Eve gidip tanışmak istemiyorum daha çok erken ilerde ne olacağı belli olmaz (allah korusun) ayrılıp barışsak ya da başka şeyler olsa hakkımda kötü düşünsünler istemem. O yüzden eğer bu ilişki ciddileşecekse ilerde o zaman tanışmak isterim.
bence bu konuya bu kadar takılıp beklentiye girme,sen üzülürsün. Ben de aynılarını duyuyordum annesi merak ediyorum diyormuş artık. Tanıştık ki ben hiç istemiyordum , kadın benimle konuşmadı bile. neye uğradığımı şaşırdım. İnsan bi demez mi kızım nasılsın iyi misin tanışmak bugüne kısmetmiş falan. Sanki ben o ortamda hiç yokmuşum gibi oğluna teyzesinden, ondan bundan bahsetti.Yani insanlar bi garip o yüzden bence çok üstüne düşme, kaç hatta
Ben tanıştım 5 yıldır birlikteyim sözleniyorum haftaya hatta ne var bunda büyütülecek? herkes bir sanki.
siz bilirsiniz kalbinizden geçeni yapın zaten insanlar kendini hemen belli eder mesafe konulması gerekiyorsa koyarsınız :)
Ahahahahah komik olmuş o zaman
Ne biliyim ben de konu sahibi 25-30 yaşındaysa, işi gücü varsa tanışabilir, neden olmasın diye düşündüm önce.
Sonra aklıma geldi, daha öğrenci olabilir, kaç kere ayrılıp kaç kere başkalarıyla yeniden çıkar diye aklıma geldi. Ondan sordum.
Burçla alakası yok ama
Beni 4 ay sonra tanıştırdı nişanlım çok ısrar etti kıyamadım dışarda bi yemek yiyip kahve içtik.Sonrasında annesi beni haftada 3 kez arar oldu 1 saat konuşuyorduk her aradığında.Herkesin annesi bir değil burda erkendi bilmem neydi muhabbeti dönecek biliyorum.Ben eski sevgilimin annesiyle 2 yıl sonra tanışmıştım kadın mutfakta kafama tencere atmıştı(bilmeden değil bile isteye kaza süsü vererek).Kadının da 5 çocuğu vardı benimki 4.ydü 3 oğlu var ona rağmen çok kıskandı huzur vermedi ve biz yüzük attık.4 yıllık ilişkimiz tanışıp iş resmiyete dökülünce bitti.Şu an 4 ayda hemen tanıştığım kadın bana bayılıyor ve tek oğlu iki çocuğu var ona rağmen ne kıskançlık yapıyor ne huysuzluk.Canım bu karakter meselesi ki zaten eninde sonunda tanışacaksın bence ne kadar erken olursa o kadar iyi.3 yıl sonra tanışsan da bitse o kadar emek heba olsa sırf ailesi yüzünden daha mı iyi?Bence sen ciddiysen tanış baktın ailesinin hali tavrı hoşuna gitmedi otur bi düşün derim
4 sene flört ettik, istemeye geldiklerinde tanıştım, 1 ay sonra da evlendik.
Madem önünüzde yıllar yıllar var, hiç acele etmeyin.
Erkekler biraz saf ayrıca, "kız kimdir, kimlerden, nasıl biri? " diye iki soru sorsa ablası, annesi erkek hemen zannediyor ki sevgilisini çok merak ediyorlar, ölüp bitiyorlar onla tanışmaya , halbuki olay kimdir, nedir yani.
19 yaşında ne tanışması gerek yok
şimdi tanışınca bayramlarda araman gerekir, anneler gününde, yılbaşında vs. gitmen araman hal hatır sorman gerekir.
hiiiiiiç tavsiye etmiyorum.
Bende 1 - 1 buçuk senelik sevgiliyken tanışmıştım sevgilinizle aranızdaki iletişime güvene bağlı bu bir merhabadan bir şey olacağını sanmam sürekli abartı şekilde görüşülmezse ilişkinin ilerleyen evrelerinde de sıkıntı çıkmaz ben mesafeli bir insanımdır sonrasındaki 5-6 sene hiç bir sorun yaşamadım erken tanışmamla ilgili çok şükür Tanıştığımda 19-20 yaşlarındaydım bu arada çocuklukta olabilir ilk hevesler de şimdi olsa belki biraz daha geç tanışabilirdim çok bildikçe az ilgisiz oluyorlar sanırım
Bana esim evlenme teklifi etmisti ve ben kabul etmistim biz kararimizi verince aileler ozaman işin icine girdi.
Illa gorusulmek isteniyorsa ben cafe gibi biyerde bir defaligina gorusurdum.