- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Hayır Banyo yapmadığımı nerden çıkardınız ben anlamıyorum. Yazın hergün, kışın 2 günde bir banyo yapan biriyim. Ama banyomu işten gelir gelmez erken saatte yaparım rahatlarımCinsellik yaşayınca abdest almanız gerekiyormuş. Haliyle duşa girip alıyorsunuz boy abdestini. Peki cinsellik yaşamadık hiç 2 hafta boyunca diyip, duşu da kullanmadığınızı belirtmişsiniz. 2 hafta içinde suyla temas etmek için illa gusül alın diye bir yazılı kural mı olması gerekiyor? Coronadan sonra el yıkama alışkanlığı edinenlerden misiniz?
Normalde banyomu işten gelir gelmez yaparım. Ama eşimle ilişkiye en erken akşam 10 da girebilirim o saatte de banyo yapınca anlar diye düşünüyorumDevamında "yaptıysanız sorun ne" dedim zaten.
Anneniz nereden bilsin o duşların seks sonrası duşu olup olmadığını?
Banyoya girerken yeminli ifade mi veriyorsunuz sevişmediğinize dair?
Normalde banyomu işten gelir gelmez yaparım. Ama eşimle ilişkiye en erken akşam 10 da girebilirim o saatte de banyo yapınca anlar diye düşünüyorum
Bu yüzden çekiniyorum
Anlamıyorsan şöyle izah edeyim. Müslümanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra gusül abdesti alırlar bunun içinde duşa girerler!
Resmen uyarı gibi:))O ünlemi koyunca çok etkili oluyosunuz cidden.
Resmen uyarı gibi:))
Belki gün içinde yaptınız diye sanmıyor mu anneniz? Sadece akşam yaptığınızı nereden biliyor? Bunu biliyor duş almanızı duyması mı sorun?Hayır Banyo yapmadığımı nerden çıkardınız ben anlamıyorum. Yazın hergün, kışın 2 günde bir banyo yapan biriyim. Ama banyomu işten gelir gelmez erken saatte yaparım rahatlarım
Ama eşimle ilişkiye geç saatte girmemiz gerekiyor çocuğun uyumasını beklemek için
O saatte banyo yapınca anlar bende bundan çekiniyorum daha alışamadım
Yoksa banyomu her zaman yaparım yanlış anlaşılmasın
Normalde banyomu işten gelir gelmez yaparım. Ama eşimle ilişkiye en erken akşam 10 da girebilirim o saatte de banyo yapınca anlar diye düşünüyorum
Bu yüzden çekiniyorum
Aklımız bize yetiyor çok şükür,başka yerden vurmaya çalıştı ..Yok hani sizin aklınız yetmez böyle vura vura anlatalım der gibi hahaha
Bu akşam aşmayı düşünüyorumİlişki yaşadığınız günler 2 kere duş almış oluyorsanız anlar. İşte gelince almayın, gece alın o zaman. Rutin duşunuz zannetsin.
Ha bana sorarsanız isterseniz 5 defa duş alın, anlarsa da anlasın. Evlisiniz, sevişmeniz kadar normal bir şey yok.
Bir defa kendinizi zorlayıp aşın, sonra alışırsınız zaten bu fikre.
Sabah namazi kılacak olanlar ne yapsinOrtaokuldan beri yaz kış her sabah gözümu actigim gibi duşa girerim, evde kim oldugu da farketmez, herhalde her gun seks yaptigimi dusunmuyorlardir.
Dubleks evde farkli katlardaysaniz zaten sorun etmeyin, ama ayni katta ben de yapamazdim, banyo degil sevisme kismina konsantre olamam, o yuzden es ailesiyle falan ayni evde yasayabilen ciftlere hep hayret etmisimdir.
Sabah namazi kılacak olanlar ne yapsin
Ben denetim merci değilim zaten. İsterseniz her gün 5 vakit alın gusül abdesti. Benlik bir konu yok.
Her ilişkiden sonra illa hemen alınmasına farklı bir sebep olarak söyledim ben. Namaz kılanlar ayrıca vakitli almak kalıyor anlamında.
Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Siz bence biraz saçmalıyorsunuz. Anneniz bir gün iki gün bir hafta süreli size kalmaya gelse tamam kendinizi tutun, rutininizi aksatın bu bir derece anlaşılabilir ancak beraber yaşama kararı vermişsiniz yaptığınız büyük yanlış. Kendi evliliğinizi baltalıyorsunuz.Daha hiç yapadık, sabah mı yapalım akşam mı diye düşünmekten yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?