- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.591
- 498
- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
önceeri annemlere misafirperverlikte sıfır olduklarından dolayı üzülür canımı sıkardım,artık onu da gectim sinirlenince ağzına geleni söylüyor işte aile ortamlarını beğenmiyorum hiç..ama seviyor beni diye düşünüp düzelir evlenince diyorum ona kalsa sinirendirdin söyledim dedi bida söylicenmi dediğimde sende sinirledirme beni diyor((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( mecbur değilim ama alışkanlıkk bi anda nasıl biticek diyorummm (( millet 2 ay sonra düğün var biliyor sevmeyenler sevinceekkk ((
konustum ben onlada bak sevmiyorum bu huylarını dedim insan ne kadar sınırlenirse sinirlensin böyle kelimeler kullanılmaz diyorum dedim söyledim ben böyleyim gördün işte dedi 2 ay var kararını ver o zaman zorlamicam bu kez dedi arkasından ağladı telefonda.. sinirlyken söylüyor acımıyor bana sakinkende seviyor üzülüyor ağlıyor bende değişiceni sanmıyorum ben onu hiç sinir etmemeliyim yoksa cekemiyor beni kızınca söylüyor ağır sözler( napcamı sasırdım delircem.düşünmekten kafayı yiyicem
kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??
önceeri annemlere misafirperverlikte sıfır olduklarından dolayı üzülür canımı sıkardım,artık onu da gectim sinirlenince ağzına geleni söylüyor işte aile ortamlarını beğenmiyorum hiç..ama seviyor beni diye düşünüp düzelir evlenince diyorum ona kalsa sinirendirdin söyledim dedi bida söylicenmi dediğimde sende sinirledirme beni diyor((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( mecbur değilim ama alışkanlıkk bi anda nasıl biticek diyorummm (( millet 2 ay sonra düğün var biliyor sevmeyenler sevinceekkk ((
kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??
kendimden örnek vereyim. eşimin annesi biraz cahil, olmadık yerde laf söyleyen patavatsız bir hanımdır. hani kendisini pek sevmem ama saygısızlıkta etmem. ama eşim kaç kere yanımda azarladı kadını. ben üzüldüm sonuçta anne beğenmesende çocuğundan azar işitmesi hiç hoş değil. ve ilk yıllar bana karşı çok sabırlı tatlı olan eşim şimdi beni de annesi gibi olur olmadık şekilde azarlar. yani diyeceğim annesine yapan gün olacak aynısını hatta daha fazlasını sana da yapacak. erkekler iyiye gitmez. aksine evliliğe ve sana alışıp o cicim aylarını geçer ve senide artık hayatında olan olağan biri kabul edip zamanla saygı sınırını aşmaya başlar
nişalının hiçmi iyi tarafı yok ki bu kadar mı kötü?..sanırım sen içinde bitirmek istiyorsun ve etrafından destek arıyorsun..unutma bu yaşam senin yaşamın, hayat senin hayatın.bugün ayrıl diyende ayrılma diyende yarın senin yanında yakınında olmayacak.insanlar çok değişkendir huyları çok değişmesede hareket ve tavırları yaşam standartları değiştikçe değişir.senin her koşul için yapmann gereken iletişimi düzgün ve tam tutmak heleki evlemeden önce hoşlanmadıklarını dile getirmek olmalı..İçine atma kiminle ne sıkıntın derdin varsa saygı çerçevesinde konuşmalısın ki bu konuşmayı önce kendinle yap ve kendinle yüzleş.Kimin ne dediği değil senin ne hissedip düşündüğün önemli.bazı şeyleri şimdiden görmüş olman sana bir artı kazandırmış,bu doğrultuda istediklerini ve istemediklerini evlemeden önce dile getirip konuşmalısın ve ona görede kararını vermelisin...bir abla nasihatı kim olursa olsun sevdiklerin hakkında kötü konuşulmasına sessiz kalma yarın öbür gün daha ağırları gelmeye başlar..
nişanlımın iyi tarafını sayayım.. ,kavga edince yüzyüzeysek ağlıyor karşımda.
sence canım?kendisine 20 yıl bakan büyüten okutan besleyen emziren hastalandığında her an yanında olan bir kadına dik konuşuyorsa,sence sana da dik konuşur mu?
bence kesinlikle konuşur.hem de sen karşı çıksan da şunu der...
-sen biz nişanlıyken de biliyodun benim tarzım bu...
Allah yardımcın olsun.
Aman Allahim bu adamla nasil bir gelecek dusunuyosun sen canim ? Evlenmeden bunlari soylerse evlenince neler yapar dusunmuyo musun hic ? Ustelik ailende ailesini sevememis eslerle birlikte ailelerde evleniyor diye bir soz var bu gercekten dogru..
Neden kendini sagilatiyosun saygi zaten yok sevgide varsa bile bu saygisizligin altinda ezilir gider. Sen mecburmsun cekmeye ?
Bastan kestir at burdaki cogu insanin soyleyecegi soz bu yolun basindasin yola cikmamis say kendini evlenince basini duvarlara vurmani hic kimse istemez..
Bu iyi bir özellike değil maalesef.
Hatalarını olumsuzları konuşmak yerine ağlayarak çözmeye çalışıyor.
Muhtemelen mevzu onu üzecek şekilde noktalanmasın diye.
Yani size üzülmüyor kendini kurtarıyor ağlayarak,ayrıca standart bir erkeğin kavga esnasında bu tepkiyi vermesi sıradan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?