Annesizlik

Ayşe ya da Fatma fark etmez ben konu sahibinin bencil olduğunu düşünüyorum
Yemeğe çıkıyorum
İnşallah konu kapanmaz

Siz intihar ederseni iki kişiyi öldürmüş olacaksınız.iki yaşında bir çocuğu annesiz bırakmak çok adice bir düşünce.ayrıca buraya yazıp fikir alcak kadar aklınız yerinde merak etmeyin intihar falan etmezsiniz.intihar edecek insan , eder ve ölür.kimseye dert anlatmaz paylaşımda bulunmaz sessizce gider...

hayatı çok mu büyütüyoruz,
hiç bir şey için intiharı düşünmeyin, bunu öncelikle kendiniz için yapın.

nedir sorun?
koca mı boşayın gitsin,
iş mi yok köye yerleşin ne var yani,
itibarınız mı zedelendi taşının yahu çok mu zor.

hiç bir dert intiharı düşünmeye değmez bundan emin olun.

hele ki çocuğunuzdan hiç bahsetmedim farkında iseniz.
siz de iyi biliyorsunuz ki çocuk sevgi ile büyür.
Annenin sevgisi ayrıdır, babanın ayrıdır, ananenin ayrıdır...

benim de annem yok. ama benim annem beni bırakıp gitti yaşıyor ama yok.. bu daha kötü..
neyse.. tanıdığım bir arkadaşım vardı. annesi çocuk 4-5 yaşlarındayken annesi kendini camdan atıp intihar etmişti. çocuk 19 yaşında çatıdan atlayıp intihar etti..
psikolojiyi sen düşün..
insanlar sadece kendinden sorumlu değiller. eşinden, çocuğundan, ailenden, sevdiklerin hepsinden sorumlusun. bunu bilerek yaşayıp hareket etmelisin..

Hayır efendim tutamaz. Anne yahu anne bu. Sen annenin yerine kimi koyabilirsin? Küçücük bi çocuğa lütfen bu acıyı yüklemeye kalkma. Gerçekten çok üzüldüm şuan bunları düşünmene.

başına kötü bi şey geldiğinden korkuyorum ben kızlar
Allah korusun

Korkma bir şey olmamıştır. Buraya geldi, biraz içini döktü öyle, rahatladı gitti.
Belki de kendisini böyle kontrol altında tutuyordur, yöntemi budur.
Endişelenecek bir durum yok şu an.

canım çok acıdı gözlerim doldu yazınızı okuyunca mekanı cennet olsun inşallah annenizin dünyada çektiği sıkıntılar ahirette kefaret olsun inşallah

yapmayın kızlar .
çocuğumu bırakırsam rahat mı eder vs muhakemesini yapabilecek durumda değil konu sahibi.
bu konuya açmışsa bu muhakemeyi yapamaz
adını bile yazmak istemediğim şeyi yapınca huzura ereceğini düşünüyor. tek düşüncesi bu

konu sahibi siz BDV ye yeni konu açın ve sizi bu duygu durumuna sokan dertlerinizi sıralayın,
yardımcı olalım elimizden geldiğince.
Ama intihar falan, çıkartın aklınızdan bu düşünceyi.
zaten aklı başında biri intihar da edemez yani, boşuna zaman harcamayın bu saçma fikirlerin çevresinde.

Allah yardımcıları olsun.
malesef depresyon , psikolojik hastalıklar genetik.
gen yoluyla geçiyor nesiller arasında.
her çocukta olacak diye bi şey yok .

Korkma bir şey olmamıştır. Buraya geldi, biraz içini döktü öyle, rahatladı gitti.
Belki de kendisini böyle kontrol altında tutuyordur, yöntemi budur.
Endişelenecek bir durum yok şu an.
inşallah öyledir diyorum.
ne diyim.
yani içini rahatlatsın gitsin .ona razıyım. canı sağ olsun yeter ki.

Bu düşünceni ailen biliyo mu kendine gel nolur o çocuğa bunu yapmaya hakkın yok

Benim annem depresyon geçirdi ve biz çok etkilendik ayakların yere sağlam bassın nedir ki derdin neyi takıyosun kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…