Annesiyle tanıştım ama ...

Hayır asla. Ben istesem zaten bugün iş bulurum başvurularıma döndüler bi çok okul. Benim tek derdim atanmak. Çalışmaksa iş bulunur. Ben bu tarz zihniyete karşıyım sadece.

Klasik, "Canım Oğlum,Benim Oğlum" sendromu.
Muhtemelen kv adayınız oğluşunun parasını çatır çatır yiyeceğinizden korkmuş.
Maalesef, ileride de sizi üzer bu kadın.
İyi düşünün.Sevgiliniz her ne kadar dengeyi sağlamaya çalışsa da pek çok şeyin ucu size dokunacak.

Ben tabiki bir bir söyledim. Özellikle iş meselesi konusunda çok bozulduğumu söyledim. Annesi konu açmak icin öyle konuştum aslında öyle demek istemedim demiş falan filan. Erkek arkadasım sen onu takma lütfen özür dilerim onun adına dedi

Zaten bi evin bi oğlu baskısını fazlasıyla üzerimde hissettim

O zaman erkek arkadasinizin bi sucu yok. Sogumaniz icin neden de yok. Artik mesafeli olursunuz annesine karsi. Bu konuda hassasim siz de anlayisla karsilarsiniz eminim dersiniz kapatirsiniz.
Bunun icin keyfinizi bozmayin cunku uzulerek soyluyorum ki bu isler boyle.
Takmayacaksiniz,nazikce sinirlarinizi cizeceksiniz. Diger turlu kvde normaldir, gorumce cikar, gorumce normaldir,elti cikar. Sonu yok ki, onemli olan sizin durusunuz.
Evlilik bir nevi idare isiymis, ben de nisanlandiktan sonra anladim.
Kendi alaniniza sokmayin, sinirlarinizi nazikce cizin, arada erkek arkadasinizi yipratmayin (cnku sizin yaninizda), mesafeli olun. Diger turlu inanin cogu insan mukemmel bir aileyle karsilasamiyor.

Sevgilim anne ne diyorsun dedi sonrada hadi kalkalım dedi kalktık zaten sonra söylediğimde iste annesi konu açmak icin konuşmuş öyle demek istememiş sen onun laflarını takma özür dilerim onun adına dedi
Şimdilik ses çıkarmayın, anneler bazen böyle çok bilmişlik yapıyor.
Bir daha bir araya gelmeyin madem, aileniz olmadan.
Ciddi adımlar atılınca nasılsa bol bol görüşürsünüz

Oğlu tepki verince konu açmak için dedim demiş bence.Ama sevgilinin tepki vermesi yanında olması iyi olmuş bundan sonra ona gör davranır annesi umarım.

Her şey tamam da evlenirseniz seninle her yere gelebilecek mi ? Malum artık eş durumuna iZin yok

Evlilik diye baskı yapmışsınız, kadın da kestirip atmış önce atan diye.
Aslında atamayı takması gerekenler siz ve anneniz olmalıydı.
Karşı tarafın iyi kazandığına dikkat ettiyseniz, onlar da sizin gelirinize veya kazanma potansiyelinize dikkat etmiştir.
Artık günümüz dünyası böyle, kadın da haksız sayılmaz sadece yüzünüze söylemesi kötü olmuş.

Çoğu anne bunu düşünüyor , kimisi böyle pat küt söylüyor kimisi de arkadan oğluna söylüyor.Sizinki açık açık söylemiş.

Şöyle de olabilir ; oğluna kendi başka bir kız bulmuştur , sizi ayırmak için böyle konuşmuştur ki siz de soğumaya başlamışsınız erkek arkadaşınızdan bakın.İşe yaramış yani , eğer annenin niyeti sizi ayırmaksa.

Kadrolu , atanmış , eli yüzü düzgün öğretmen kız sever annelerden sadece birisi işte.Siz atanmaya bakın , erkek arkadaşınıza da fazla bel bağlamayın.

Bir daha da o eve gitmeyin aileniz olmadan ki Valide Sultan sanmasın kendini anne de.

Bir de elbisenize ne dedi de karıştı merak ettim.Açık mı kısa mı çirkin mi yakışmamış mı ne diye eleştirdi yani?

Ilk görüşmede bunların söylenmesi büyük saygısızlık. Belki senin yerinde olsam ayrılmayı düşünmem ama yaşanmışlıklarıma bakınca ayrılmalısın diyorum.
Zamana bırak sınava ve mülakata hazırlan zaten öğretmen atamaları artık çok zor atanınca atandığın yerde uzun süre kalıyorsun. Gelecekte hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Evlenince senin benim mi olacakmış eşinizin kazancı aynı zamanda sizin olucak aman ne kvler var yahu

Kaynana kaynanalığını yapıp sana dişini göstermiş oyüzden salla gitsin işine odaklan
Sevgiline de şikayet vâri değilde yeri geldiğinde sınavı kazanmam lazım yoksa anneni beni istemeye ikna edemezsin falan de şaka yollu bozulduğunu bilsin ama yorum yapıp ortamı germeden ay çok da şeyimdeydi hesabı

Cok dogru soyluyosun. Kayinvalide tek degil. Gorumce, elti, kp, kayinbirader v.s. herseyden bir sorun cikabilir. Onemli olan es adaylarinin anlasmasi ve bu kisilere siniri cizebilmesi.

Kesinlikle hayır ben kendimi yamamaya çalışmadım onlara. Bizim durumumuz çok iyi şükürler olsun. Onun biseyine ihtiyacım yok mesele buysa. Dediğim gibi istesem iş bulurum başvurularıma dönüldü ben sadece kendimi gerçekleştirmek adına atanmak istiyorum uni birden beri hedefim buydu. Ben sadece bu zihniyete karşıyım çünkü hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…