Annesiyle birlikte yaşayan evliler

Bazi sorunlardan dolayı esimin annesigilde bir sure kalmistik.Utanmakk neee?Adam bunu macera gıbı görüyor gizli sakli olunca farkli bir atmosfere giriyordu Ben bir sey söylediğimde evliyiz biz derdi.Banyoya girdikten sonra mutfağa gidip birde atiştırmayı ihmal etmezdi.Ben sabah kahvaltida sanki suc işlemiş gibi kafamı kaldiramazken...

Evet sizde gariplik. Annenizle yaşamanız baştan garip zaten.
Konuyu bilmeden neden annenizle yaşamanız garip diyorsunuz
Neden birlikte kalıyorsunuz, konu ne gibi bir soru sormak çok mu zor
Annem babamdan boşandı, geliri yok ne yapabilirim, sen olsan benim yerimde sende aynısını yapardın diye düşünüyorum

Hasta olabilir, çocuklara bakıyor olabilir, eşi vefat ettikten sonra hava değişimi olaun diye getirmiş olabilirsiniz farklı şehirdeyseniz, köyde oturuyorsa doktora götürmek için şehire yanınıza getirirsiniz, yaşlıdır banyoda düşer diye korkabilirsiniz. Bin türlü sebebi olabilir yani. Hepsini de yaşayan tanıdıklarım var. Mecburi durumlar bunlar...

Bu kadar rahatsan bunları da bir zahmet dert etmeyiver

Farketmez ben yinede doğru bulmuyorum, başka çözüm bulurdum
Kv eşinden boşansa aynı evde yaşamam
Ben böyle düşündüğüm için cevremce çok yadirganiyorum. Sonuçta oda annesini getirebilir seninki ana da o ne? Altımda yanımda oturabilir ama evim bilemedim Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Çok şaşırdım
İlişki esnasında ve sonrasında vücutlar salgı salgılar asıl o zaman hijyenik olmaz vücut. Ha hemen o an duşa gidilmez üşenilir belki ama sabah alınmalı duş
Bundan rahatsız olmuyor musunuz hiç?
İlginç

Aynı kişimi beğenmiyor başka yorumlarınıda.
Ne zaman onun bir mesajını beğenmese biri ona alakasız bir konuda beğenmedim verenlerden kendisi. Başkaları da dile getirmişti diye hatırlıyorum. Bazı üyeler böyle maalesef. Sanal alemde kin tutma şekli.

Vücut salgısından kastınız tamamen normal ve iğrenç olmayan bir şey. Dışkı gibi içinde bakteri de barındırmıyor, iğrenç bir şey de değil. Dolayısıyla ben rahatsız olmuyorum. Her gün zaten duş aldığımı da belirttim. Ben zaten sevişsek de sevişmesek de mutlaka yıkanan insanım. Kendimi gayet de temiz buluyorum. Ve gece yıkanmak bana ızdırap gibi gelir her sevişme sonrası

Ne zaman onun bir mesajını beğenmese biri ona alakasız bir konuda beğenmedim verenlerden kendisi. Başkaları da dile getirmişti diye hatırlıyorum. Bazı üyeler böyle maalesef. Sanal alemde kin tutma şekli.

Karşılıklı demekki,böyle yapınca ne oluyor ki acaba.

Ben böyle düşündüğüm için cevremce çok yadirganiyorum. Sonuçta oda annesini getirebilir seninki ana da o ne? Altımda yanımda oturabilir ama evim bilemedim Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Amin
Yadırgancak birşey bulmiyorum. Kv yi nasıl biz istemiyorsak, eşimizinde annemizi istememe hakkı var. Benim anneyse, onunkide anne.
Dubleks ev yerine anneme 1+1 bir ayarlardım yakınımda mesela. Çok şükür benim annemin kimseye ihtiyacı yok, babamdan ayrılsa kraliçe gibi geçinir gider yıllardır çalışıyor emekli olacak yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…