Annesiyle tanıştım ama ...

Kadında "oğlumun parasını yiyecek" kaygısı var şimdiden oğlunun kazancının hesabını yapıyor.
Ama evlenseniz de ve atansanız da kadın belli problemli ve sizden maddi beklentileri olacak, ve doymayacak haberiniz olsun.
Evlilik öncesi de öyle eli açık davranmayacaklardır.

Daha kv olamadan gelini yiyiyci olarak düşünüyor.çoğu böyle bunların,bir kadinin kocasinin parasını yemesinden daha doğal ne olabilir.
Çok üzülüyorum bu zihniyete,kadinin parasi kendi parasidir erkegin parasi ortaktir.kadin istemezse hiç bir işe yaramayabilir.

neyse huyunu baştan belli etmiş arkana bile bakma kaç kurtul çocuğun annesi evlenince herşeyine karışacak

Ya kızın yüzüne söylemesi anormal de, çalışan kız aramaları gayet normal.
Nasıl ki kadınlar erkeğin evi geçindirip geçindirmemesine bakıyor, erkekler de kadının çalışmasını isteyebilir.
Tercihler meselesi.
Erkek kadına bakmak zorundadır, kadınsa ister çalışır ister çalışmaz diye bir kural yok.

Ben saygısızlık yapmamak adına ve böyle bir laf duyacağımı beklemediğim icin birşey demedim. Haklısınız dillendirmem gerekiyordu.

Bu konularda hassas kırılgan ve pasif kalacaksanız çanınız çok yanar. Fikrinizi düşüncelerinizi uygun bir dille açık olarak belirtmek şart. Bunun muhattabı eş adayıdır. Onu yetiştiren kadın da onun kişiliği hakkında ipucu verir. Takipte kalın, çok muhattap olmayın ama söylenen şeyleri de iyi niyetli karşılamayın gerçekçi olun. Adam dengeyi kuramıyorsa ordan kaçın. Evliliklerde aile ilişkileri çok önemlidir. Baş edebileceğiniz insanların ve kültürlerin içinde bulunmaya özen göstermek şart.

Haklısınız buraya yazınca anladım ki ben saygısızlık etmemek adına biraz pasif kalmışım. Sonrasında ben bu kadar üzüleceğime keşke onlar üzülseydi. Düşüncelerimi dillendirmem gerekiyordu. Bu da benim icin ciddi bir tecrübe oldu açıkcası.

annesinin yaptığı tam bir kabalık. bu tür insanlar hep kendini bi b.k sanar. Üzülme canım eğer ilişkinde bir yerlere varmak istersen bu faktörüde düşün. çünkü bu faktör evliliğini alıp bambaşka bir yere götürür.

Evet tamm kadın çalışsin,kadinin kendi ayaklari uzerinde durmasi kendi parasini kazanmasi cok güzel takdir edilesi bir durum.
Fakat bu kadinin ev işleri ne olacak?koca aksam işten geliyor bacaklarini uzatip tv in karşısına gecip yemek,cay kahve istiyor.aferdersin ama evi iki gun süpürmesen b.k götürüyor.para kazanmani bekleyen kv den hatta eşin pasakli olduğundan söyleniyor.eve temizlik icin kadin tutsan eşinle tartisma çıkıyor.hele birde cocuk varsa,ortada perisan oluyor.her kadar hayat müşterek desekte,değil malesef ezilen hep kadın oluyor.

Öyle bile olsa erkek ve kadın ortak karar verir buna.
Kızın yüzüne erkek arkadaşı değil müstakbel kv si bunları demiş
Sorun da bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…