Annesiyle birlikte yaşayan evliler

Sakin olun bence kib yaptım zaten.

Taşlanacağım belki, pis damgası yiyeceğim ama ben o seks sonrası kokuları da seviyorum. Hormonlar feromonlar kokuyor. O kokuyla mayışıp sıcacık yatakta uyumak gecenin körü duştan çok daha cazip geliyor. Bir de bazen uyku arasında oluyor bizim mesela. Sabah 7'de 8'de kalkmamız gerekirken gece 3'te duşa mı gireceğiz bir de

Ortaokuldan beri yaz kış her sabah gözümu actigim gibi duşa girerim, evde kim oldugu da farketmez, herhalde her gun seks yaptigimi dusunmuyorlardir.
Dubleks evde farkli katlardaysaniz zaten sorun etmeyin, ama ayni katta ben de yapamazdim, banyo degil sevisme kismina konsantre olamam, o yuzden es ailesiyle falan ayni evde yasayabilen ciftlere hep hayret etmisimdir.

Ben sadece üşeniyom.

Daha hiç yapadık, sabah mı yapalım akşam mı diye düşünmekten yapamıyorum

Hadi seksi geçtim de sırf bu yüzden 2 haftadır banyo da mı yapmadınız?
Yaptıysanız da sorun ne? Hangisinin günlük duş hangisinin seks sonrası duşu olduğu alnınızda mı yazacak?
Normalde insanlar sevişmediklerinde de duş alıyor bunu biliyorsunuz değil mi?

Bunda utanılacak bir durum yok diye düşünüyorum. Bu şekilde huzurunuz kaçar mutsuz olursunuz.

Banyo yapmadım dedim mi

Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Anlamıyorsan şöyle izah edeyim. Müslümanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra gusül abdesti alırlar bunun içinde duşa girerler!

Bekliyor beni, oda geç saatte çocuk uyuyunca yaparız diyor
Kusura bakmayın ama çok güldüm
Çocuk uyucak, tabii bu önemli
Anne duymayacak, banyo yapıldığınıda anlamayacak
Şartların oluşmasını bekleyen karı-koca
Çok komik gerçekten
Adam kv ile beraber yaşamayı böyle hayal etmemiştir bence

Bekliyor beni, oda geç saatte çocuk uyuyunca yaparız diyor

Cinsellik yaşayınca abdest almanız gerekiyormuş. Haliyle duşa girip alıyorsunuz boy abdestini. Peki cinsellik yaşamadık hiç 2 hafta boyunca diyip, duşu da kullanmadığınızı belirtmişsiniz. 2 hafta içinde suyla temas etmek için illa gusül alın diye bir yazılı kural mı olması gerekiyor? Coronadan sonra el yıkama alışkanlığı edinenlerden misiniz?

Annesi yakında kızım sevişinde bi yıkanın artık diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…