- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Hastanede sekretermiş.Çok merak ettim hanım teyzenin mesleği ne?
Haklısınız teşekkür ederimAtanmadan evlenmeyin derim, sonrasında atanma işi yalan oluyor. Kayınvalide adayının yaptığı da düpedüz terbiyesizlik..
Kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim. Nasip olursa mülakata giricem bu sene. Geçen hafta erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım. Gayet pozitif bir şekilde güle oynaya gittim aslında ilk defa başıma böyle bisey geliyor. Heyecandan ölüyordum. Çok detaya girmek istemiyorum iste ama elbiseme karışması, girmemesi gereken konulara girmesi bikac bisey... En son bana iş konusuyla ilgili bastıra bastıra herkes mesleğini bilsin sizi evlendirmem iş olmadan demesi beni kopardı. Ki erkek arkadaşımin yaşı da küçük değil, iyide kazanıyor benden 8 yas büyük.
Ben bu lafa felaket bozuldum. Sanki ben erkek arkadaşımın parasını yicekmisim gibi muamele etti bana. Ben deyim yerindeyse atanayim diye bir yerlerimi yırtıyorum ki aklımdan aman çalışmayayım da kocamin parasını yerim gibi bir düşünce geçmedi bile.
Sevgilimi çok seviyorum ama resmen ondan bile soğuma noktasına geldim. Çok üzüldüm size anlatamam.
Su an hem mülakat hem sınav hem de bu lafın stresinden ağlayacak noktaya geldim. Acaba sevgilimde mi böyle düşünüyor bana mi dürüst davranmadı.
Aklımda daha bir sürü şey var. Yazıp vaktinizi almak istemiyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok mu duygusal düşünüyorum sizce
Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim umarım atanırım bir an evvel. Ben de onu düşünüyorum beni üzen kısmı da bu maalesefİnşallah atanırsın yalnız bir yerden olmasa bir yerden bu kv adayı seni ezecek gibi geliyor.Kadının çalışamayacağı Zaman oluyor plan yapılamaz ki.Dogum var düşük riski,çocuk bakımı vs.
Sevgilinin ne düşündüğü önemli ama patavatsız bir anneden Nasıl bir evlat yetişmiş önce onu tart,düşün ve yolunu çiz bence.
Bakın ben de bunu anlatmaya çalışıyorum iste çalışıp çalışmamam beni bağlar. İnanın ben burda kan ter içinde sınavlara hazırlanırken ki yüksek lisans da yapıyorum böyle bir muamele canımı yaktı. Allah’a havale ediyorumEvlilik bu mu? Çalışıp çalışmamanız sizi bağlar açıkçası eşinizi bile bağlamaz. İnsanlar bu cürreti nereden buluyor acaba. Evlilikler de şirket birleşmesi mantığında yapılmaya başladı herhalde, dünyanın binbir türlü hali var. Hacı teyze gibi konuşturdunuz beni burda
Direk sordum ben bana net bir cevap veremedi böyle boş seyleri düşünmem vakit kaybiymisDuygusal olman cok normal o anki heycan ve şuanki uzuntuyu duşunursek sevgilinle konusabilirsin caktirmadan o da boylemi duşunuyor die ve kv birlikte yasamiycaksniz evlenince sorun olmazda birlikte yasiycaksaniz biraz sikintili sende uzme kendini daha ortada bisey yokken korkutmak istemis de olabilir
Ben annesinin söylediği şeyin hiç hoş olmadığını çok kırıldığımı söyledim. Daha nasıl bir strateji izleyebilirim napabilirim bilmiyorum. Eğer o da annesi gibi düşünüyorsa maalesef ayrılmak zorunda kalırımBu delikanlı ile yolunuza devam edecekseniz karşınıza alın konuşun."Benim niyetim calismak ama bu olmayabilir de ,bunun için ailece hayal kırıklığı yasayacaksaniz ben buna sebep olmak istemem,herkes için hayırlısı olsun" de.İllaha çalışırım zaten çalışıyorum diyen bir arkadaşım vardi.Kpss yi kazanamadı . Çalıştığı dersane kapandı ve özel okulda da iş bulamadı.Esi ve kayınvalidesi kızın beynini yedi bitirdiler,hani calisacaktin ,ne zaman çalışacaksin diye...
Direk sordum ben bana net bir cevap veremedi böyle boş seyleri düşünmem vakit kaybiymis
Peki ben napayımSevgiliniz de şu anda şoklarda. Melek annesinin nasıl böyle kırıcı konuştuğuna anlam veremiyor. Sizin de bu olayı bir an önce unutmanızı bekliyor ve öyle olması gerektiğini dùşünuyor muhtemelen. Çünkü annesi ancak yanlışlıkla o cümleleri kurmuştur. Daha da alınıyorsanız bu sizin sorununuzdur. Biraz daha kurcalarsanız okları size çevirebilir. Bence bu durumu önemseyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?