- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
Cnm bence dertsiz başına dert açma yaŞöyle ki aram bozuk değil ama ben hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Ama bi hata yapsam hata da şöyle diyelim bi gezmeye gidilecek gidemedim.Eşim annesiyle konuşurken trip atar bu eşimle aramıza yansımaz ama ben yine de trip attığını bilirim söyler sinir olurum.
Hergün evdeyken 1 saat annesiyle telefonda konuşsa, bayan bundan şikayet etse, bir derece anlarım demek istedim sadece.ya anneyle konuşmak ortak vakitten çalmakmı
kocasını kim doğurdu Allah aşkına
biz 5 senedir aynı evde yaşıyoruz
öleyim ben o zaman derdime yanayım
Ama aralarında cevapsız arama da varmış.Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
Merhaba Hanımlar,
valla canım ben sende bi gariplik göremedim, kendi adıma
bence rahatsız olmakta haklısın, özel hayatını anlatmayacakta ne anlatacak, amirini memurunu mu, o özel hayatta sen olduğuna göre, işgillenir tabii insan
yok canım ben sana bişey demedimHergün 1 saat annesiyle telefonda konuşsa, bayan bundan şikayet etse, bir derece anlarım demek istedim sadece.
Siz de KV ile yaşamaktan dertlisiniz sanırım.
Allah herkese kolaylık versin. Ben de yapayalnız yaşıyorum, BDV okudukça bakıyorum da, baya iyimiş halim aslında
Senden iyi Şamda kayısıHergün evdeyken 1 saat annesiyle telefonda konuşsa, bayan bundan şikayet etse, bir derece anlarım demek istedim sadece.
Siz de KV ile yaşamaktan dertlisiniz sanırım.
Allah herkese kolaylık versin. Ben de yapayalnız yaşıyorum, BDV okudukça bakıyorum da, baya iyimiş halim aslında
Benim özel hayatım yok. Ama annemle babamla on kere konuştuğumuz olur.
Aklıma bişey gelir ararım.
Babam bişey okur beni arar mesela..
Müdürüme kızarım çok bunaldım der ararım.
Sesini duymak isterim ararım.
Özlerim ararım..
Merhaba Hanımlar,
banada abartı ve fazla geldi o kadar çok konuşmaları , hem her gün dip dibeler zaten ne buluyorlar ki konuşacakArkadaşlar sen anneni aramıyor musun diyenler olmuş evet arıyorum.Bir kez veya bazı günler hiç.Ben zaten eşimin annesiyle her gün konuştuğunu biliyordum ve sorun yapmıyordum.TESADÜF eseri telefonuna baktım her gün 5-6 kez arama görünce neden bu kadar konuşuyorsunuz ne konuşuyorsunuz dedim.
Bazılarınız diğer odadan mı arasın demiş sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 te ancak giriyorum.Akşamdan akşama görüşüyoruz.İş yerim uzak benim Öğle aralarında eşim annesine yemeğe gidiyor ve her gün beraberler buna rağmen ekstra konuşmaları anlamlandıramadım.
Sağol canım ya, seviyorum bu KK hatunlarının hep destek tam destek halleriniSenden iyi Şamda kayısı
Arkadaşlar sen anneni aramıyor musun diyenler olmuş evet arıyorum.Bir kez veya bazı günler hiç.Ben zaten eşimin annesiyle her gün konuştuğunu biliyordum ve sorun yapmıyordum.TESADÜF eseri telefonuna baktım her gün 5-6 kez arama görünce neden bu kadar konuşuyorsunuz ne konuşuyorsunuz dedim.
Bazılarınız diğer odadan mı arasın demiş sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 te ancak giriyorum.Akşamdan akşama görüşüyoruz.İş yerim uzak benim Öğle aralarında eşim annesine yemeğe gidiyor ve her gün beraberler buna rağmen ekstra konuşmaları anlamlandıramadım.
bizde de tam tersi annemle hergün 2-3 kere konuşuruz, ama havadan sudan bazen bişe söylemeyi unuturum aklıma geldiği an tekrar ararım böyle böyle 4ü 5i bulduğu olur. o yüzden bana garip gelmedi.. eşim de aksine bazen unutur annesini aramayı aaa ben dünden beri aramadım ne yaptı ne etti diye kendi kendine söylenir.. :)Ya takma kafana nolucak annesi sonuçta konuşmak istiyorsa konuşsun. Ben annemi hafta da bir ararım biz öyleyiz çünkü mıç mıç bir ilişkimiz yok. ama eşimler öyle değil sürekli konuşurlar ararlar benim merak ettiğim o kadar konuşacak ne buluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?