Annesiyle tanıştım ama ...

Atanmadan evlenmeyin derim, sonrasında atanma işi yalan oluyor. Kayınvalide adayının yaptığı da düpedüz terbiyesizlik..

Ohooo daha kv olmaya adayken bu kadın böyleyse. Yalnız konu sahibi giydiğim elbiseme kadar laf etti demiş olay sadece iş güç meselesi değil. Burda iş erkek arkadaşında bitiyor. Eğer annesinin önüne geçebilirse devam ettir bu ilişkiyi ama anneci olacaksa evlenirseniz dahaa cok konu açarsın buraya.

İnşallah atanırsın yalnız bir yerden olmasa bir yerden bu kv adayı seni ezecek gibi geliyor.Kadının çalışamayacağı Zaman oluyor plan yapılamaz ki.Dogum var düşük riski,çocuk bakımı vs.

Sevgilinin ne düşündüğü önemli ama patavatsız bir anneden Nasıl bir evlat yetişmiş önce onu tart,düşün ve yolunu çiz bence.

Eğer sevgilinizden ayrılmayı düşünmüyorsanız birdaha o kadınla gorusmeyin derim ben.
Ta ki sizi istemeye gelene kadar.
Şimdi bu tarz bir kadın arkanızdan bunun da dedikodusunu yapar malesef gitti geldi evime diye.

Duygusal olman cok normal o anki heycan ve şuanki uzuntuyu duşunursek sevgilinle konusabilirsin caktirmadan o da boylemi duşunuyor die ve kv birlikte yasamiycaksniz evlenince sorun olmazda birlikte yasiycaksaniz biraz sikintili sende uzme kendini daha ortada bisey yokken korkutmak istemis de olabilir

Evlilik bu mu? Çalışıp çalışmamanız sizi bağlar açıkçası eşinizi bile bağlamaz. İnsanlar bu cürreti nereden buluyor acaba. Evlilikler de şirket birleşmesi mantığında yapılmaya başladı herhalde, dünyanın binbir türlü hali var. Hacı teyze gibi konuşturdunuz beni burda

Teşekkür ederim umarım atanırım bir an evvel. Ben de onu düşünüyorum beni üzen kısmı da bu maalesef

Bakın ben de bunu anlatmaya çalışıyorum iste çalışıp çalışmamam beni bağlar. İnanın ben burda kan ter içinde sınavlara hazırlanırken ki yüksek lisans da yapıyorum böyle bir muamele canımı yaktı. Allah’a havale ediyorum

Direk sordum ben bana net bir cevap veremedi böyle boş seyleri düşünmem vakit kaybiymis

Bu delikanlı ile yolunuza devam edecekseniz karşınıza alın konuşun."Benim niyetim calismak ama bu olmayabilir de ,bunun için ailece hayal kırıklığı yasayacaksaniz ben buna sebep olmak istemem,herkes için hayırlısı olsun" de.İllaha çalışırım zaten çalışıyorum diyen bir arkadaşım vardi.Kpss yi kazanamadı . Çalıştığı dersane kapandı ve özel okulda da iş bulamadı.Esi ve kayınvalidesi kızın beynini yedi bitirdiler,hani calisacaktin ,ne zaman çalışacaksin diye...

Evlendikten sonra kayınvalide ile minimum ilişki. Eşiniz karşı ćıkarsa hatırlatırsınız. Tatsızlık çıkmasın diye önlemimi alıyorum dersiniz.

Ben annesinin söylediği şeyin hiç hoş olmadığını çok kırıldığımı söyledim. Daha nasıl bir strateji izleyebilirim napabilirim bilmiyorum. Eğer o da annesi gibi düşünüyorsa maalesef ayrılmak zorunda kalırım

Sevgiliniz de şu anda şoklarda. Melek annesinin nasıl böyle kırıcı konuştuğuna anlam veremiyor. Sizin de bu olayı bir an önce unutmanızı bekliyor ve öyle olması gerektiğini dùşünuyor muhtemelen. Çünkü annesi ancak yanlışlıkla o cümleleri kurmuştur. Daha da alınıyorsanız bu sizin sorununuzdur. Biraz daha kurcalarsanız okları size çevirebilir. Bence bu durumu önemseyin.

Peki ben napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…