o kadar lafı yiyip bide üstüne el mi öpmeye gideceksin?? Daha neler diyeyim..Ha ayrıca demişsiniz ya 'erkek arkadaşım kesinlikle beni korur laf söyletmez' diye öyle birşey olmayacak, annesinin dul olduğunu kayınpederinizin olmadığını söylemişsiniz , iyice annesine bağlı olacak evlenince
Gitme diyeceğim ama erkek arkadaşın elini öpmeye niye gitmedin diye
laf vurur mutlaka.
Onların anası babası pek kıymetli olur bu durumlarda!
Haklı haksız bakmazlar, o büyük saygı göstermelisin der geçerler..
Ben olsam gitmem. Yüzük yok sorumluluk yok.
Ayrıca annesiyle iyi olmanı istiyorsa ( ki ister mutlaka)
annesi seni aramalı ve en azından halini hatrını sorup seni davet etmeli.
Bunun başka yolu yok.
Ayrıca önerim askere gitmeden söz işine girişmemendir.
Boşuna omuzlarına sorumluluk stres yüklenir.
Erkek arkadaşın da askerdeyken daha zor gelir.
O süreyi kısa tutmak en güzeli.
Bence söz nişan düğüne üç ay kala yapılsa ideal oluyor..
Senle evlendikten sonra o eve sahipleneceginize ve kendisine sahip cikmayacaginiza, birsey kalmiyacagini düsünüyor sanirim.
Ipleri kendi elinde tutmak istiyor, onun yüzünden kardesinin üstüne yapilmasini istiyor, sanirim kardesi bekar ve hala annesiyle ayni evde yasiyordur.
Sevgilin bence kardesinin degilde, annesinin üstüne versin tapuyu, niye cocuklarda dursunki. En azindan annesine birsey olursa miras ikiye bölünür. O sartla kabul edebilir, eger kardesine vermek istemiyorsa, ondan birsey alamam sonra diye korkuyorsa.
Yok kendi hakki varsa evde, kendiside maddi katkilarda bulunduysa evi alirken, ozaman baska.
Peki sen bayramda gidecekmisin? El öpecekmisin?
Valla evlenmek istiyorsan yapacaksin mecbur. Yok kesip atarim öyle aileye gelin gitmem, simdiden basladi bile bile lades yapmam dersen gitme.
Ayrica zaten sözlü degilsen, nisanli degilsen ne isin var onlarin evinde anlamadim, ister bayram olsun ne olursa olsun. Okadar girip cikmaya ne gerek var.
Canım dediğin gibi laf vurduracak. Söz olmadığı için gitme zorunluluğu yok aslında ama sürekli gidip gelirdim. Bayramda elini öpmeye gitmezsem uzar gider ve bir daha asla aram iyi olmaz. Annesi dul olduğu için kendini sürekli acındırıyor. Sence erkek arkadaşıma önceden , annen davet etmezse arayıp gelmeyeceğim desem uygun olur mu ? Kendi kafama göre hiç bir şey yok gibi elini öpmeye gitmek istemiyorum. Ama annesinin benden özür dilemesini istiyorum
Sana şu kadar söyleyeyim özür asla dilemez.
Erkek arkadaşın da o büyük der annesini o kadar eğmez.
Ama bence de şimdiden konuşurken söyle bayramda elini öpmeye gelmeyeceğim annenin
o evden nasıl çıktım en son biliyorsun. Haberin olsun boşa beklenti yapma..
O eve tekrar gelmem için annenin arayıp davet etmesi gerekir de.
Ona göre annesiyle konuşsun aratsın.
Eğer bu kadarını bile yapmayıp sırf senin eğilmeni beklerse.
Korkman gerekir. Evlendikten sonra daha beter olur canım.
Yıkıcı Değil Yapıcı olmak istiyorum. Annesi iyi biri değil diye erkek arkadaşımdan soğuyamıyorum. Geçmişimiz var ve saygısı sevgisi hep var bana karşı. O gün beni korudu ve annesini çiğneyerek çıkıp gittik evden.
Evlendikten sonra dediğin gibi baba olmadığı için annesini daha çok koruyacak olabilir. Kafam çok karışık.
Sana şunun için yorum yapabilirim...
Daha ortada bir şey yokken iç içe olmak cidden insanı kırıyo ne kadar mesafe o kadar iyi her şey erkek arkadaşının istediği gibi olmamalı bu konuda bir çizgi olmalı gelme gitme konusunda...
İkincisi askere gitcek dedin bu sefer karşı tarafın senden beklentileri artıcak aradı aramadı geldi gelmedi vsss sen erkek arkadaşının yokluğuna alışmaya çalışrken bide onun aile sorunu çıkıcak ortaya he diceksin kimse gitmiyo mu gidiyo ama benim erkek arkadaşmda çok istedi sözlenelim falan yok dedim şu an askerde ben gerektiği zaman ailesini arıyorum yani ister ararımm ister aramam,bi kere mesela telefonda hiç gelmedin demişlerdi bende çok sıcak vs diye geçiştirdim demem o ki sözlü olsaydk demekki bizz bunlar hep sorun olcaktı en azndn öyle yükümlülüğün olmuyo yani bu konuda iyi düşün derim ...
Bu arada kaç yaşındasınız sen ve erkek arkadşn ?
oErk arkadaşım 23, ben 20. Söz yapmayı istiyorum. Çünkü ben o gelme gitme meselelerini çok yaptım zamanında. Yani söz olmasa da benden bekleyecek annesi. Sözlenmeden gitmez erk. arkadaşım , çünkü askere aslında daha gitmek istemiyordu. 2yıl sonra kısa dönem olarak gitmek istiyordu , benim isteğim için gidecek, uzun dönem yapacak. Bunun dışında bazı özel sebeplerde var tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?