- 19 Haziran 2024
- 119
- 254
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Birini tanımaya çalışıyorum . Ancak bazı sebeplerden annesine düşkün izlenimi verdi . Kısa süre konuştuk ve açıkçası konuşmayı sürdürmek istemediğimden iletişimi kesmiştim . Bir kaç gün önce ueniden yazdı ısrarla devam etmek istediğini ihmalkar davrandığını falan söyledi . Gerçekten de öyle . Bir yerde yeni işe başlamış, şehir değiştirmiş taşınmış haliyle gerçekten beni hayatına dahil edememişti . Annesi de o sıralar yanındaydı ve adam beni ramazan ayında anca ramazanın son haftası iftara çıkardı
o zamana kadar annesiyle vakit geçirmiş yalnız kalmasın diye.
Çok dağıtmak istemiyorum. Güncele gelirsek ;
Bir hafta şans verdim bu kişiye yeniden . Daha ilgili hayatıma dahil olmaya çalışıyor mesaj arama vs ile . Yarın malum tatil. İkimizde çalışmıyoruz . Normal şartlarda plan yapmasını bekledim ama belli etmedim . Beyimiz kalkmış ailesinin yaşadığı şehre yola çıkmış . Ne oldu birden bir şey mi oldu hayrola yazdım . Babası falan annesini çok sıkmış kadının morali çok kötüymüş . O yüzden gidiyormuş . Şimdi ben mi aşırı reaksiyon veriyorum. Yoksa bu haller normal mi? Sadece aile değerlerine önem veren bir erkek mi var karşımda yoksa anneci bi erkek mi ?

Çok dağıtmak istemiyorum. Güncele gelirsek ;
Bir hafta şans verdim bu kişiye yeniden . Daha ilgili hayatıma dahil olmaya çalışıyor mesaj arama vs ile . Yarın malum tatil. İkimizde çalışmıyoruz . Normal şartlarda plan yapmasını bekledim ama belli etmedim . Beyimiz kalkmış ailesinin yaşadığı şehre yola çıkmış . Ne oldu birden bir şey mi oldu hayrola yazdım . Babası falan annesini çok sıkmış kadının morali çok kötüymüş . O yüzden gidiyormuş . Şimdi ben mi aşırı reaksiyon veriyorum. Yoksa bu haller normal mi? Sadece aile değerlerine önem veren bir erkek mi var karşımda yoksa anneci bi erkek mi ?