Ay ne kadar çok yorum yazmışsınız kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Evet durum anormal ve bu durumdan daha anormal bir şey varsa adamın hala bunu normal görmesi. Hatta büyük bir kavga ettik sabırla anlatmaya çalıştım eskiden size normal gelmiş yapmışsınız ama bir noktadan sonra evde o kadar insan varken birinin müdahale edip bu yapılanın yanlış olduğunu söylemesi gerekirdi. Kavganın içinde ne yazıkki şu sizin söylemeye bile çekindiğiniz sabah ereksiyonu kısmının bile olduğunu öğrendim afedersiniz midem bulandı

Çıldırdım tabi annen kalkıp diyemedi mi bu benim yanımda yaramaz ne olsa da buna izin vermemeliyim diye of.
Psikolog bir arkadaşıma sordum. Böyle adamlar ya ana kuzusu olur yada aşırı sorumlulukçu her şeyi üstlenen kendini annenin bir kurtarıcısı olarak görür. Benimki ikinci model olmuş kızlar ve adamın diğer erkek kardeşi de ana kuzusu olmuş. Gerçekten çok üzücü bir durum bir anne çok çok basit bir olayla nasıl iki erkek evladının karakterlerini bu hale getirmiş yazık. Adam da hala benim bunu aşırı anormal görmemin benim aile bağlarımın zayıflığı ile ilgisi olduğunu söylüyor.
İstemiyorum böyle bir adam hayatımda o kadar değişik bir durum ki önceki problemlerden dolayı istemediğimi sanıyor bu olayı basit görüyor.