Annesiyle uyuyan ve bunu normal gören erkek

Psikiyatriste filan gerek yok. Her normal insan bunu anormal karşılar. Anormal olan bunu normal sanmak. Benim eşimde de var bikaç şey. Birlikte uyumak değil ama yine de tuhaf şeyler. Senin daha eşin değil. Kaççç kaççç kaççç

S Semele80 , ben burada anneye düşkün olan erkeklerin tembel, üşengeç, çocuk gibi olduğunu düşünmüyorum. Genelleme yapmak yanlış. Annesine saygı duyan eşine de saygı duyar. Bizim sülalenin erkekleri yemek de yapar çamaşır da yıkar. Karılarının başlarının tacı. Kimisi yemek yapmayı dahi bilmiyor. Yine kocaları yapıyor.

S Semele80 , ben burada anneye düşkün olan erkeklerin tembel, üşengeç, çocuk gibi olduğunu düşünmüyorum. Genelleme yapmak yanlış. Annesine saygı duyan eşine de saygı duyar. Bizim sülalenin erkekleri yemek de yapar çamaşır da yıkar. Karılarının başlarının tacı. Kimisi yemek yapmayı dahi bilmiyor. Yine kocaları yapıyor.

Ay ne kadar çok yorum yazmışsınız kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Evet durum anormal ve bu durumdan daha anormal bir şey varsa adamın hala bunu normal görmesi. Hatta büyük bir kavga ettik sabırla anlatmaya çalıştım eskiden size normal gelmiş yapmışsınız ama bir noktadan sonra evde o kadar insan varken birinin müdahale edip bu yapılanın yanlış olduğunu söylemesi gerekirdi. Kavganın içinde ne yazıkki şu sizin söylemeye bile çekindiğiniz sabah ereksiyonu kısmının bile olduğunu öğrendim afedersiniz midem bulandı :( Çıldırdım tabi annen kalkıp diyemedi mi bu benim yanımda yaramaz ne olsa da buna izin vermemeliyim diye of.
Psikolog bir arkadaşıma sordum. Böyle adamlar ya ana kuzusu olur yada aşırı sorumlulukçu her şeyi üstlenen kendini annenin bir kurtarıcısı olarak görür. Benimki ikinci model olmuş kızlar ve adamın diğer erkek kardeşi de ana kuzusu olmuş. Gerçekten çok üzücü bir durum bir anne çok çok basit bir olayla nasıl iki erkek evladının karakterlerini bu hale getirmiş yazık. Adam da hala benim bunu aşırı anormal görmemin benim aile bağlarımın zayıflığı ile ilgisi olduğunu söylüyor.
İstemiyorum böyle bir adam hayatımda o kadar değişik bir durum ki önceki problemlerden dolayı istemediğimi sanıyor bu olayı basit görüyor. :(

Ya şimdi anormal dedim ama sonra düşündüm.
34 yaşındayım annemle uyuma fırsatını bulsam kaçırmam :)
Psikolojik olarak herhangi bir sıkıntı da görmüyorum kendimde.
Aşırı bağımlı falan da değilim.
Sadece senede 2 kez yan yana gelip 2 ay falan bir arada oluyoruz.
Özlediğim için belki onunla uyumayı seviyorum.

Erkek yapınca neden anormal olsun diye düşündüm şimdi dürüst yaklaşınca. :)

Ay ne kadar çok yorum yazmışsınız kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Evet durum anormal ve bu durumdan daha anormal bir şey varsa adamın hala bunu normal görmesi. Hatta büyük bir kavga ettik sabırla anlatmaya çalıştım eskiden size normal gelmiş yapmışsınız ama bir noktadan sonra evde o kadar insan varken birinin müdahale edip bu yapılanın yanlış olduğunu söylemesi gerekirdi. Kavganın içinde ne yazıkki şu sizin söylemeye bile çekindiğiniz sabah ereksiyonu kısmının bile olduğunu öğrendim afedersiniz midem bulandı :KK43: Çıldırdım tabi annen kalkıp diyemedi mi bu benim yanımda yaramaz ne olsa da buna izin vermemeliyim diye of.
Psikolog bir arkadaşıma sordum. Böyle adamlar ya ana kuzusu olur yada aşırı sorumlulukçu her şeyi üstlenen kendini annenin bir kurtarıcısı olarak görür. Benimki ikinci model olmuş kızlar ve adamın diğer erkek kardeşi de ana kuzusu olmuş. Gerçekten çok üzücü bir durum bir anne çok çok basit bir olayla nasıl iki erkek evladının karakterlerini bu hale getirmiş yazık. Adam da hala benim bunu aşırı anormal görmemin benim aile bağlarımın zayıflığı ile ilgisi olduğunu söylüyor.
İstemiyorum böyle bir adam hayatımda o kadar değişik bir durum ki önceki problemlerden dolayı istemediğimi sanıyor bu olayı basit görüyor. :KK43:

Umarım şakadır. Gerçekse umarım bu adam hala hayatınızda değildir.

Anneye düşün olanlar demedim ben yalnız
Ebeveynlerinin üstüne titrediği çocuklar sorumluluk alamıyor dedim. Çünkü annesi aşırı özverili davranmıştır.

:21:Benim kv de kocasıyla yatmayı sevmez hiç de yatmamış öyle anlatır (kafamda deli sorular çoçukları leylekler mi getirdi ) liseye kadar eşimi çoçugum diye yatrmış yanında bunu kp den kaçış oldugunu düşünüyordum şuan sorguladım bunu uyanık kaynana bana düşkün olsun oglum bana baksın karısına degil diye yapıyordu büyük ihtimal kv deme burdan mesaj iletmek istiyorum al sane bombe oglun bensiz uyuyamıyor :KK19::KK60:

Alıntıdır
Neden çocuk kendi yatağında uyumalıdır?

Sürekli olarak anne-baba ile uyumanın çeşitli risklerinden söz etmek mümkündür:

Özellikle okul öncesi dönem çocuğunun cinsiyet rollerini kazanması esastır. Bu da kendi cinsiyetine uygun davranışları öğrenmeyi gerektirir. Anne-baba ile birlikte uyuyan çocuğun cinsiyetine özgü kimlik ve rollerini kavrayışında çeşitli karışıklıklar yaşaması söz konusu olabilir.

Anne-babanın kokusuna alışabilirler. Koku, beyindeki duygu merkezlerini doğrudan etkilediği için uyku davranışı ile koku arasında ilişki kurulabilir. Çocuk bu kokuyu duymadan uykuya geçmekte zorlanabilir. Bu durumda da, çocuğun hem bağımlılık duygusu pekiştirilmiş olur hem de anne-baba ile uyuma isteği süreklilik kazanabilir.

Çeşitli teoriler, kız çocuğunun babaya, erkek çocuğunun anneye olan özel ilgisinden söz etmektedir. Anne-baba ile uyuyan çocuklarda, karşı cinse yönelik ilginin artması, hemcins ebeveyni de rakip olarak görmesi söz konusu olabilir.

Çocukların bedenleri çeşitli uyarılmalara açıktır. Gece uyku sırasında farkında olmadan gelişebilecek temaslar bu açıdan bazı hassasiyetler yaratabilir.

Kendi yatağında ve kendi başına uyuma, çocukta özgüven ve otokontrol duygusunun gelişimine katkıda bulunur. Anne-baba ile uyuma halinde, bu kazanımlarla ilgili de az ya da çok kayıplar söz konusu olabilir

Evlenmeden 2 gün önce duygusala bağlayıp annemle babamın ortasında uyumuştum neden yaptım o kadar arabeske bağladım bilmem ama yapmıştım.Fakat erkek arkadaşınınki hiç normal değil bunu öğrenmen o kadar iyi olmuş ki yol yakınken ayrıl kaç koş mümkünse

Düşünsenize evlendiniz ve gece işiniz var, ertesi sabah döndünüz anne ile oğlan beraber yatağınızda uyuyor. Anne çocuk ilişkisi sorunlu ve gereksi bağımlı olur. Anne bu durumdan hoşnut çünkü dünyası çocukları olmuş. Hala onların büyüdüğünü de kabul etmez. Uzak durmak en iyisi.

Ay ne kadar çok yorum yazmışsınız kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Evet durum anormal ve bu durumdan daha anormal bir şey varsa adamın hala bunu normal görmesi. Hatta büyük bir kavga ettik sabırla anlatmaya çalıştım eskiden size normal gelmiş yapmışsınız ama bir noktadan sonra evde o kadar insan varken birinin müdahale edip bu yapılanın yanlış olduğunu söylemesi gerekirdi. Kavganın içinde ne yazıkki şu sizin söylemeye bile çekindiğiniz sabah ereksiyonu kısmının bile olduğunu öğrendim afedersiniz midem bulandı :KK43: Çıldırdım tabi annen kalkıp diyemedi mi bu benim yanımda yaramaz ne olsa da buna izin vermemeliyim diye of.
İstemiyorum böyle bir adam hayatımda o kadar değişik bir durum ki önceki problemlerden dolayı istemediğimi sanıyor bu olayı basit görüyor. :KK43:
bosverin hic anlatmaya calismayin yiprandiginizla kalirsiniz yol verin gitsin ereksiyon olmasi kendi elinde olan bir sey degil ama bunu bile bile annesiyle uyumaya devam etmek istemesi kabul etmesi anneli ogullu bunda problem gormemesi asiri sacma bu oyle annemi ozledim tvye bakarken yanina uzandim uyumusuz oyle demesi gibi bisey degil ki koskoca adam bu durumu bile bile neden hala annesiyle uyuyor hadi annesi psikolojisi bozuk bunu dusunemiyor diyecegim ama vazgectim yok ya ben nasil sabah kalktigimda esimi goruyorsam farkediyorsam anneside illaki gorup farketmistir yani bakin hala sapiklik icin yaptiklarini dusunmuyorum ama normal degiller ya insanlik hali uyku haliyle elin carpar bacagin deger o haldeyken ayip gunah yani

yuhh oglusumla 2yil uyuduk ayni yatakta doktor ayir saglikli degil dedi ondan kizimi hic uyutmadim benle veya babasiyla dogdu dogali yatakta uyur hastayken bazen yanima alirdim 25 Yas hicc normal degil

Hayatımda istemiyorum bu defa da haklısın yanlış yaptık diyor. Ben açık açık sordum çünkü herkesi eleştirir annesi ve kız kardeşleri dini konularda kendilerini dinlerine çok bağlı zannederler. Hadi psikolojik boyutunu geçtim karakter oturmasını geçtim dini olarak yasak bunu bilmiyor muydunuz erkek sabah istemsiz ereksiyon olunca annenin bunu görmesi iğrenç değil mi dedim. Oldu mu olmadı mı diye sordum çünkü kafamda bitmiş. Ergenliğe girişinin ilk zamanları daha kendinin bile farkında değilken annesi bunu sabahın köründe kaldırıp tuvalete git istersen çişin gelmiş diyormuş. Hatta bu o zamanlar farkında bile değilmiş uykulu neden böyle yaptığının. Yıllar sonra beyninde oturtumuş olayı. O dönemler de evden ayrıldığı dönemlermiş. Zaten memlekete gittiği zaman da annesi özledim diyip burda yat diyormuş.
E be adam annen seni çişe kaldırmayı biliyor da artık yanımda yatmayın gerek yok diyemiyor mu? Haklısın diyor yanlış yaptı diyor. Ama ben istemiyorum.
Bir önceki yorumumda söyledim. Psikolog arkadaşım bu adamın evin babası rolüne girdiğini söylüyor ki anne ve ablalar tarafından tam olarak öyle görülüyor ama kendisi pek fazla mecburiyet dışında bu beklentileri yerine getirmiyor. Anlatmaya çalıştım ben öyle değilim öyle olsam seninle düzgün bir ilişki kurabilir miyim diyor o da haklı da ilk gün söylediklerini unutamıyorum. Yok normal sen anormalsin bana huzur veriyor senin kardeşin uyumuyor mu gibi şeyler :(
Dertsiz başıma dert kızlar :(

Hayatımda istemiyorum bu defa da haklısın yanlış yaptık diyor. Ben açık açık sordum çünkü herkesi eleştirir annesi ve kız kardeşleri dini konularda kendilerini dinlerine çok bağlı zannederler. Hadi psikolojik boyutunu geçtim karakter oturmasını geçtim dini olarak yasak bunu bilmiyor muydunuz erkek sabah istemsiz ereksiyon olunca annenin bunu görmesi iğrenç değil mi dedim. Oldu mu olmadı mı diye sordum çünkü kafamda bitmiş. Ergenliğe girişinin ilk zamanları daha kendinin bile farkında değilken annesi bunu sabahın köründe kaldırıp tuvalete git istersen çişin gelmiş diyormuş. Hatta bu o zamanlar farkında bile değilmiş uykulu neden böyle yaptığının. Yıllar sonra beyninde oturtumuş olayı. O dönemler de evden ayrıldığı dönemlermiş. Zaten memlekete gittiği zaman da annesi özledim diyip burda yat diyormuş.
E be adam annen seni çişe kaldırmayı biliyor da artık yanımda yatmayın gerek yok diyemiyor mu? Haklısın diyor yanlış yaptı diyor. Ama ben istemiyorum.
Bir önceki yorumumda söyledim. Psikolog arkadaşım bu adamın evin babası rolüne girdiğini söylüyor ki anne ve ablalar tarafından tam olarak öyle görülüyor ama kendisi pek fazla mecburiyet dışında bu beklentileri yerine getirmiyor. Anlatmaya çalıştım ben öyle değilim öyle olsam seninle düzgün bir ilişki kurabilir miyim diyor o da haklı da ilk gün söylediklerini unutamıyorum. Yok normal sen anormalsin bana huzur veriyor senin kardeşin uyumuyor mu gibi şeyler :KK43:
Dertsiz başıma dert kızlar :KK43:

Aslaa normal değik bir dk bile hayatında tutmamalısın bu hasta kafalıyı.

Düzgün ilişkiden kastı nedir sevgilinizin bilemedim. Sağlıklı ilişki geliştirememiş bir aile dinamiğinin içinde siz daha önce bir varlık gösterdiniz mi ki düzgün ilişkimiz var diyebiliyor sevgiliniz. Siz bu sağlıksız ilişki içinde nasıl bir durumda olacaksınız acaba. Muhtemel şöyle olacak. Kayınvalide sizi o kadar çok kıskanacak ki, sizden sürekli rol kapmaya çalışacak. Eşinizin size olan ilgisini kendi üzerine çekmek için her türlü atraksiyonda bulunacak. Ve muhtemelen bunu becerecek. Çünkü eşinizde henüz sağlıklı bir şekilde anneden ayrılmayı becerememiş, bağımlı bir erkek. Siz bu duruma itiraz ettikçe ana oğul arasına girmeye çalışan kötü gelin durumuna düşebilirsiniz.
Sadece yanında yatma mevzusu değil durum. Bundan sonra siz istemiyorsunuz diye annesinin yanında yatmayabilir sevgiliniz. Ama bu durum birbirlerine olan bağımlılığı bitirmez.

Bir önceki yorumumda söyledim. Psikolog arkadaşım bu adamın evin babası rolüne girdiğini söylüyor ki anne ve ablalar tarafından tam olarak öyle görülüyor ama kendisi pek fazla mecburiyet dışında bu beklentileri yerine getirmiyor. Anlatmaya çalıştım ben öyle değilim öyle olsam seninle düzgün bir ilişki kurabilir miyim diyor o da haklı da ilk gün söylediklerini unutamıyorum. Yok normal sen anormalsin bana huzur veriyor senin kardeşin uyumuyor mu gibi şeyler :KK43:
Seni elden kaçırmamak için hak veriyormuş numaraları bunlar yeme sakın yersen evlendiğiniz ilk gecede kaynanayı yatağın ortasında bulabilirsin.

tamam haklısın diycek arkanı döndüğünde aynısına devam edicek.ailece garipler.bu saatten sonra değişmezler.sen arkana bakmadan aklın varsa kaç

Back
X