Annesi sevgilimin yanında çıplak duruyor:(

Ben erkek arkadaşınızda bir gariplik, bir abartı durumu olduğunu düşünüyorum
Eşimde bana evde çıplak geziyorsun der ama bahsettiği durumda kısa askılı ev elbisem vardır üzerimde
Kaç yaşında kadın evde üryan gezmiyordur yani
Bu arada havlu düştü annem baktı kısmı da bana biraz fantazi gibi geldi, adam belli ki beyninde bu tür şeyler kuruyor
Sıkıntının annede olduğunu sanmıyorum

Her ailenin samimiyeti farklıdır tabii ama bir annenin oğlunun yanında tamamen çıplak durması çok garip, anne kız olsa baba oğul olsa yadırgamam ama bu samimiyet de biraz fazla, onlar rahatsız olmuyor demek ki, bazı insanlar böyle

Ne siz normalsiniz: Bunlar bana normal gelmedi hadi bir de size sorayım dedim diye konu mu açılır? Anında biterdi ilişki.
Ne sevgiliniz normal; Adam ensest hikaye yaşıyor evinde resmen.

Anne konusunda şüphedeyim. Bu adam uyduruk ve pis fantezi dünyasını aktarıyor sadece gibi geldi. Ki böyle adamlar genelde kendini gizler açmaz yani ulu orta.

Geriye dönersek eğer problem sizde oluyor. :)

Çüş demekten başka bir şey gelmedi içimden
Tabi ki normal değil ne saçmalık ya hu.
Sevgiliniz ne diyor?

Annesi neyin pesinde! Valla ban yemek istemiyorum buraya nokta koycam siz anlayın....... ....... ........... ......... ! Benim kv felçli biz varken bile eşimi çağırıyor lavaboya giderken hiç çekinmiyor. Evde kızı gelini dururken eşinle gidiyor tuvalete. Yanında soyuyor üstünude tabi. Ilk evlendigimde psikolojim bozuldu. Ama çözüm buldum o eşime seslenince hemen lavaboya koştum eşime senin gelmene gerek yok ben'annemle' giderim dedim sorun bitti. Ama kv çok sinirlendi. Ogluyla gitmekten totosunu ona göstermekten ne anlıyor bilemiyorum.!

S
Çüş demekten başka bir şey gelmedi içimden
Tabi ki normal değil ne saçmalık ya hu.
Sevgiliniz ne diyor?

Sevgilimle 10 aydır birlikteyiz. Bu olay bir buçuk ay kadar önce oldu. Hep bu konu yüzünden tartışıyoduk sonra annesini karşısına alıp bunun normal olmadığını falan söyledi konuştu kadın da tamam dedi ama ben beynimden atamıyorum

komple mi çıplakmıs
alt üst yani
yoksa sadece göğsü falan mı

( ikisi de normal değil de merak ettim)

Hım bilemiyorum ki içlerine girmeden emin olamazsınız. Sevgilinizin size anlatması da normal gelmedi bana.

Bence sevgilinde sorun var.
Bu olay gerçekse bunu bu şekilde sana anlatması normal değil.
İki seçenecek var ya sevgilin tam bir sapık yada annesi harbiden sıkıntılı.
Asıl mesela bunu sana anlatırken senin bunu kabullenmeni beklemek.
Bak önceden biliyorduna gelecek konu.
Yarın sen yada çocuklarının yanında böyle davranmalarını kabul etmiyorsan şuan arkana bakmadan kaçmalısın.

Sizin yanınızda mı konuştu. Bana sanki sevgiliniz bunları uyduruyor gibi geldi. Annesiyle birebir tanıştınız mı hareket bakış vs işe analiz edebilirsiniz

Sizin yanınızda mı konuştu. Bana sanki sevgiliniz bunları uyduruyor gibi geldi. Annesiyle birebir tanıştınız mı hareket bakış vs işe analiz edebilirsiniz

hic normal degil kız cocuguda olsa erkek de olsa yanında bu sekilde dolasmamalı anne..elden ayaktan duserde ogluda yıkar annesini gerekirse saglık soz konusu cunku.. insan evde tek bile cırılcıplak dolasmaz yahu enteresan bir durum

oğluna aşık, tipik türk anneleri yüzünden nesiller sorunlu yetişiyor. bu illa ki cinsel boyutta olacak diye bir şey yok ama çocuklarına yapışık, her istediğini yapan, bir dediğini iki etmeyen annelerin çocukları da doğal olarak birey olamıyor. Kadın da oğluna o kadar bağlı ki, kendi hayatını kurma fikrine bile dayanamıyor. direkt cinsel bir eğilim olmasa da, başka bir kadın resme girince samimiyeti artırma çabası gibi. annesinin evinden çıkamamış, yumurta kırmayı bilmeyen erkeklerden birey olması beklenemez. annesiyle bu kadar yakın biri, ortada ensest olsun olmasın bence çok tehlikeli. Daha sonra ayrı eve çıktığında eşinden beklentilerini düşünmek bile istemiyorm.

Ayrıca size anlattığına göre yani konu bir haber değeri taşıdığına göre çocuk da bu hareketleri normal görüyor olamaz. zaten normal bulsaydı neden anlatsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…