Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Akşamki ilk işim belli oldu
yeminle cin gibi hatunlar var şu kkda cinn

konuşsuun ne var bunda !! annesi yani aynı şehirde oturuyosun diye konuşamaz mı ? ben de kendi annemle 10 defa konuşurum .bana eşim iyi davranıyosa annesindede sıkıntı yok demek yani onun kafasını sen ile doldurmuyoya ona bak .şişirmiş olsa zaten kalbini kırar bişekilde soğuk davranır yani...sana.oyuzden ne garip ki eşinin telini alıp bu işlerle uğraşıp aranıda bunun için kötü yapmışsın.annesi duysa ne üzülecek..seni eşin sırf annen ile konuşuyosun diye 3-5 defa kızsa üzülmezmisin.geniş olun ve bence eşinizin gönlünü alın..

Cnm bence dertsiz başına dert açma ya

ya anneyle konuşmak ortak vakitten çalmakmı
kocasını kim doğurdu Allah aşkına
biz 5 senedir aynı evde yaşıyoruz
öleyim ben o zaman derdime yanayım
Hergün evdeyken 1 saat annesiyle telefonda konuşsa, bayan bundan şikayet etse, bir derece anlarım demek istedim sadece.
Siz de KV ile yaşamaktan dertlisiniz sanırım.
Allah herkese kolaylık versin. Ben de yapayalnız yaşıyorum, BDV okudukça bakıyorum da, baya iyimiş halim aslında

Ama aralarında cevapsız arama da varmış.
Yani uzaktan uzağa bile bu kadar rahatsız oluyorsan dibinde bitseymiş ne olacakmış.
Biraz erkekleri rahat bırakın en azından telefonlarına ambargo koymayın.

Sana karşı iyiyse evini ve seni ihmal etmiyorsa
Annesi eşini doldurmuyorsa
Neden takılıyorsun ki
Bırak konuşsunlar adam seni de arıyormuş işte .

valla canım ben sende bi gariplik göremedim, kendi adıma
bence rahatsız olmakta haklısın, özel hayatını anlatmayacakta ne anlatacak, amirini memurunu mu, o özel hayatta sen olduğuna göre, işgillenir tabii insan

Benim özel hayatım yok. Ama annemle babamla on kere konuştuğumuz olur.
Aklıma bişey gelir ararım.
Babam bişey okur beni arar mesela..
İş arkadaşıma kızarım çok bunaldım der ararım.
Sesini duymak isterim ararım.
Özlerim ararım..

yok canım ben sana bişey demedim
demek istediğim ortak vakitte telefonla konuşmak yasak falanmı
29 yaşındayım ve kv kp le oturuyorum
öyle bildiğiniz kaynanalardanda değil ha
beraber oturanların yada kv ile sorunlar yaşayanların yanında çok basit geliyor bana bu tür şeyleri sorun edenler
keşke benimde evim ayrı olsaydıda kocam günde 50 kere konuşsaydı
yuvalar kolay kurulmuyor
ama herşeye sorun ederek yıpratmak kendinden başka kimseye zarar vermez
üstüne tartışmada çıkarmışlar
bu kadar ufak şeylere takılanların başka derdinin olduğunu pek düşünmüyorum
Allah başka da dert vermesin inşallah

Gerçekten yazık böyle düşündüğün üstüne yetinmeyip tartıştığın için. Adam sana kendini nasıl savundu ben asıl onu merak ettim. Bir de kemdini affettirmek için annesini engellesin telefonunda. O zaman senden mutlusu olmaz herhalde.

Senden iyi Şamda kayısı

Arkadaşlar sen anneni aramıyor musun diyenler olmuş evet arıyorum.Bir kez veya bazı günler hiç.Ben zaten eşimin annesiyle her gün konuştuğunu biliyordum ve sorun yapmıyordum.TESADÜF eseri telefonuna baktım her gün 5-6 kez arama görünce neden bu kadar konuşuyorsunuz ne konuşuyorsunuz dedim.
Bazılarınız diğer odadan mı arasın demiş sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 te ancak giriyorum.Akşamdan akşama görüşüyoruz.İş yerim uzak benim Öğle aralarında eşim annesine yemeğe gidiyor ve her gün beraberler buna rağmen ekstra konuşmaları anlamlandıramadım.

valla bana daraltı gelir ne konuşucam o kadar, belki de aileden aileye değişyordur, çok aranırsam rahatsız olurum, çokta aramam kimseyi, gereksiz meşgul etmeye rahatsız etmeye gerek yok insanları diye düşünürüm
konuşmak için bişeyler birikmesi lazım, sürekli bugun kar yağdı yarın don olur diye konuşulmaz ki, buda benim karakterim herhalde

oğlumun benimle konuşmak için gelinime hesap verdiğini duysam kahrımdan ölürüm.

eşinin sana hiçbir yanlışı yokken annesiyle ne kadar konuştuğu seni hiç ilgilendirmemeli..sevgilisiyle değil onu doğuran ona emek harcayan kadınla konuşmuş,farkındasındır umarım.

bende bazen annele 4-5 kez konuşurum konuşsun size ne zararı var bence böyle bir şeyden dolayı eşinle aranı bozma tartışma
en büyük derdin bu olsun :)

banada abartı ve fazla geldi o kadar çok konuşmaları , hem her gün dip dibeler zaten ne buluyorlar ki konuşacak

evet sizinki biraz abartılı imiş ama daha çok görüştükçe konuşcak şey fazla oluyor
ben kardeşime ne kadar sık giderim ama telde de saattlerce konuşuruz

bizde de tam tersi annemle hergün 2-3 kere konuşuruz, ama havadan sudan bazen bişe söylemeyi unuturum aklıma geldiği an tekrar ararım böyle böyle 4ü 5i bulduğu olur. o yüzden bana garip gelmedi.. eşim de aksine bazen unutur annesini aramayı aaa ben dünden beri aramadım ne yaptı ne etti diye kendi kendine söylenir.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…