- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
İnşallah çok çok çalışıyorum umarım bu sene olur teşekkür ederimbunun hamileligi dogumu hastaligi var
daha ortada söz nisan evlilik yokkenn bunu diyen sizin calisamayack durumda oldugunuz zaman neler der
simdi fragmani bu
kararinizi ona göre verin
son olarak insallah atamaniz olur
Soğuma noktasını geçip soğuman gerekirdi. O kaynana sana çok çektirir bak söyleyeyim.Kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim. Nasip olursa mülakata giricem bu sene. Geçen hafta erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım. Gayet pozitif bir şekilde güle oynaya gittim aslında ilk defa başıma böyle bisey geliyor. Heyecandan ölüyordum. Çok detaya girmek istemiyorum iste ama elbiseme karışması, girmemesi gereken konulara girmesi bikac bisey... En son bana iş konusuyla ilgili bastıra bastıra herkes mesleğini bilsin sizi evlendirmem iş olmadan demesi beni kopardı. Ki erkek arkadaşımin yaşı da küçük değil, iyide kazanıyor benden 8 yas büyük.
Ben bu lafa felaket bozuldum. Sanki ben erkek arkadaşımın parasını yicekmisim gibi muamele etti bana. Ben deyim yerindeyse atanayim diye bir yerlerimi yırtıyorum ki aklımdan aman çalışmayayım da kocamin parasını yerim gibi bir düşünce geçmedi bile.
Sevgilimi çok seviyorum ama resmen ondan bile soğuma noktasına geldim. Çok üzüldüm size anlatamam.
Su an hem mülakat hem sınav hem de bu lafın stresinden ağlayacak noktaya geldim. Acaba sevgilimde mi böyle düşünüyor bana mi dürüst davranmadı.
Aklımda daha bir sürü şey var. Yazıp vaktinizi almak istemiyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok mu duygusal düşünüyorum sizce
Şimdiden teşekkürler
Kesinlikle ben de önce atanmam gerek diyorum ama benim çalışıp çalışmamam sadece eşimi ve beni ilgilendirir yanlış miyimBence de once atanin.Sevgilinin iyi kazanmasi bu zorunlulugu degistirmez.
Kv adayininki kabalik o ayri.
O an saygısızlık olmasın diye bi de lafın şokuyla cevap veremedimKeyfim yettiğince çalışırım o bana kalmış birşey deseydin keşke.
Ya da şimdilik sizin hatrınıza çalışırım evlenince istediğim zaman işi bırakırım kime ne falan deseydin.
Valla su an kendime ah gelecekvizyon iki laf edemedin diyorum sonra da diyorum ki cevap versem bu seferde saygısız derdi arkamdan çünkü sevgilim tepki gösterince ben ne dedim ki moduna girdi.Sevgilinizi sevsenizde cekmeyin bu kadini. Ya sevgiliniz bir yolunu bulsun ya da ugrasmayin cidden. Karsisina alip boyle konusmak nasil bir terbiyesizlik yahu. Kimsin sen? Ben kalkar giderdim. Anneyse anne. Sizin anneniz degil sonucta kafasina estigi gibi konusamaz elin kizina. Varsa sıkıntısı ogluyla konusur. Oglu fikrini alir veya almaz onun bilecegi is ama sizin karsiniza gecip boyle terbiyesizlikler yapamaz.
Şoyle terbiyesiz insanlarin önünde de saygili olcam diye kendinizi ezdirmeyin.
Bilmiyorum gittim işte. Öyle demeyin lütfen zaten üzülüyorum.Ananiz babaniz olmadan kv yi ziyarete giderseniz herseye hazirlikli olmak lazim.. cantada keklik misali
Evlenmeden once annesi bu durumla ilgili fikir beyan edebilir. Kadin ogluna ayaklari saglam yere basan bir es istiyor olabilir. Size yansitmadan bunu ogluyla paylasabilir. Bence siz calismasaniz da evlenebilirsiniz. Oyle bir hava sezdim.Yaniliyor da olabilirim. Evlendikten sonra daha zor olur , oncesinde isi garantilemek lazim.Kesinlikle ben de önce atanmam gerek diyorum ama benim çalışıp çalışmamam sadece eşimi ve beni ilgilendirir yanlış miyim
Cnm benimde cocuklarim var ne yspacaklarini bilemem.. kizimda var sukur.. ilerde aynisini yapar belki ama.. boyle yapinca boyke konusma hakkini buluyo bazi kendini bilmez kv lerBilmiyorum gittim işte. Öyle demeyin lütfen zaten üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?