Annesiyle tanıştım ama ...

gelecekvizyon

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
625
728
23
Kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim. Nasip olursa mülakata giricem bu sene. Geçen hafta erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım. Gayet pozitif bir şekilde güle oynaya gittim aslında ilk defa başıma böyle bisey geliyor. Heyecandan ölüyordum. Çok detaya girmek istemiyorum iste ama elbiseme karışması, girmemesi gereken konulara girmesi bikac bisey... En son bana iş konusuyla ilgili bastıra bastıra herkes mesleğini bilsin sizi evlendirmem iş olmadan demesi beni kopardı. Ki erkek arkadaşımin yaşı da küçük değil, iyide kazanıyor benden 8 yas büyük.

Ben bu lafa felaket bozuldum. Sanki ben erkek arkadaşımın parasını yicekmisim gibi muamele etti bana. Ben deyim yerindeyse atanayim diye bir yerlerimi yırtıyorum ki aklımdan aman çalışmayayım da kocamin parasını yerim gibi bir düşünce geçmedi bile.

Sevgilimi çok seviyorum ama resmen ondan bile soğuma noktasına geldim. Çok üzüldüm size anlatamam.
Su an hem mülakat hem sınav hem de bu lafın stresinden ağlayacak noktaya geldim. Acaba sevgilimde mi böyle düşünüyor bana mi dürüst davranmadı.
Aklımda daha bir sürü şey var. Yazıp vaktinizi almak istemiyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok mu duygusal düşünüyorum sizce
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Ben olsam bende sizin gibi uzulurdum ne kadar kirici konusmus ama sevglnizin bi sucu yok ondan sogumayi aklnzdan cikarin derim tabii oda annesnin soylediklerini savunmuyorsa

Bence de once atanin.Sevgilinin iyi kazanmasi bu zorunlulugu degistirmez.
Kv adayininki kabalik o ayri.

Soğuma noktasını geçip soğuman gerekirdi. O kaynana sana çok çektirir bak söyleyeyim.

Sevgilinizi sevsenizde cekmeyin bu kadini. Ya sevgiliniz bir yolunu bulsun ya da ugrasmayin cidden. Karsisina alip boyle konusmak nasil bir terbiyesizlik yahu. Kimsin sen? Ben kalkar giderdim. Anneyse anne. Sizin anneniz degil sonucta kafasina estigi gibi konusamaz elin kizina. Varsa sıkıntısı ogluyla konusur. Oglu fikrini alir veya almaz onun bilecegi is ama sizin karsiniza gecip boyle terbiyesizlikler yapamaz.
Şoyle terbiyesiz insanlarin önünde de saygili olcam diye kendinizi ezdirmeyin.

Bunlar olurken sevgilin yanınızda mıydı? Olaya yorumu ne? Sevgiline çok kırıldığını söyle annesine karşı doldurmak gibi değil kesinlikle ama çok kırıldığını bilsin.Sevgilinin tavrı çok önemli annesinden yana tavır sergiliyorsa bence bir düşün...Dediği şeyler çok kırıcı bende benzer bir durum yaşadım bir kaç gün önce de paylaşmıştım seni anlayabiliyorum.

Merhaba.
Kirilmakta cok haklisiniz. Ne kadar cirkin konusmus. Eger evlenirseniz kayinvalidenizle cok cetrefilli surec yasayacaksiniz burdan bunu anladiniz.
Erkek arkadasiniz icin butun bu zorluklari cekmeye deger mi ?
Mesela siz bunlara bozuldugunuzda bu konu hakkinda daha sonra bir sey soyledi mi ?

Valla su an kendime ah gelecekvizyon iki laf edemedin diyorum sonra da diyorum ki cevap versem bu seferde saygısız derdi arkamdan çünkü sevgilim tepki gösterince ben ne dedim ki moduna girdi.

Kesinlikle ben de önce atanmam gerek diyorum ama benim çalışıp çalışmamam sadece eşimi ve beni ilgilendirir yanlış miyim
Evlenmeden once annesi bu durumla ilgili fikir beyan edebilir. Kadin ogluna ayaklari saglam yere basan bir es istiyor olabilir. Size yansitmadan bunu ogluyla paylasabilir. Bence siz calismasaniz da evlenebilirsiniz. Oyle bir hava sezdim.Yaniliyor da olabilirim. Evlendikten sonra daha zor olur , oncesinde isi garantilemek lazim.

Son karar sizindir ama en mantiklisi ayrilmak ben kv dede ayni mantikta isi olsun vs gibi ama bakiyorum ex esim haric diger iki cocugu issiszdi... Kizini borcuyla issiz verdi kocasina... Bana gelince 0 borc altimda arabam bankada param kadroli isim.. gelecekte bana kalicak minimum bir ev ve yazlikla evlendim.... Ama yine yaranamadik oglunu doyurmam yetmedi kendine diger cocuklarina talepleri bitmedi sonic 6 ay surmeden bosaniyoruz... suan davama 1 ay var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…