- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Arnicamontana
Yarin evlenince. Ben annemle yatacam diye tuturursa gorurusn 

banane banane ben annemi isterim diyormu bidee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence arkana bile bakmadan kacMerhaba hanımlar umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Direkt konuya geçiyorum. Aramızda psikolog, psikiyatrist yada benzeri meslekler varsa konumu okuyup yorumlarını belirtirlerse çok mutlu olurum. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum hanımlar çünkü insan bu konularda ne düşüneceğini bilemiyor.
Erkek arkadaşımla normal bir sohbetimizin ortasında dönem dönem annesi ile yan yana uyuduğunu öğrendim. Şaşırdım ve sorguladım. Babası haftanın bazı günleri gece çalışan bir adam ve annesini yalnız bırakmamak için annesiyle uyuyormuş. Ben şaşırınca bunu diğer erkek ve kız kardeşlerinin de yaptığını ama en çok onun uyuduğunu da söyledi. En başta gece annesinin yalnız olması gerekçesi mantıklı gelse de bu olay alışkanlık haline gelmiş ve ihtiyaç olmasa bile 25 yaşlarına kadar annesiyle aynı yatakta uyumuş ve bundan rahatsız olmamış. Olayı kesinlikle cinsel boyuta taşımak istemiyorum ve böyle olduğunu da düşünmüyorum lütfen yanlış anlamayın. Fakat psikolojiye meraklı Bi insanım ve sık sık okurum. Bu olayın psikolojik boyutunu merak ediyorum sizin yorumlarınız nelerdir? Çünkü mecburiyet kısmı bir noktaya kadar bana normal gelebilir. Fakat ona bu olayı nasıl gördüğünü sorduğumda gayet normal hatta güzel bir şey olduğunu annenin yanında olduğunu bilince uykunun huzurlu bile geldiğini söyledi. Bilemiyorum kızlar.
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Edit: Her gece uyuyor gibi anlatmışım hanımlar kusura bakmayın. Demek istediğim küçükken babası yokken uyumaya başlamış ve annesinin memleketine gidince hala babası olsa dahi dönem dönem uyuduğunu söyledi. Zaten yıllardır ayrı şehirlerde yaşıyorlar.
Ooo iyiki baştan söylemiş. Babası yokken annesinin eşi rolünü üstleniyor gibi geldi. Bunu cinsellik olarak algılamayın ama duygusal olarak koca rolü. Bu başınıza çok dert açar ilerde. Kv kıskançlıktan çıldiracak, senin onu elinden aldığını düşünecek. Zaten sevgilin durumun farkında değil hp annesinin tarafında olacak. Ayrıca duygusal eş durumundan dolayı rekabet etmen gerekecek. Hiç Degmez hiç. Çok çok çok yipranirsinizMerhaba hanımlar umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Direkt konuya geçiyorum. Aramızda psikolog, psikiyatrist yada benzeri meslekler varsa konumu okuyup yorumlarını belirtirlerse çok mutlu olurum. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum hanımlar çünkü insan bu konularda ne düşüneceğini bilemiyor.
Erkek arkadaşımla normal bir sohbetimizin ortasında dönem dönem annesi ile yan yana uyuduğunu öğrendim. Şaşırdım ve sorguladım. Babası haftanın bazı günleri gece çalışan bir adam ve annesini yalnız bırakmamak için annesiyle uyuyormuş. Ben şaşırınca bunu diğer erkek ve kız kardeşlerinin de yaptığını ama en çok onun uyuduğunu da söyledi. En başta gece annesinin yalnız olması gerekçesi mantıklı gelse de bu olay alışkanlık haline gelmiş ve ihtiyaç olmasa bile 25 yaşlarına kadar annesiyle aynı yatakta uyumuş ve bundan rahatsız olmamış. Olayı kesinlikle cinsel boyuta taşımak istemiyorum ve böyle olduğunu da düşünmüyorum lütfen yanlış anlamayın. Fakat psikolojiye meraklı Bi insanım ve sık sık okurum. Bu olayın psikolojik boyutunu merak ediyorum sizin yorumlarınız nelerdir? Çünkü mecburiyet kısmı bir noktaya kadar bana normal gelebilir. Fakat ona bu olayı nasıl gördüğünü sorduğumda gayet normal hatta güzel bir şey olduğunu annenin yanında olduğunu bilince uykunun huzurlu bile geldiğini söyledi. Bilemiyorum kızlar.
Edit: Her gece uyuyor gibi anlatmışım hanımlar kusura bakmayın. Demek istediğim küçükken babası yokken uyumaya başlamış ve annesinin memleketine gidince hala babası olsa dahi dönem dönem uyuduğunu söyledi. Zaten yıllardır ayrı şehirlerde yaşıyorlar.
Merhaba hanımlar umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Direkt konuya geçiyorum. Aramızda psikolog, psikiyatrist yada benzeri meslekler varsa konumu okuyup yorumlarını belirtirlerse çok mutlu olurum. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum hanımlar çünkü insan bu konularda ne düşüneceğini bilemiyor.
Sizin annenizin durumu normal bence aranızdaki ilişkiye imrendim doğrusu keşke benide annem öyle sevse öyle çok isterdim ki hiç sevgisini göstermiyor azcik sevse gözlerim dolar ağlarım çok imrendim size .ama bu arkadaşınkiyle sizinkinin arasında bir ilişki yok bu arkadaşın tamamen anormal yaniBenim annem beni cok ozleyince (yurtdisindayim, bazen 1 seneye yakin hic gorusmedigimiz oluyor, 14 yasimdan beri de onlarla yasamadim, yatili okul vs) "gel beraber uyuyalim" der (31 yasindayim ve hala bunu yapar). Ben de bazen kirmam uyurum ama cok nadir olur bu durum. Bir de bana bu yasimda sarilir oper surekli, "bebegim" der (koca kadinim), gelir yanaklarimi sikar, tombulum, minik kusum, sunun tatligina bak filan der, ve de uyurken bile sarilir. Insanlarin yaninda bebek muamelesi yapar bazen. Yani ben de bu durumu yasayan biriyim. Cogu arkadasima anormal geliyor bu durum ama bana o kadar gelmiyor, annemin sevgisini gosterme sekli surekli sarilmak, fiziksel temas kurmak, bebek gibi davranmak. Mutlaka sagliksizdir ama bana anormal gelmiyor nedense. Kardesim hic sevmez oyle mic mic mesela. Ben severim gider kardesimi operim, bazen kardesimle uyurum ben de, uyurken sarilirim filan. Bilmiyorum cok mu anormal ama...
Ama sizin sevgilinizin olayini ben de sagliksiz buldum, cunku "annem yalniz kalmasin diye" diyor, yani annesine karsi muhtemelen vicdan- babanin boslugunu doldurma- asiri sorumluluk- asiri baglilik- asiri sozunden cikmama- duygu somurusu gibi durumlar olabilir... Bizim toplumda anneler en ufak seye uzuluyor, en ufak sozunden cikinca "ahhhh oglum uzuntuden kanser oldum" moduna geciyorlar, ozellikle gelinlere karsi... Yani bu beraber yatma durumlari erkek arkadasinizin hala annesinden tam bagimsizlik kazanamamis olduguna isaret olabilir. Bence daha bir genel gozlemleyin, hayatin baska alanlarina da sirayet etmis mi bu asiri ic icelik diye, psikolog degilim ama tahminimce etmistir.