Siz hakaret için mi cevap yazıyorsunuz.Eleştri yapılabilir ama bence bu kadar ağır konuşmayın kimse mükemmel değil ben buraya danışma amaçlı yazdımakli melekelerin yerindemi anlamadım arkadaş
sanane
sana hesapmı verecek annesiyle kaç kere konuşacak diye izin filanmı çıkaracaksın?
kocanı annesinden kıskandığın için gencliğinden filan utanmalısın , ayrıca kocanın gözündede kimbilir nasıl bir değerin vardır
düşünüyorumda benim gözümde şuanda çok basitsin
Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
yaş kaç arkadaşımMerhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
Ben de farklı fikirler öğrenmek için yazdım yoksa illaa ben haklıyım demiyorum. Ben annemle çok konuşan bi tip değilim bunun için değişik geliyor baanaTek değilsin. Bizde 2.yılımıza gireceğiz her gün akşam arar konuşur ilk başlarda çok sinir olmuştum ama şimdi alıştım.
Ayrıca biz her gün annemizi ararken hiç sorun olmuyor ama? Oda size dese hoşunuza gidermi?
Azıcık Empati yapın.. Yarın bir gün sizinde inşallah evlatlarınız olacak..
Ben de anlamaya çalışıyorum böyle olanlar var mı yoksa bende mi gariplik var yadırgadığım içinvalla benim oğlum daha çocuk, okulda olan bitenide pek anlatmaz, anlatınca bazen sıkılıyorum ya, ne kadar detay veriyosun sadede gel diyorum hemen, ben de mi bi bozukluk var anlamadım, nedir yani, her gün konuşcak ne bulur insan
ya anneyle konuşmak ortak vakitten çalmakmıKaç yaşında adam, telefon konuşmalarına sınır koymanız gerçekten hoş değil. Hadi tuhafına gittiğini söylersin de, bu sebeple kavga çıkarmak?
Evde sizin yanınızda konuşup ortak vaktinizden de çalmıyormuş. Kaldı ki arada cevapsızlar, genelde kıssa konuşmalar diyorsunuz. Azıcık empati. Muhtemelen şimdi annesine karşı bir garaziniz olduğunu düşünüyor adam.
Ne var ki bunda? hem eşin de demiş kimisi cevapsız diye, hem de belki konuşurlarken o anda birşey girdi araya konuşmaları bitmeden kapatmak zorunda kaldılar sonra eşin konuşmayı tamamlamak için tekrar aradı veya aklına sonradan bişe geldi söylemek için tekrar aradı. ne var ki yani? bunu niye kontrol etme ihtiyacı hissettin ki? kaldı ki sen diuorsun bana ilgilidir diye ee daha ne o zaman seni ihmal etmiyorsa bırak isterse bütün gün konuşsunlar annesi o yahu elalemin kadını değil ki???Merhaba Hanımlar,
Ben de anlamaya çalışıyorum böyle olanlar var mı yoksa bende mi gariplik var yadırgadığım için
Şöyle ki aram bozuk değil ama ben hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Ama bi hata yapsam hata da şöyle diyelim bi gezmeye gidilecek gidemedim.Eşim annesiyle konuşurken trip atar bu eşimle aramıza yansımaz ama ben yine de trip attığını bilirim söyler sinir olurum.Seni ihmal etmiyorsa ve kayınvalidenle aran bozuk değilse bu kadar sinir olmanız bana saçma geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?