- 3 Nisan 2014
- 36.762
- 150.779
- 798
- Konu Sahibi kestane_sekeri
-
Komple hiç bişey yokmuş
10 ay oldu bu olayda 1.5 ay önce olduNe zamandır berabersiniz
Pardon eski tarihli imiş canım özür dilerimBen tanışmadım bana erkek arkadaşım anlattı
Bilemedim canım ama tuhaf anlatması10 ay oldu bu olayda 1.5 ay önce oldu
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, biraz önce konuştum ve bu ilişkiye devam edemiceğimi söyledim. Çünkü huzursuzum, bu olaylar olduğundan beri aklımdan atamıyorum.
Herkese teşekkürler tekrar, iyi günler.
Evet bunları söyledim, daha öncede bu konu yüzünden ayrılmak istemiştim konuşucam demişti konuşmuştu bidaha böyle durmaması hakkında kadın da tamam demişti. Ama ben aklımdan atamıyorum. Devam edemicem tabi ki tamam demedi , biraz sakin kalalım dedi.e peki ne dedi tatlım?? tm deyip kabul mu etti? sen sebep olarak ne sundun? bunları mı söyledin direk??
Cok normal karşılıyor ise size niye anlattı??Bana sevgilim anlattı, ama çok normal karşılıyo. Annem o diyo. Evet annesi olabilir ama sen de 3 yaşında çocuk değilsin. 30 yaşındasın. Hastalık olur eli ayağı tutmaz yeri gelir altını bile değiştirir annesinin ama eli ayağı tutan kadın kaşınıyorum diye yanında çıplak duruyo. Aklıma enseste kadar her şey geldi. Kimseye bişey anlatamıyorum çünkü anlatılabilecek bişy değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?