• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesiyle uyuyan ve bunu normal gören erkek

Hayatımda istemiyorum bu defa da haklısın yanlış yaptık diyor. Ben açık açık sordum çünkü herkesi eleştirir annesi ve kız kardeşleri dini konularda kendilerini dinlerine çok bağlı zannederler. Hadi psikolojik boyutunu geçtim karakter oturmasını geçtim dini olarak yasak bunu bilmiyor muydunuz erkek sabah istemsiz ereksiyon olunca annenin bunu görmesi iğrenç değil mi dedim. Oldu mu olmadı mı diye sordum çünkü kafamda bitmiş. Ergenliğe girişinin ilk zamanları daha kendinin bile farkında değilken annesi bunu sabahın köründe kaldırıp tuvalete git istersen çişin gelmiş diyormuş. Hatta bu o zamanlar farkında bile değilmiş uykulu neden böyle yaptığının. Yıllar sonra beyninde oturtumuş olayı. O dönemler de evden ayrıldığı dönemlermiş. Zaten memlekete gittiği zaman da annesi özledim diyip burda yat diyormuş.
E be adam annen seni çişe kaldırmayı biliyor da artık yanımda yatmayın gerek yok diyemiyor mu? Haklısın diyor yanlış yaptı diyor. Ama ben istemiyorum.
Bir önceki yorumumda söyledim. Psikolog arkadaşım bu adamın evin babası rolüne girdiğini söylüyor ki anne ve ablalar tarafından tam olarak öyle görülüyor ama kendisi pek fazla mecburiyet dışında bu beklentileri yerine getirmiyor. Anlatmaya çalıştım ben öyle değilim öyle olsam seninle düzgün bir ilişki kurabilir miyim diyor o da haklı da ilk gün söylediklerini unutamıyorum. Yok normal sen anormalsin bana huzur veriyor senin kardeşin uyumuyor mu gibi şeyler :KK43:
Dertsiz başıma dert kızlar :KK43:
Ayrılın.
Siz psikolog ya da annesi değilsiniz bu adamın.
Kendi aklını neden kullanmamış bu zamana kadar?

Bazen buraya konuları okuyup gülmek için giriyorum. Dünyanın en yakısıklısı en zengini en iyi insanı dahi olsa aslaaaaaa koşarak uzaklaşarım. Kız olmama rağmen annemle aynı odada uyumaktan dahi hoşlanmam

arkadasiniz hadi diyelim yanlis yaptiginin farkina vardi gercekten bir dahada yapmayacak oyle bir sey bu seferde annesi sizden bilip iyice bilenecek cunku yaptiginin yanlis oldugunun farkinda degil hadi diyelim dusunemedi o durumu daha ilk farkettigi anda kesmeliydi kesmedigine gore bu sefer size bilenir

Hayatımda istemiyorum bu defa da haklısın yanlış yaptık diyor. Ben açık açık sordum çünkü herkesi eleştirir annesi ve kız kardeşleri dini konularda kendilerini dinlerine çok bağlı zannederler. Hadi psikolojik boyutunu geçtim karakter oturmasını geçtim dini olarak yasak bunu bilmiyor muydunuz erkek sabah istemsiz ereksiyon olunca annenin bunu görmesi iğrenç değil mi dedim. Oldu mu olmadı mı diye sordum çünkü kafamda bitmiş. Ergenliğe girişinin ilk zamanları daha kendinin bile farkında değilken annesi bunu sabahın köründe kaldırıp tuvalete git istersen çişin gelmiş diyormuş. Hatta bu o zamanlar farkında bile değilmiş uykulu neden böyle yaptığının. Yıllar sonra beyninde oturtumuş olayı. O dönemler de evden ayrıldığı dönemlermiş. Zaten memlekete gittiği zaman da annesi özledim diyip burda yat diyormuş.
E be adam annen seni çişe kaldırmayı biliyor da artık yanımda yatmayın gerek yok diyemiyor mu? Haklısın diyor yanlış yaptı diyor. Ama ben istemiyorum.
Bir önceki yorumumda söyledim. Psikolog arkadaşım bu adamın evin babası rolüne girdiğini söylüyor ki anne ve ablalar tarafından tam olarak öyle görülüyor ama kendisi pek fazla mecburiyet dışında bu beklentileri yerine getirmiyor. Anlatmaya çalıştım ben öyle değilim öyle olsam seninle düzgün bir ilişki kurabilir miyim diyor o da haklı da ilk gün söylediklerini unutamıyorum. Yok normal sen anormalsin bana huzur veriyor senin kardeşin uyumuyor mu gibi şeyler :KK43:
Bir arkadaşım yeni tanıştığımız zamanlarda evlenip ayrıldığını, 8 aylık bir evlilik yaşadığını söylemişti. 8 ay uzun bir süre çocuğun olsaydı ömür boyu görüşmek zorunda kalırdın demiştim. Hamile kalamazdım ki zaten dedi. Meğer eşi annesiyle uyuyormuş. Baba vefat ettiği için anne oğul beraber yaşıyorlarmış. Arkadaş da kabul etmiş bir kadıncağız yazık diye. Sonuç bu. Şok olmuştum. Sakın diyorum asla sağlıklı değil

Şu gibi halleri bundan vareste tutarım.
Kişi ailesinden birini kaybetmiştir,
yas sürecinde buna ihtiyaç duyar,
ebeveynleri ağır hastadır,
ona moral olsun diye yanına uzanır,
Bunlar anlaşılır ve insani durumlar.
Ama 'annem yalnız yatamıyor,
artık kardeşlerden kim boştaysa anamızla yatar' durumu normal değil.
Aldığım psikoloji eğitimi ve sahadaki tecrübem bana böyle düşündürüyor.

Not: 19 yaşında bir oğlumuz var,
11 yaşından sonra ne o benimle ya da babasıyla yatmak istedi
ne de biz onu yatağımıza çağırdık.
Aynen katılıyorum, istisnai durumlar olur anneniz veya babanızla yatarsınız, ki ben konuya cinsiyetçi bakmıyorum, kızlar uyuyabilir erkekler uyuyamaz veya kız babasıyla, erkek annesiyle uyuyamaz diye bir şey yok uyursunuz, benim çocukluğum dedemin koynunda geçti, ilk torun olduğum için bana çok düşkündü hasta olsam, korksam koynunda uyuturdu, kocaman kızken bile bir şeye mi üzüldüm kucağında ağlardım o benim biricik merhametli dedemdi Allah rahmet eylesin, lakin duygusal bağlılık başka bir şey, bağımlılık başka bir şey, sanki konuda bahsi geçen delikanlı annesine karşı duygusal bağımlılığı olan biri gibi.
Hele de bizim gibi toplumlarda kayınvalidenin gelini rakip gördüğünü düşünürsek, anne oğul arasındaki duygusal bağımlılık evliliği zedeler.

Herkesi eleştiren de korkacaksin...Valla nasıl yaparsın bilmem ama kurtul bundan.Dua et erken gordun herşeyi.

25 yasina gelmis erkek neler neler yasar uykusunda, yataginda.. annesiyle ayni yatakta ne isi var? Annesinin yanindan kalkip mi banyoya gidiyor?

Oha bu adam gece hiç ereksiyonda mı olmuyor? Nasıl bir rezalet? Ayrıca oğlunu kocası yerine koyan ve aşırı sorumluluk yükleyen bir kv. Kvniz oğluşunu size kaptırmamak için dünyayı dar eder. Ayrılın

Her gece birlikte uyumuyorlarsa, arada birlikte yatmak istiyorlarsa ne sakıncası var anlamadım. Kızıyla yatar da oğlu ile yatamaz diyenlere şoktayım. 4,5 yaşında bir oğlum var, tek hayalim onunla büyüyüp adam olduğunda yakın olabilmek arada birlikte film izlemek, yemeğe çıkmak.. yanımda yatacağını sanmam ama keşke olsa:)

Ya hiç babadan bahsetmedik babası bu durumu biliyor mu ? Tuhaf bulmuyor mu Kazık kadar oğlunun onun yatağında yatmasını ?

Ana kuzulugu boyle bır sey degıl.
İcinde cinsellik olmasa dahi cırkın.
Kiz Cocugunu anlayabilirim bir yere kadar ama, erkek Cocugunu asla anlayamam.
Sogumadınız mı?
Kız olsa anlarım da erkek olamaz diyen arkadaşlar fark ne acaba, gerçekten merak ediyorum. Sonuçta ikisi de evlat değil mi?
Doğrudur/yanlıştiri sormuyorum. Kız evlat ya da erkek evlat fark ne?

Back
X