- 3 Ekim 2007
- 14.672
- 36.843
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Teyemmüm ulaşılabilecek temiz su kaynağı olmadığında yapılabilir sadece, bu konuyla ilgili özel bir uygulaması olduğunu zannetmiyorum. Tabi ben yetkili bir mercii değilim bu konudaNe itici yorumlar gelmiş. Karşılıklı olarak. Belliki hassasiyeti olan bir insan bu hususta. Ben katılıyorum çekinilebilir bir konu olduğuna. Yapı olarak da mutaassıp bir insanım. ben yıllar önce bunu kadın din görevlisine sormuştum arkadaşım. Buna da yorumlar dizilir de ben duyduğumu söyleyim. Bana söylediği o an için temiz bir taşla teyemmüm yapıp sabahına da duşunu alabilirsin. Eşin de işten gelince alır. Uygularmısın bilmem bana mantıklı geldi. Bence dinimizde, misafirliğe gelen annenin her özelimizi duyması için zorlamaz.
Ben devlete bağlı bir Kuran kursu hocasının bana verdiği cevabı ve benim de bu cevapla tatmin olduğumu belirttim. Teyemmüm manevi arınmaktır. Su bulunsa bile insanlar çekindiği için birlikte olamıyor bence bu da olağanüstü haldir. Siz istediğiniz saatte duşunuzu alın.Teyemmüm ulaşılabilecek temiz su kaynağı olmadığında yapılabilir sadece, bu konuyla ilgili özel bir uygulaması olduğunu zannetmiyorum. Tabi ben yetkili bir mercii değilim bu konuda
Konuyu okumak eğlenceliydi kim duş alıyor kim almıyor tek tek liste yaptım
Ben uyuyamam, kaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi insanım, hem öncesi hem sonrasında mutlaka duşumu alırım.ya konudan bağımsız olarak gerçekten yapar yapmaz hemen gece gece duşa giren kaç kişi var bi ben mi tuhafımben taa ertesi sabah kalkınca ancak girerim
ben çok üşengecim sanırımBen uyuyamam, kaç yıllık evli çoluk çocuk sahibi insanım, hem öncesi hem sonrasında mutlaka duşumu alırım.
Ben geceleri gusül perileri gelip musallat olur diye korkumdan bekletemiyorum sabahıben çok üşengecim sanırım
Banyo yapmak değil zaten amaç gusül abdesti almakKonuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Ne zaman öleceğimizi bilemeyiz gece uyurken de olabilir veya deprem olur o halde cünüp gitmek sıkıntı..ha herkesin inancı farklı tabii..ama tükürük akıntı vs bulaşır kirli hissediyorum ben öyle ikenİlişkiden sonra duş almak şart mı?
Ben öncesinde alıyorum ya da zaten sabahları bazen de işten gelir gelmez duşa giriyorum. Seviştikten sonra illa alınacak diye bir durum yok.
Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Kardeş ne gibi rahatlık sağlardı mesela? Boşanan ve çocuğuyla kalacak yeri olmayan ablasını evine almak istemeyen kardeşler var sonuçta.Keşke kardeşiniz olsaydı daha rahat olurdu
Evlendim 1 ay sonra annemde kalmaya başladım. Kayinvalidemlerle bir oturuyordum köye gidince mecbur anneme geçmek zorunda kaldım evim tekin bir yerde değildi. Babamın evinde bende çok utanmıştım ama dublexti ev . Bir zaman sonra alisiyorsunuz. Bende sürekli kayinpederimi düşünürdüm anlarmi diye. Şimdi 9 yıl olacak nerdeyse kim ne düşünürse düşünsün diyorum. Kocamla yanlız kaldığım tek yer yatak odası onuda utanarak gecirmek istemem açıkçasıMerhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Gerçekden dilerim allah başka dert vermezsin. Şaka gibi ilişki saatini de biz belirliyoruz ne hoşMerhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ahahaha fikir sormuş sadece ya bu kadar önemsemeyin kendiniziGerçekden dilerim allah başka dert vermezsin. Şaka gibi ilişki saatini de biz belirliyoruz ne hoş
Yok vallah önemsemiyorum kendimi hiçAhahaha fikir sormuş sadece ya bu kadar önemsemeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?