Ben de öyle düşünüyorum,2-3 sene sonra tanışırım eğer ilişkimiz devam ederse....erken tanışma derim.tanışlırsan da dışarıda kafede tanış
Kaç yıldır arkadaşsiniz yaşlar kaç.Herkese selamlar :)
Aslında pek büyük bir dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle bir yılı geçmiş beraberliğimiz var ve beni annesiyle tanıştırmak istiyor. Ancak ben kararsızım daha erken diye düşünüyorum ona bunu dediğimde ben senin ablamla tanışmıştım diyor. Annesi de hep ne zaman tanıştıracaksın diye soruyormuş.
Sizce annesiyle tanışmam için erken mi? Siz ne düşünüyorsunuz ve ne zaman tanışmıştınız annesiyle?
erken tanışma derim.tanışlırsan da dışarıda kafede tanış
Kaç yıldır arkadaşsiniz yaşlar kaç.
Eğer ufukta evlilik yoksa şimdiden erken. Eğer sevgilinin kardeşi. Ablası vs var sa sen de onunla tanış.
Ben senin ablanla tanıştım sıra sende diyerek sanki hadi odeselim gibi birşey olmuş.
İlk sevgilim,yani daha çok var evliliğe en az 7-8 sene ve okulun bitmesi gerek önce. O yüzden erken olduğunu düşünüyorum.Yaşınız kaç?
Daha önce sevgiliniz oldu mu? Onların da annesiyle tanıştınız mı?
Okulunuz bitti mi? İşiniz gücünüz var mı?
Ne zaman evlenemeyi düşünüyorsunuz?
O zaman hiç tanışma 19 yaş nedir ki şimdi tanisirsin bir bakmissin biz nisan istiyoruz derler.Üniversiteye gidiyoruz,19 yaşındayız. Daha evliliğe çok var önce okulların bitip,çalışmaya başlamamız gerek.
Yaşımızdan dolayı erken buluyorum ben ve bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.
Ben de öyle düşünüyorum o yüzden istemiyorum yani daha çok erken ne gereği var işlerin ciddileşmesine.O zaman hiç tanışma 19 yaş nedir ki şimdi tanisirsin bir bakmissin biz nisan istiyoruz derler.
Haklısınız o yüzden annesiyle filan tanışmam için en az 5 sene var...ilişkinizi ciddiyete taşımadan bir süre önce tanışın bence. şu aşamada tanışma sizi çok yorar. annemi arasana, babamı arasana vs. bu tarz şeyler için erken henüz.
Herkese selamlar :)
Aslında pek büyük bir dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle bir yılı geçmiş beraberliğimiz var ve beni annesiyle tanıştırmak istiyor. Ancak ben kararsızım daha erken diye düşünüyorum ona bunu dediğimde ben senin ablamla tanışmıştım diyor. Annesi de hep ne zaman tanıştıracaksın diye soruyormuş.
Sizce annesiyle tanışmam için erken mi? Siz ne düşünüyorsunuz ve ne zaman tanışmıştınız annesiyle?
Ablası filan olmadığı için annesiyle tanıştırmak istiyor...iyide ablayla tanışmak anneyle tanışmakla bir değil ki, bence de erken tanışmak için, ama annesi çok ısrar ediyorsa bilemem tabi
burcunuz ne ?Yaşınız kaç?
Daha önce sevgiliniz oldu mu? Onların da annesiyle tanıştınız mı?
Okulunuz bitti mi? İşiniz gücünüz var mı?
Ne zaman evlenemeyi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?