Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Siz hakaret için mi cevap yazıyorsunuz.Eleştri yapılabilir ama bence bu kadar ağır konuşmayın kimse mükemmel değil ben buraya danışma amaçlı yazdım

Kızkardeşim annemi günde en az on kere arar. Abartısız.
Kardeşimin eşi bir kez bile ne çok konuşuyosunuz dememiştir.
Ben derim arada bir. Kıskanç mıyım neyim?
Ben de en az 3-4 kez annemle daha da fazla babamla konuşurum..
Kimseye bir zararımız yok.

Kaç yaşında adam, telefon konuşmalarına sınır koymanız gerçekten hoş değil. Hadi tuhafına gittiğini söylersin de, bu sebeple kavga çıkarmak?
Evde sizin yanınızda konuşup ortak vaktinizden de çalmıyormuş. Kaldı ki arada cevapsızlar, genelde kıssa konuşmalar diyorsunuz. Azıcık empati. Muhtemelen şimdi annesine karşı bir garaziniz olduğunu düşünüyor adam.

Adı üstünde annesi onu büyütüp yetiştiren insan ... 6 kerede arar 600 kere de

yaş kaç arkadaşım
ergen gibisinde

Dert kazım sizede ha ne var bunda annemle aramda bır kmden az mesafe var günde ne altı ne on hıc belli olmaz hemde uzun uzun. Eşimde annesıyle konuşur hemde eşimin servise bindigi saatte arar eve gelene kadar konuaurlar demekki ozelleri var abartmayın bukadar

Eşim annesine gün içerisinde 2kere uğrar ve en az 4-5 kez konuşur.
Hiç kafaya takmak aklıma gelmedi.
Hayatta takılacak daha önemli sorunlarım varsa demek ki!

Ben de farklı fikirler öğrenmek için yazdım yoksa illaa ben haklıyım demiyorum. Ben annemle çok konuşan bi tip değilim bunun için değişik geliyor baana

bızde annemle onlu arkalı oturmamıza ragmen bırgunde 10 kere
kocamlada 10 cıvarı telefonlasırız

mikemmelimm yaaee

bu kadar ne buluyorlar ciddi merak ettim yurtdışında yaşadığım halde 2 günde bir aradığım annem yinemi sen dermiş gibi baygın baygın beni sinir edecek şekilde konuşuyo aradan 1 hafta geçip aradıysam oyyyy kuzum balım merak ettim aramadın kaçgündür diyooo bende çözemedim gitti annemi bunlar ne buluyo hergün 4-5 kez konuşmayla ciddi ciddi merak ettim

Ben de anlamaya çalışıyorum böyle olanlar var mı yoksa bende mi gariplik var yadırgadığım için

ya anneyle konuşmak ortak vakitten çalmakmı
kocasını kim doğurdu Allah aşkına
biz 5 senedir aynı evde yaşıyoruz
öleyim ben o zaman derdime yanayım

konuşsun ne var bunda sizide ihmal etmiyormuş ki. Bence abartılacak bir durum değil. Siz kendi annenizle belki bu kadar sık konuşmayı sevmiyor olabilirsiniz ama telefonla görüşmesi bence abartılacak bir durum değil. Belki annesi sesini duyup kapatmaktan mutlu. Bazen karşı tarafa empati yapmak lazım. Karşında bi anne var sonuçta ne kadar kayınvaliden olarak görsen bile.
bu arada bunu kötü eleştiri olarak söylemiyorum sadece kendine boşuna dert yapma diyorum.

Son düzenleme:
Ne var ki bunda? hem eşin de demiş kimisi cevapsız diye, hem de belki konuşurlarken o anda birşey girdi araya konuşmaları bitmeden kapatmak zorunda kaldılar sonra eşin konuşmayı tamamlamak için tekrar aradı veya aklına sonradan bişe geldi söylemek için tekrar aradı. ne var ki yani? bunu niye kontrol etme ihtiyacı hissettin ki? kaldı ki sen diuorsun bana ilgilidir diye ee daha ne o zaman seni ihmal etmiyorsa bırak isterse bütün gün konuşsunlar annesi o yahu elalemin kadını değil ki???

Eşinin günde 6kere annesiyle konuşacak kadar vakti varsa sende sürekli eşini ara konuşacak vakti kalmasın.

Yada kvyi ara eşin yine annesiyle konuşamamış olur .

Eee eşin evlendiyse annesiyle konuşamaz mı?
Her gün 6 defa araması falan tuhaf olabilir ama günde 1 defa konuşunca neden sıkıntı olsun?
Sen annenle konuşmuyor musun?

Ben de anlamaya çalışıyorum böyle olanlar var mı yoksa bende mi gariplik var yadırgadığım için

valla canım ben sende bi gariplik göremedim, kendi adıma
bence rahatsız olmakta haklısın, özel hayatını anlatmayacakta ne anlatacak, amirini memurunu mu, o özel hayatta sen olduğuna göre, işgillenir tabii insan

Seni ihmal etmiyorsa ve kayınvalidenle aran bozuk değilse bu kadar sinir olmanız bana saçma geldi...
Şöyle ki aram bozuk değil ama ben hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Ama bi hata yapsam hata da şöyle diyelim bi gezmeye gidilecek gidemedim.Eşim annesiyle konuşurken trip atar bu eşimle aramıza yansımaz ama ben yine de trip attığını bilirim söyler sinir olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…