Annesinden Gelin Kızına..

Yeni gördüm Hanım,tebrik ederim,Allah mesut etsin.
Daha dün okula başlamış gibi geliyor değil mi,ben de aynı hissediyorum bazen.
Ne zaman büyüdü diyor insan,sanki bir çırpıda kocaman olmuş gibi :)

Çok teşekkür ederim sağol..
Aynen daha dün gibi sanki doğup büyümeleri okula başlamaları filan..
Yıllar su gibi akıp geçiyor işte,olan bize oluyor yaşlandığımızı fark ediyoruz burada.:KK68:

Hayırlı olsun Hanım abla , Rabbim bi ömür mesud bahtiyar etsin inşallah .

Çok teşekkürler hannazcım sağol,amin inşallah.:KK68:

Hayırlı uğurlu olsun, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim :)

Çok teşekkürler sağolun :KK68:

Çok duygulandım.:KK200:
Dilerim bir ömür boyu birbirinizden hiç ayrılmadan, bağlarınız sımsıkı yaşarsınız.
Hem daha torun seveceksiniz, en güzel kısmı oymuş :KK200::KK46:

Amin inşallah çok teşekkürler sağolun :KK68:
Çok erken ona önce kayınvalideliğe biraz alışayım sonra torun gelsin :KK46:

Hep mutlu huzurlu olsunlar inşallah.. herkesin evladı.. gözlerim doldu, ne yapalım dünyanın kanunu bu..benimki küçük daha ama.. goz açıp kapayana seneler geçiyor değil mi abla..

Amin çok teşekkürler sağol.
Maalesef öylede tek olunca bide,helede gurbete gidince alışmak biraz zaman alacak herhalde.
Küçük kalacaklar zannediyoruz ama büyüyorlar işte :KK68:

Yarın sabah gidiyoruz kısmetse,bakalım ilk defa misafir ağırlayacak evinde.
1 hafta kalıp döneceğim,benden 100 tane köfte istedi hınzır hazıra konacak tabi.:eek:

Çok daha zor oluyordur :KK17:
Çok duygulandım ayrıca çok güzel ifade etmişsiniz kendinizi.. Mutluluklar diliyorum kızınıza :)

Cidden zor oluyor.
Teşekkür ederim sadece duygularımı aktarmak istedim.
Burada gurbete giden genç kardeşlerimizin belkide anneleri adına anlatmak istedim.

Off işyerinde olmasaydım kesin hüngür hüngür ağlardımm :KK42:
Annemde bunları mı hissetti ya, ben ona kıyamam kiii
Günde 3 kere sesini duymazsam eksik kalıcam sanki.. Mutlaka arıyorum sesini duyuyorum öyle rahatlıyorum.
Aramızda sadece 5-10 dklık bir mesafe var, ama sanki gurbetteymiş gibi hissediyorum.
Evet babamı da özlüyorum ablamı da özlüyorum ama annem bambaşka benim için.
Ona hep çok düşkündüm, evlenince çok daha fazla düşkün olmaya başladım. Değerini daha iyi anladım galiba.
Sizin kızınız gurbetteymiş, eminim o da sizi çok özlüyordur
Allahım ömür boyu mutlu bir ömür sürmelerini nasip etsin inşallah :nazar:

Off işyerinde olmasaydım kesin hüngür hüngür ağlardımm :KK42:
Annemde bunları mı hissetti ya, ben ona kıyamam kiii
Günde 3 kere sesini duymazsam eksik kalıcam sanki.. Mutlaka arıyorum sesini duyuyorum öyle rahatlıyorum.
Aramızda sadece 5-10 dklık bir mesafe var, ama sanki gurbetteymiş gibi hissediyorum.
Evet babamı da özlüyorum ablamı da özlüyorum ama annem bambaşka benim için.
Ona hep çok düşkündüm, evlenince çok daha fazla düşkün olmaya başladım. Değerini daha iyi anladım galiba.
Sizin kızınız gurbetteymiş, eminim o da sizi çok özlüyordur
Allahım ömür boyu mutlu bir ömür sürmelerini nasip etsin inşallah :nazar:

Amin inşallah çok teşekkürler:))
Gurbet daha sancılı oluyor,telefon olsada yanında olmak daha bambaşka.
Yanındaydık babasıyla ben dün döndüm,sabah kalhvaltı hazırlıyordu bana arabayla çıkıp dolaşıyorduk yemek yiyorduk.
Özlem bitmiyor maalesef..

Akşam kızım geliyor 2 gün kalacak hasret gidereceğiz :KK74: canı lazanya çekmiş yaparmısın dedi yapmazmıyım hiç.
Hazırladım bile akşama pişecek sadece..

Bir kış günü doğdun hayatımıza girdin,miniciktin gece uyumaz sürekli kıpırdanırdın.
Öyle böyle derken okula başlama yaşın geldi,baban ve ben seni okula bıraktık ürkek bir ceylan misali sırada bekledin.Gözün bizi arıyordu sürekli,sınıfa girdin bir şaşkınlık yaşadın bir anda..
İlkokulda 5.sınıfta beraberdik,babanı göreve uğurladık ana kız başbaşa 2 yıl geçirdik,hem anne hem baba oluvermiştim bir anda.
Sonra okul yılların devam etti başarılı bir öğrenciydin,taki lise 1'de 5 tane zayıf getirene kadar,buradada baban yine yoktu dış görev nedeniyle yine yanlızdık.
Sonra üniversite başladı,bu sefer sen bizi yanlız bıraktın,tam 6,5 sene tek başına bu hayatla mücadele ettin be çocuğum..Yemek yerken bile boğazıma diziliyordu yemekler,acaba açmı tokmu diye düşünmekten kendimi alamıyordum.
Sevdiğin yemeği yerken babana hep diyordum,kızım bu yemeği çok seviyor keşke olsada beraber yeseydik diye.Gözler yine ıslanıyor..
Ne yapıyor acaba dersleri nasıl diyede düşünmekten kendimizi alamıyorduk.
Gün geldi bir arkadaşım var dedin,kimdir necidir derken zamanı geldi baban sordu kimmiş bu arkadaşı dedi.Kaşları çatıldı çünkü kızının evlilik düşüncesi vardı.
Velhasıl evlat önce ben tanıştım arkadaşınla,çok garip bir duyguydu karşımda çocuğumla evlenmek isteyen birisi vardı..
Sert ve mesafeliydim ona karşı,çünkü ilk defa görüyordum mesafe koymak istedim..
Çok sonrada ailesi, geldi evimize tanıştık biz gittik onlara yaşanan herşeye sen şahit oldun.
İstemeye geldiler o anda seni isterlerken babana baktım,yüzünde hüzün ve stres vardı hayırlı uğurlu olsun derken,ben gözyaşlarımı akıttım..
Nişandi nikahtı kınaydı düğündü derken,herşey tamamlandı sen şimdi bizlerden uzak eşinle beraber bir yola girdiniz.Birbirinize sevgi ve saygınızı asla yitirmeyin,destek olun kenetlenin çocuklarım..
Seni önce Allah'a sonra ailesine emanet ettim.
Herşey gönlünce olsun kızım,çok ama çok mutlu olun.

Seni çok seven annen ve baban :KK60::KK74:

Bu yazdıklarınızda tüm annelerin duygularına tercüman olmuşsunuz . Kızım evleneli daha bir hafta oldu ve o da gurbette varsın yerlerinde mutlu olsunlar. :KK60: Bu süreçte bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım . Babalar kızlarını başka bir erkekle görmekte zorlanıyorlar galiba ve arayı bulmakta her zaman olduğu gibi biz annelere düşüyor.:KK66:

Bu yazdıklarınızda tüm annelerin duygularına tercüman olmuşsunuz . Kızım evleneli daha bir hafta oldu ve o da gurbette varsın yerlerinde mutlu olsunlar. :KK60: Bu süreçte bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım . Babalar kızlarını başka bir erkekle görmekte zorlanıyorlar galiba ve arayı bulmakta her zaman olduğu gibi biz annelere düşüyor.:KK66:

Bir anne olarak duygularımı aktarmak istedim sadece,kızınızada bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Dediğiniz gibi yerlerinde mutlu ve huzurlu olsunlar yeterki..
Burada babalar için biraz sıkıntı,kızlarını çok ta paylaşmak istemiyorlar,bizede çok iş düşüyor arayı bulmak gibi.:KK60:

Back
X