ne sundun? bunları mı söyledin direk??

e peki ne dedi tatlım?? tm deyip kabul mu etti? sen sebep olarak ne sundun? bunları mı söyledin direk??
Evet bunları söyledim, daha öncede bu konu yüzünden ayrılmak istemiştim konuşucam demişti konuşmuştu bidaha böyle durmaması hakkında kadın da tamam demişti. Ama ben aklımdan atamıyorum. Devam edemicem tabi ki tamam demedi , biraz sakin kalalım dedi.

Ya çok sıkıntılı bir durum benim ailemde de böyle şey olmaz hani tamam annesidir kremini sürdürür ama böyle soyunmak bakmak felan hoş değil. Ayrıca neden gelip sana bunu anlatıyor ki

Cok normal karşılıyor ise size niye anlattı??

Ohaaaa ben şok ben iptal. Kaç bacım kaç bunlardan çok basın ağrır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…