- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bazi sorunlardan dolayı esimin annesigilde bir sure kalmistik.Utanmakk neee?Adam bunu macera gıbı görüyor gizli sakli olunca farkli bir atmosfere giriyorduMerhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Konuyu bilmeden neden annenizle yaşamanız garip diyorsunuzEvet sizde gariplik. Annenizle yaşamanız baştan garip zaten.
Hasta olabilir, çocuklara bakıyor olabilir, eşi vefat ettikten sonra hava değişimi olaun diye getirmiş olabilirsiniz farklı şehirdeyseniz, köyde oturuyorsa doktora götürmek için şehire yanınıza getirirsiniz, yaşlıdır banyoda düşer diye korkabilirsiniz. Bin türlü sebebi olabilir yani. Hepsini de yaşayan tanıdıklarım var. Mecburi durumlar bunlar...Konuyu bilmeden neden annenizle yaşamanız garip diyorsunuz
Neden birlikte kalıyorsunuz, konu ne gibi bir soru sormak çok mu zor
Annem babamdan boşandı, geliri yok ne yapabilirim, sen olsan benim yerimde sende aynısını yapardın diye düşünüyorum
Bu kadar rahatsan bunları da bir zahmet dert etmeyiverKonuyu bilmeden neden annenizle yaşamanız garip diyorsunuz
Neden birlikte kalıyorsunuz, konu ne gibi bir soru sormak çok mu zor
Annem babamdan boşandı, geliri yok ne yapabilirim, sen olsan benim yerimde sende aynısını yapardın diye düşünüyorum
Farketmez ben yinede doğru bulmuyorum, başka çözüm bulurdumMecburuz şu an, annemin geliri yok babamdan boşandı ne yapabilirim?
Ben böyle düşündüğüm için cevremce çok yadirganiyorum. Sonuçta oda annesini getirebilir seninki ana da o ne? Altımda yanımda oturabilir ama evim bilemedimFarketmez ben yinede doğru bulmuyorum, başka çözüm bulurdum
Kv eşinden boşansa aynı evde yaşamam
1 tane banyo hakkın yok ki .hem önce hem sonra duş alınmalı benceBende anlamıyordum forumdan öğrendiğim kadarıyla dini bir durum galiba. Ben sevişmeden önce duş alınmalı diye düşünüyorum.
Babanız nafaka ödemiyormu annenize..Mecburuz şu an, annemin geliri yok babamdan boşandı ne yapabilirim?
Hoşuna gitmeyen bir şey söylerseniz sizi gördüğü her yerde yazıklarınızdan bağımsız bir şekilde Beğenmedim’e basıyor@nur35nur size niye kendimi beğendiremedim şu mesajda merak ettim doğrusu.
Evet maalesef öyle, bir süredir farkındayım da çok saçma buluyorum bugün konu içinde etiketlemiş olayım dedim artık.Hoşuna gitmeyen bir şey söylerseniz sizi gördüğü her yerde yazıklarınızdan bağımsız bir şekilde Beğenmedim’e basıyor
Çok şaşırdımKonuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Aynı kişimi beğenmiyor başka yorumlarınıda.Evet maalesef öyle, bir süredir farkındayım da çok saçma buluyorum bugün konu içinde etiketlemiş olayım dedim artık.
Aynen çok saçma, gözardı ettim en sonundaEvet maalesef öyle, bir süredir farkındayım da çok saçma buluyorum bugün konu içinde etiketlemiş olayım dedim artık.
Ne zaman onun bir mesajını beğenmese biri ona alakasız bir konuda beğenmedim verenlerden kendisi. Başkaları da dile getirmişti diye hatırlıyorum. Bazı üyeler böyle maalesef. Sanal alemde kin tutma şekli.Aynı kişimi beğenmiyor başka yorumlarınıda.
Yok bizim evde aylık hakkı var herkesin. Sonra ay sonunda pis gezmek zorunda kalırım. İdareli kullanmak zorundayım.1 tane banyo hakkın yok ki .hem önce hem sonra duş alınmalı bence
Vücut salgısından kastınız tamamen normal ve iğrenç olmayan bir şey. Dışkı gibi içinde bakteri de barındırmıyor, iğrenç bir şey de değil. Dolayısıyla ben rahatsız olmuyorum. Her gün zaten duş aldığımı da belirttim. Ben zaten sevişsek de sevişmesek de mutlaka yıkanan insanım. Kendimi gayet de temiz buluyorum. Ve gece yıkanmak bana ızdırap gibi gelir her sevişme sonrasıÇok şaşırdım
İlişki esnasında ve sonrasında vücutlar salgı salgılar asıl o zaman hijyenik olmaz vücut. Ha hemen o an duşa gidilmez üşenilir belki ama sabah alınmalı duş
Bundan rahatsız olmuyor musunuz hiç?
İlginç
Ne zaman onun bir mesajını beğenmese biri ona alakasız bir konuda beğenmedim verenlerden kendisi. Başkaları da dile getirmişti diye hatırlıyorum. Bazı üyeler böyle maalesef. Sanal alemde kin tutma şekli.
AminBen böyle düşündüğüm için cevremce çok yadirganiyorum. Sonuçta oda annesini getirebilir seninki ana da o ne? Altımda yanımda oturabilir ama evim bilemedimRabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?