- 31 Ocak 2018
- 284
- 331
- 18
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim. Nasip olursa mülakata giricem bu sene. Geçen hafta erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım. Gayet pozitif bir şekilde güle oynaya gittim aslında ilk defa başıma böyle bisey geliyor. Heyecandan ölüyordum. Çok detaya girmek istemiyorum iste ama elbiseme karışması, girmemesi gereken konulara girmesi bikac bisey...
Ben bu lafa felaket bozuldum. Sanki ben erkek arkadaşımın parasını yicekmisim gibi muamele etti bana. Ben deyim yerindeyse atanayim diye bir yerlerimi yırtıyorum ki aklımdan aman çalışmayayım da kocamin parasını yerim gibi bir düşünce geçmedi bile.
Sevgilimi çok seviyorum ama resmen ondan bile soğuma noktasına geldim. Çok üzüldüm size anlatamam.
Su an hem mülakat hem sınav hem de bu lafın stresinden ağlayacak noktaya geldim. Acaba sevgilimde mi böyle düşünüyor bana mi dürüst davranmadı.
Aklımda daha bir sürü şey var. Yazıp vaktinizi almak istemiyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok mu duygusal düşünüyorum sizce
Şimdiden teşekkürler
Müstakbel kayınvalidem ya da sevgilim gelir, mesajımdan beni tanırlar diye endişelenmiş. Başka açıklaması olamaz.Kadının dediği lafı konudan neden sildiniz onu anlamadım alıntılardan buldum
Yok öyle bir durum değilMüstakbel kayınvalidem ya da sevgilim gelir, mesajımdan beni tanırlar diye endişelenmiş. Başka açıklaması olamaz.
Sizi böyle kıran bir insanın ne düşüneceğini umarsamayın zaten. Burada bize anlattığınız şeklini aynen ona da dilledirebilirsiniz. Sonuçta kırılmak da çok haklısınız. Küçük hesaplar peşinde kendileri.Yok öyle bir durum değil
Ben saygısızlık yapmamak adına ve böyle bir laf duyacağımı beklemediğim icin birşey demedim. Haklısınız dillendirmem gerekiyordu.Sizi böyle kıran bir insanın ne düşüneceğini umarsamayın zaten. Burada bize anlattığınız şeklini aynen ona da dilledirebilirsiniz. Sonuçta kırılmak da çok haklısınız. Küçük hesaplar peşinde kendileri.
Haklısınız buraya yazınca anladım ki ben saygısızlık etmemek adına biraz pasif kalmışım. Sonrasında ben bu kadar üzüleceğime keşke onlar üzülseydi. Düşüncelerimi dillendirmem gerekiyordu. Bu da benim icin ciddi bir tecrübe oldu açıkcası.Bu konularda hassas kırılgan ve pasif kalacaksanız çanınız çok yanar. Fikrinizi düşüncelerinizi uygun bir dille açık olarak belirtmek şart. Bunun muhattabı eş adayıdır. Onu yetiştiren kadın da onun kişiliği hakkında ipucu verir. Takipte kalın, çok muhattap olmayın ama söylenen şeyleri de iyi niyetli karşılamayın gerçekçi olun. Adam dengeyi kuramıyorsa ordan kaçın. Evliliklerde aile ilişkileri çok önemlidir. Baş edebileceğiniz insanların ve kültürlerin içinde bulunmaya özen göstermek şart.
Evet tamm kadın çalışsin,kadinin kendi ayaklari uzerinde durmasi kendi parasini kazanmasi cok güzel takdir edilesi bir durum.Ya kızın yüzüne söylemesi anormal de, çalışan kız aramaları gayet normal.
Nasıl ki kadınlar erkeğin evi geçindirip geçindirmemesine bakıyor, erkekler de kadının çalışmasını isteyebilir.
Tercihler meselesi.
Erkek kadına bakmak zorundadır, kadınsa ister çalışır ister çalışmaz diye bir kural yok.
Ya kızın yüzüne söylemesi anormal de, çalışan kız aramaları gayet normal.
Nasıl ki kadınlar erkeğin evi geçindirip geçindirmemesine bakıyor, erkekler de kadının çalışmasını isteyebilir.
Tercihler meselesi.
Erkek kadına bakmak zorundadır, kadınsa ister çalışır ister çalışmaz diye bir kural yok.
Hastanede sekreter olarak çalışmışKendisi ne iş yapıyor?
Evet benim de canımı sıkan daha ilk tanıştığımız gün daha seviyeli bir sohbet beklerken bu tarz seyler duymak olduÖyle bile olsa erkek ve kadın ortak karar verir buna.
Kızın yüzüne erkek arkadaşı değil müstakbel kv si bunları demiş
Sorun da bu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?