Merhaba hanımlar umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Direkt konuya geçiyorum. Aramızda psikolog, psikiyatrist yada benzeri meslekler varsa konumu okuyup yorumlarını belirtirlerse çok mutlu olurum. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum hanımlar çünkü insan bu konularda ne düşüneceğini bilemiyor.
Erkek arkadaşımla normal bir sohbetimizin ortasında dönem dönem annesi ile yan yana uyuduğunu öğrendim. Şaşırdım ve sorguladım. Babası haftanın bazı günleri gece çalışan bir adam ve annesini yalnız bırakmamak için annesiyle uyuyormuş. Ben şaşırınca bunu diğer erkek ve kız kardeşlerinin de yaptığını ama en çok onun uyuduğunu da söyledi. En başta gece annesinin yalnız olması gerekçesi mantıklı gelse de bu olay alışkanlık haline gelmiş ve ihtiyaç olmasa bile 25 yaşlarına kadar annesiyle aynı yatakta uyumuş ve bundan rahatsız olmamış. Olayı kesinlikle cinsel boyuta taşımak istemiyorum ve böyle olduğunu da düşünmüyorum lütfen yanlış anlamayın. Fakat psikolojiye meraklı Bi insanım ve sık sık okurum. Bu olayın psikolojik boyutunu merak ediyorum sizin yorumlarınız nelerdir? Çünkü mecburiyet kısmı bir noktaya kadar bana normal gelebilir. Fakat ona bu olayı nasıl gördüğünü sorduğumda gayet normal hatta güzel bir şey olduğunu annenin yanında olduğunu bilince uykunun huzurlu bile geldiğini söyledi. Bilemiyorum kızlar.
Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Edit: Her gece uyuyor gibi anlatmışım hanımlar kusura bakmayın. Demek istediğim küçükken babası yokken uyumaya başlamış ve annesinin memleketine gidince hala babası olsa dahi dönem dönem uyuduğunu söyledi. Zaten yıllardır ayrı şehirlerde yaşıyorlar.