- Konu Sahibi kestane_sekeri
-
Çüş demekten başka bir şey gelmedi içimden
Tabi ki normal değil ne saçmalık ya hu.
Sevgiliniz ne diyor?
komple mi çıplakmısAnadan üruan geziyo demedi, kaşıntısı olduğu için çıplak dedi. Yalan söylediğini düşünmüyorum kadında acayip bi oğluna düşkünlük var. Ben de kendi odası varken sevgilimin yanında çıplak durmasının kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Neye inanmak isterseniz inanın size kalmış
Hım bilemiyorum ki içlerine girmeden emin olamazsınız. Sevgilinizin size anlatması da normal gelmedi bana.S
Sevgilimle 10 aydır birlikteyiz. Bu olay bir buçuk ay kadar önce oldu. Hep bu konu yüzünden tartışıyoduk sonra annesini karşısına alıp bunun normal olmadığını falan söyledi konuştu kadın da tamam dedi ama ben beynimden atamıyorum
komple mi çıplakmıs
alt üst yani
yoksa sadece göğsü falan mı
( ikisi de normal değil de merak ettim)
Sizin yanınızda mı konuştu. Bana sanki sevgiliniz bunları uyduruyor gibi geldi. Annesiyle birebir tanıştınız mı hareket bakış vs işe analiz edebilirsinizS
Sevgilimle 10 aydır birlikteyiz. Bu olay bir buçuk ay kadar önce oldu. Hep bu konu yüzünden tartışıyoduk sonra annesini karşısına alıp bunun normal olmadığını falan söyledi konuştu kadın da tamam dedi ama ben beynimden atamıyorum
Sizin yanınızda mı konuştu. Bana sanki sevgiliniz bunları uyduruyor gibi geldi. Annesiyle birebir tanıştınız mı hareket bakış vs işe analiz edebilirsinizS
ohaKomple hiç bişey yokmuş
Sizin yanınızda mı konuştu. Bana sanki sevgiliniz bunları uyduruyor gibi geldi. Annesiyle birebir tanıştınız mı hareket bakış vs işe analiz edebilirsiniz
Konularına baktım canım bir de erkek arkadaşının msjlarını yakalamışsın zaten arkadaşın vukuatlıBen tanışmadım bana erkek arkadaşım anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?