- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi orantisizempatik
-
Bi sen duymamışsın demek
Her yerde yazıyorum konu geçince
Aha bak bu konu sahibi bile Çek diye tanıdı birden
Bu gagayla herkes tanıyo sanırdım..
Merhabalar,
Aslında cok iç acıtıcı, belki birilerinin yaralarını kanatacağım ama bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.
İnsanın küçük yaşta annesini kaybetmesi nasıl bir şeydir? Çok seven bir baba/anneanne annenin yerini tutabilir mi?
AdAm_OLaCaK_KIZ N NickimTam13Harf blue_ismyheart gofretto
Bu üye size de tanıdık geliyo mu ?
Bana Çek dedi de..
başına kötü bi şey geldiğinden korkuyorum ben kızlar
Allah korusun
Bütün dualarım kızım kocaman bir kadın olana kadar olmemek üzerine. Yapmayin lütfen.
Annem öldü benim.yillar önce. Eğer intihar etmiş olsaydı. Üvey anne eline , insanların insafına bıraktığı için çok kırgın olurdum ona.benim annem de o kadar hastalık çekti. Sabahlara kadar ağrılarından aglardi. Ama hiç ölmek istemedi.bizim için. ..yapmayin..statü, maddiyat ne ki fiziksel acının yanında. Çocuğunuz bunu yapmayın
Allah yardımcıları olsun.benim de annem yok. ama benim annem beni bırakıp gitti yaşıyor ama yok.. bu daha kötü..
neyse.. tanıdığım bir arkadaşım vardı. annesi çocuk 4-5 yaşlarındayken annesi kendini camdan atıp intihar etmişti. çocuk 19 yaşında çatıdan atlayıp intihar etti..
psikolojiyi sen düşün..
insanlar sadece kendinden sorumlu değiller. eşinden, çocuğundan, ailenden, sevdiklerin hepsinden sorumlusun. bunu bilerek yaşayıp hareket etmelisin..
inşallah öyledir diyorum.Korkma bir şey olmamıştır. Buraya geldi, biraz içini döktü öyle, rahatladı gitti.
Belki de kendisini böyle kontrol altında tutuyordur, yöntemi budur.
Endişelenecek bir durum yok şu an.
Bu düşünceni ailen biliyo mu kendine gel nolur o çocuğa bunu yapmaya hakkın yokDikkat cekmek istesem KK ya konu acmam :) en son isteyeceğim sey suanda dikkat cekmek :)
Tedavi görüyorum evet ama bu fikri aklımdan cıkaramıyorum.
Derdim büyük, anlatılarak cözülemez.
Ölme fikri cok yakın gelmekle birlikte bencilce de geliyor.
Dünyaya getirilmiş iki yasında bir cocuğa sorulmadı kimin evladı olacağı. Bu şekilde yalnız bırakmak. Biraz icimi acıtıyor. Daha doğrusu durduruyor diyelim
çalışıyor sanırım.başına kötü bi şey geldiğinden korkuyorum ben kızlar
Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?