- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi Arnicamontana
Ayrılın.Hayatımda istemiyorum bu defa da haklısın yanlış yaptık diyor. Ben açık açık sordum çünkü herkesi eleştirir annesi ve kız kardeşleri dini konularda kendilerini dinlerine çok bağlı zannederler. Hadi psikolojik boyutunu geçtim karakter oturmasını geçtim dini olarak yasak bunu bilmiyor muydunuz erkek sabah istemsiz ereksiyon olunca annenin bunu görmesi iğrenç değil mi dedim. Oldu mu olmadı mı diye sordum çünkü kafamda bitmiş. Ergenliğe girişinin ilk zamanları daha kendinin bile farkında değilken annesi bunu sabahın köründe kaldırıp tuvalete git istersen çişin gelmiş diyormuş. Hatta bu o zamanlar farkında bile değilmiş uykulu neden böyle yaptığının. Yıllar sonra beyninde oturtumuş olayı. O dönemler de evden ayrıldığı dönemlermiş. Zaten memlekete gittiği zaman da annesi özledim diyip burda yat diyormuş.
E be adam annen seni çişe kaldırmayı biliyor da artık yanımda yatmayın gerek yok diyemiyor mu? Haklısın diyor yanlış yaptı diyor. Ama ben istemiyorum.
Bir önceki yorumumda söyledim. Psikolog arkadaşım bu adamın evin babası rolüne girdiğini söylüyor ki anne ve ablalar tarafından tam olarak öyle görülüyor ama kendisi pek fazla mecburiyet dışında bu beklentileri yerine getirmiyor. Anlatmaya çalıştım ben öyle değilim öyle olsam seninle düzgün bir ilişki kurabilir miyim diyor o da haklı da ilk gün söylediklerini unutamıyorum. Yok normal sen anormalsin bana huzur veriyor senin kardeşin uyumuyor mu gibi şeyler
Dertsiz başıma dert kızlar![]()
Siz psikolog ya da annesi değilsiniz bu adamın.
Kendi aklını neden kullanmamış bu zamana kadar?